Nickv14 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα, είμαι εξ αδιαιρέτου νόμιμος κληρονόμος με σιωπηλή αποδοχή χωρίς αποδοχή, στο ε9 τα δηλώνω 10 χρονια έτσι όπως τα δήλωνε ο πατέρας που τελικά ήταν τελείως λανθασμένα, και όχι όπως έγραψε στην κληρονομιά του παππού μου και πλήρωνα παραπάνω.Πηγα σε ένα λογιστή και το διορθώσε όπως έγραψε στην κληρονομιά, λόγο λιγότερο που δήλωσα ζητάνε χαρτιά για να γίνει εκκαθάριση και να επιστραφούν τα χρήματα που πλήρωνα παραπάνω έστειλα τα χαρτιά αλλά μου έγραψα ότι δεν καταλαβαίνουν γιατί τα έστειλα και μου είπαν να τους πάρω τηλέφωνο. Εδω και καιρό δεν έχει γίνει τίποτα και αρχίζω να φοβάμαι ότι αν τους πάρω τηλέφωνο θα το ψάξουν παραπάνω και θα βρουν παραπάνω κάτι που δεν ξέρω και να πληρώσω τίποτα φόροι από το πουθενά, στο μέλλον θα αλλάξει πάλι το ε9 γιατί θα μετρηθούν πιο σωστά, υπάρχει περίπτωση να πληρώσω υψηλούς φόρους από το πουθενα αν τα ψάξουν ή οι φοροι έρχονται μόνο σε αυτούς που έκαναν αποδοχή κληρονομιάς; Από την άλλη σκέφτομαι να πάω στο ε9 να πατήσω ακύρωση να τα μετρήσω σωστά και να τα βάλω σωστά μπορώ να πατήσω ακύρωση ή θα έχω επιπτώσεις τι λέτε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα