Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition (PC) 10€ στο gog.com (ΤΕΛΟΣ)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, Tigio13 said:

Το έχω στο xbox. Επειδή όταν τελειώσω το rdr2 σκέφτομαι να παίξω αυτό, να το αγοράσω pc ή να το παίξω στο xbox? 

Αν έχεις επιλογή φυσικά πισι. 

Στα άλλα νέα. Παιχνιδιάρα. Τα dlc είναι μαστ. Μιλάμε το απογειώνουν. 

Επεξ/σία από mp44christos
Δημοσ.
11 ώρες πριν, marios02 είπε

Εχω κανει τουρκικο το region στο στιμ και το χα πάρει στις εκπτώσεις.... ουτε 1 ευρώ (σε τουρκικες λίρες)😄

εχεις καποιος οδηγο πως να το κάνω?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, alldaynews είπε

εχεις καποιος οδηγο πως να το κάνω?

πρέπει να πληρώσεις κάποιον τούρκο να στο κάνει, εκτός αν έχεις τουρκικη κάρτα. Εγώ είχα γκουγκλάρει και είχα βρει έναν. Πρέπει όμως να προσέξεις μην είναι scam. Έλεγξα αξιολογήσεις και λοιπά. 10-20 ευρώ κάνει συνήθως.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, marios02 είπε

πρέπει να πληρώσεις κάποιον τούρκο να στο κάνει, εκτός αν έχεις τουρκικη κάρτα. Εγώ είχα γκουγκλάρει και είχα βρει έναν. Πρέπει όμως να προσέξεις μην είναι scam. Έλεγξα αξιολογήσεις και λοιπά. 10-20 ευρώ κάνει συνήθως.

Άρα έχεις κάρτα από τουρκική τράπεζα κανονικά; για στείλε pm

Δημοσ.
17 ώρες πριν, marios02 είπε

Εχω κανει τουρκικο το region στο στιμ και το χα πάρει στις εκπτώσεις.... ουτε 1 ευρώ (σε τουρκικες λίρες)😄

αυτό δε θέλει και τουρκικό τρόπο πληρωμής για να μπορέσεις να αγοράσεις;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, UNPAIKTABLE είπε

αυτό δε θέλει και τουρκικό τρόπο πληρωμής για να μπορέσεις να αγοράσεις;

τουρκικες giftcards απο eneba και gamivo

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, marios02 είπε

Μπορείς να το κάνεις κι εσύ αλλά πρέπει να ξέρεις...
Πρέπει να δηλώσεις οδό, να έχεις τουρκική ip κτλ...
Επισης δεν χρειαζεται να εχεις τουρκικη καρτα, υπαρχουν site που μπορεις να αγορασεις - περιπου οπως η πατεντα που γινεται με το Netflix.
Καλό θα είναι να έχεις 2 account γιατι αν δεν πολυγνωρίζεις μπορείς και να σου ban-αρουν το account.

Τέλος 10€ το witcher μαζι με τα expansion του, πιστεύω ότι καρα-αξίζει.

Επεξ/σία από jon_83
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, jon_83 είπε

Μπορείς να το κάνεις κι εσύ αλλά πρέπει να ξέρεις...
Πρέπει να δηλώσεις οδό, να έχεις τουρκική ip κτλ...
Επισης δεν χρειαζεται να εχεις τουρκικη καρτα, υπαρχουν site που μπορεις να αγορασεις - περιπου οπως η πατεντα που γινεται με το Netflix.
Καλό θα είναι να έχεις 2 account γιατι αν δεν πολυγνωρίζεις μπορείς και να σου ban-αρουν το account.

Τέλος 10€ το witcher μαζι με τα expansion του, πιστεύω ότι καρα-αξίζει.

Δεν γίνεται,  στανταρ αυτο. Επισης δεν σε μπαναρουν, παει ενας χρόνος που το κανα. Κ δεν εχω ακουσει περιπτωση να μπαναρουν. Μονο σε κατι steam forums εχω διαβασει fear mongering απο Valve boot lickers αλλα αυτοι ας λενε οτι θελουν. Μην τους πιστευεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...