makis269 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Από όσο ξέρω από πολλά χρόνια πριν, οι απογραφες γίνονται σε προγραμματισμένο χρόνο κατόπιν απόφασης των διευθυντών, σταματάνε να εξυπηρετούν πελάτες εκείνη την ώρα / ημέρα. Δεν παίζει να κάνουν απογραφή επειδή ο/η ταμίας χτύπησε 2 φορές ένα προϊόν. γρήγορη απογραφή σε ούτε δυο λεπτά στο συγκεκριμένο προϊόν , αλίμονο αν έκαναν σε όλο το Σ.Μ , π.χ. το σύστημα λέει 35 τεμάχια στο ράφι , έχω 36 , άρα έχω ένα παραπάνω και είναι αυτό που διπλό-χτύπησε η ταμίας. και όλο αυτό στην περίπτωση που δεν τον πιστέψουν . Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2023 από makis269 2
Bitbit Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 ξέρετε τι σούφρωμα πέφτει στα super markets? Κι αυτό μου το έλεγε άτομο που πέρυσι δούλευε σε γνωστή αλυσίδα μαρκετ. Οπότε ούτε για αστείο δεν υπάρχει περίπτωση να κάθονται να μετράνε, αλλά και να μετρήσουν, οι πιθανότητες να βρούνε ελλείψεις είναι αυξημένες. Δε βγαίνει άκρη έτσι. Δηλαδή αν πάω και πω ότι μου χρεώσανε 3 κιλά πορτοκάλια ενώ πήρα 1 τι θα κάνουν; Θα βγάλουν όλα τα πορτοκάλια και θα αρχίζουν να τα ζυγίζουν; 🤣 Και σε εμένα είχε γίνει λάθος αλλά δε θυμάμαι τι είχα κάνει. Παίζει και να το άφησα έτσι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις