Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα φιλοι μου...μεχρι σημερα, καναμε την Φορ.Δηλωση, κοινη με την συζυγο. Θελω να ρωτησω το εξης: Αν κανουμε ξεχωριστη φορ.δηλωση-απο φετος-αυτο θα ειναι θετικο ή αρνητικο ? Αν δηλ.αξιζει τον κοπο, αλλοιως να μην το επιχειρησω & να το αφησω ως εχει μεχρι σημερα. Ευχαριστω.

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vounisios είπε

Καλησπερα φιλοι μου...μεχρι σημερα, καναμε την Φορ.Δηλωση, κοινη με την συζυγο. Θελω να ρωτησω το εξης: Αν κανουμε ξεχωριστη φορ.δηλωση-απο φετος-αυτο θα ειναι θετικο ή αρνητικο ? Αν δηλ.αξιζει τον κοπο, αλλοιως να μην το επιχειρησω & να το αφησω ως εχει μεχρι σημερα. Ευχαριστω.

Μπορείς να ρωτήσεις το λογιστή σου, αν δεν έχεις βρες, μην περιμένεις απάντηση μέσα από ένα forum πόσο μάλλον forum τεχνολογίας

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, vounisios είπε

Αν δεν εχεις εισοδήματα εσυ ή η γυναίκα σου αλλα εχεις κάτι στο όνομα σου εσυ ή γυναίκα σου,αμάξι,κάποιο ακίνητο κλπ και δεν καλύπτεις το τεκμήριο εσυ ή αυτή,τότε κάνετε κοινή δήλωση.

Αν δεν εχεις κάτι στο όνομα σου,εσυ ή η γυναίκα σου,και θέλεις να παίρνεις κανα επίδομα,θέρμανσης π.χ. τότε κάνετε ξεχωριστή δήλωση.

Δηλαδή τι εισόδημα δηλώνεις εσυ και τι η γυναίκα σου,τι εχεις εσυ στο όνομα σου και τι η γυναίκα σου.

Η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή,όποτε όπως ειπώθηκε,μην ρωτας τέτοια εδώ μέσα,ρωτάς έναν λογιστή.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
13 ώρες πριν, jmmys είπε

Αν δεν εχεις εισοδήματα εσυ ή η γυναίκα σου αλλα εχεις κάτι στο όνομα σου εσυ ή γυναίκα σου,αμάξι,κάποιο ακίνητο κλπ και δεν καλύπτεις το τεκμήριο εσυ ή αυτή,τότε κάνετε κοινή δήλωση.

Αν δεν εχεις κάτι στο όνομα σου,εσυ ή η γυναίκα σου,και θέλεις να παίρνεις κανα επίδομα,θέρμανσης π.χ. τότε κάνετε ξεχωριστή δήλωση.

Δηλαδή τι εισόδημα δηλώνεις εσυ και τι η γυναίκα σου,τι εχεις εσυ στο όνομα σου και τι η γυναίκα σου.

Η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή,όποτε όπως ειπώθηκε,μην ρωτας τέτοια εδώ μέσα,ρωτάς έναν λογιστή.

οκ καταλαβα...συνταξιουχοι ειμαστε & οι δυο του Δημοσιου...με εισοδημα  δεκατρεις χιλιαδες ο ενας[η συζυγος] & δεκαεπτα χιλιαδες εγω...Συνολικο εισοδημα τριαντα χιλιαδες....το σπιτι ειναι δικο μας εξ ημισειας....ενα αυτοκινητο ιχ υπαρχει στο ονομα μου...η συζυγος δεν εχει κατι αλλο στο ονομα της... αυτα φιλοι μου....Οποτε θα κανω ενα ερωτημα αυριο Δευτερα στο λογιστη που μας κανει τη δηλωση...σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...