Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερίζω

Προσφατα περασα από καρτοκινητη σε cosmote mobile basic (~5 eyro/μηνα). Το θέμα μου ειναι πως καθε μερα (μετά τα μεσάνυχτα) μου ρχεται ενα sms που λεει:

"Εχετε καταναλωσει το 100% των δωρεαν ΜΒ σας. Για να συνεχισετε την πλοηγηση στο ιντερνετ επιλεξτε ενα πακετο ΕXTRA MB στο myinternet.cosmote.gr TΕΛ.ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ bla bla..."

1ον: Πέρα του οτι ειναι κριπυ μεσα στη νυχτα να ακους μηνυμα (θα μπορουσα να απενεργοποιησω τον ηχο αλλα χρησιμοποιω το κινητο για ξυπνητηρι), υπαρχει τροπος να σταματησω αυτο το μηνυμα να ρχεται συνεχεια?? Αν απενεργοποιησω το my internet στελνοντας END MI στο 1333 (έτσι ωστε να μην εχω καθολου ιντερνετ στο κινητο), ναι μεν σταματα να ρχετε το sms, απο την αλλη όμως για να ξαναεχω ιντερνετ θα πρεπει να το ξαναενεργοποιησω  (στελνοντας ΜΙ στο 1333). Κανω κατι λαθος?

και

2ον: Γιατι μου ρχεται μηνυμα πως εχω υπερβει τα ΜΒ, απο τη στιγμη που δεν εχω χρησιμοποιησει ΚΑΘΟΛΟΥ δεδομενα? Μονο με wifi δουλευω το κινητο...

Αν ξερει καποιος ας δωσει τα φωτα του...

Επεξ/σία από Haris1977
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι το χω σκεφτεί αλλά δεν είναι λύση αυτή. Επίσης θα μπορουσα και να κάνω φραγή στο συγκεκριμένο sms αλλά και αυτή δεν είναι λύση :)

Το γιατί έρχεται το μνμ ειναι το θεμα. Έτσι πρέπει να ρχετε?

Επεξ/σία από Haris1977
Δημοσ.
2 hours ago, Haris1977 said:

Ναι το χω σκεφτεί αλλά δεν είναι λύση αυτή. Επίσης θα μπορουσα και να κάνω φραγή στο συγκεκριμένο sms αλλά και αυτή δεν είναι λύση :)

Το γιατί έρχεται το μνμ ειναι το θεμα. Έτσι πρέπει να ρχετε?

μπορεις να κανεις mute τα  notifications των μηνηματων χωρις να κλεισει το ξυπνητηρι

Screenshot_20230129_121708_Settings.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες..

Όλες αυτές τις λύσεις που λέτε τις ξέρω και ευχαριστώ για τις απαντήσεις :)... Άλλο ρωτάω εγώ όμως:

Είναι λογικό που μου ρχεται αυτό το μήνυμα ΚΑΘΕ μέρα? Ή μήπως κάτι στο κινητό μου δεν είναι ρυθμισμένο καλά?

Το μόνο που έχω ενεργοποιήσει είναι το cosmote my internet (μαλιστα χρειάστηκα να κάνω ρεσετ στις ρυθμίσεις δικτύου μου γιατί στην αρχή δεν είχα καθόλου ιντερνετ). Επίσης ίσως είναι ενεργοποιημένο και το internet day pass (λέω ίσως γιατί δεν είμαι σίγουρος..)

Επεξ/σία από Haris1977
Δημοσ.
8 minutes ago, Haris1977 said:

Παίδες..

Όλες αυτές τις λύσεις που λέτε τις ξέρω και ευχαριστώ για τις απαντήσεις :)... Άλλο ρωτάω εγώ όμως:

Είναι λογικό που μου ρχεται αυτό το μήνυμα ΚΑΘΕ μέρα? Ή μήπως κάτι στο κινητό μου δεν είναι ρυθμισμένο καλά?

Το μόνο που έχω ενεργοποιήσει είναι το cosmote my internet (μαλιστα χρειάστηκα να κάνω ρεσετ στις ρυθμίσεις δικτύου μου γιατί στην αρχή δεν είχα καθόλου ιντερνετ). Επίσης ίσως είναι ενεργοποιημένο και το internet day pass (λέω ίσως γιατί δεν είμαι σίγουρος..)

το κινητο σου να φταιει δυσκολα.βαζεις καποιο ημερησιο πακετο? η απλα τελειωνει καποιο πακετο που εχεις βαλει και μεχρι να βαλεις το επομενο σε πριζει καθε μερα?αν ειναι το δευτερο τοτε μιλα με cosmote.γενικως παντως ξερω οτι παιζει καλο spamming απο cosmote (ειχα για ενα διαστημα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις ειδα πως το internet day pass ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ (εστειλα μνμ απενεργοποιησης και μου γραψε πως δεν το χω ενεργοποιησει)

Άρα μένει μονο το cosmote my internet..

Oσο αναφορα στο τελευταιο (που απ οτι φαινεται μονο αυτο ειναι ενεργοποιημενο) μια σκεψη μου ειναι πως επειδη ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΚΕΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (πχ με 9 ευρω 1 giga/ μηνα) το στελνει συνεχεια το μνμ για να σου υπενθυμισει (?) να βαλεις καποιο?

Τι να πως δεν ξερω, θα το ψαξω..

Επεξ/σία από Haris1977
Δημοσ.
3 minutes ago, Haris1977 said:

Μολις ειδα πως το internet day pass ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ (εστειλα μνμ απενεργοποιησης και μου γραψε πως δεν το χω ενεργοποιησει)

Άρα μένει μονο το cosmote my internet..

Oσο αναφορα στο τελευταιο (που απ οτι φαινεται μονο αυτο ειναι ενεργοποιημενο) μια σκεψη μου ειναι πως επειδη ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΚΕΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (πχ με 9 ευρω 1 giga/ μηνα) το στελνει συνεχεια το μνμ για να σου υπενθυμισει (?) να βαλεις καποιο?

Τι να πως δεν ξερω, θα το ψαξω..

ωραια υπενθυμιση και σε καθημερινη βαση και στην καταλληλη ωρα. μου θυμιζει για το εμβολιο.μυνημα 7 το πρωι. ρε παιδια σε 3 ημερες ειναι .στο τελος εβαλα τα μυνηματα σε σιγαση.

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, poulinos είπε

ωραια υπενθυμιση και σε καθημερινη βαση και στην καταλληλη ωρα. μου θυμιζει για το εμβολιο.μυνημα 7 το πρωι. ρε παιδια σε 3 ημερες ειναι .στο τελος εβαλα τα μυνηματα σε σιγαση.

Δεν ξερω τι παιζει. Μια υποθεση εκανα απλα

Απλά μου κάνει εντύπωση που έρχεται κάθε μέρα στο τέλος της μέρας (μετά τις 12 το βράδυ)

Μέχρι στιγμής ο μόνος τρόπος να απαλλαγώ είναι είτε να σβήσω την υπηρεσία εντελώς είτε να κάνω σιγή στα μηνύματα (παλιά μπορούσα στο iphone μου να βαλω την επαφή σε μπλοκάρισμα, αλλά τώρα δεν μπορώ..)

Δημοσ.
5 ώρες πριν, thant είπε

Η κοσμοτε τι λέει; έχεις ρωτήσει εκεί;

Όχι ακόμα. Θα ρωτήσω σε κάποιον Γερμανό ή cosmote κατάστημα με την 1η ευκαιρία γιατί μου φαίνεται πολύ περίεργο..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, new info..

Μίλησα με το customer care της κοσμοτε. Το μηνυμα ΔΕΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ (ειναι ενεργοποιημενο και ενσωματωμενο λογω της υπηρεσιας "cosmote my internet")

Θα πρεπει δλδ να απενεργοποιησεις την υπηρεσια γενικα, αν θες να μην σου ρχεται το sms...

Αν την απενεργοποιησεις δεν εχεις καθολου ιντερνετ (εως οτου ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ καποιο πακετο (?) => χωρίς να ειμαι σιγουρος γι αυτο, θα πρεπει να το ελεγξω παραπανω....)

Για παραδειγμα τωρα που απενεργοποιησα γενικα την υπηρεσια και ανοιγω τα δεδομενα μου γραφει Ε πανω στο κινητο (edge υποθετω), και ενώ υπέθετα πως θα χω ιντερνετ (εστω και αργο) και οτι θα μου "χρεωναν" αυτά τα δεδομένα στον επομενο λογαριασμο, ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΘΟΛΟΥ (ειναι κομμενο δλδ)

Ένα μπαχαλο δλδ..😗😟

Επεξ/σία από Haris1977
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 30/01/2023 at 09:57, Haris1977 said:

Δεν ξερω τι παιζει. Μια υποθεση εκανα απλα

Απλά μου κάνει εντύπωση που έρχεται κάθε μέρα στο τέλος της μέρας (μετά τις 12 το βράδυ)

Μέχρι στιγμής ο μόνος τρόπος να απαλλαγώ είναι είτε να σβήσω την υπηρεσία εντελώς είτε να κάνω σιγή στα μηνύματα (παλιά μπορούσα στο iphone μου να βαλω την επαφή σε μπλοκάρισμα, αλλά τώρα δεν μπορώ..)

στα settings των sms  εγω βλεπω στο samsung μου οτι εχει block numbers and spam

Δημοσ.
Στις 1/2/2023 στις 2:17 ΜΜ, Haris1977 είπε

Λοιπόν, new info..

Μίλησα με το customer care της κοσμοτε. Το μηνυμα ΔΕΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ (ειναι ενεργοποιημενο και ενσωματωμενο λογω της υπηρεσιας "cosmote my internet")

Θα πρεπει δλδ να απενεργοποιησεις την υπηρεσια γενικα, αν θες να μην σου ρχεται το sms...

Αν την απενεργοποιησεις δεν εχεις καθολου ιντερνετ (εως οτου ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ καποιο πακετο (?) => χωρίς να ειμαι σιγουρος γι αυτο, θα πρεπει να το ελεγξω παραπανω....)

Για παραδειγμα τωρα που απενεργοποιησα γενικα την υπηρεσια και ανοιγω τα δεδομενα μου γραφει Ε πανω στο κινητο (edge υποθετω), και ενώ υπέθετα πως θα χω ιντερνετ (εστω και αργο) και οτι θα μου "χρεωναν" αυτά τα δεδομένα στον επομενο λογαριασμο, ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΘΟΛΟΥ (ειναι κομμενο δλδ)

Ένα μπαχαλο δλδ..😗😟

Δηλαδή θες ιντερνετ αλλά δεν θες ιντερνετ.......

Δημοσ.
On 01/02/2023 at 14:17, Haris1977 said:

Λοιπόν, new info..

Ένα μπαχαλο δλδ..😗😟

αν θυμαμαι καλα ακομα και data να μην εχεις στο πακετο το 4g+ ,4g,edge κτλ θα εμφανιστουν εκτος αν κλεισεις τα data.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...