Dtsal Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα, Βρίσκομαι σε οδό στο αιγάλεω ( Αριστοτέλους αν ξέρει κανείς) όπου η μόνο διαθεσιμότητα είναι 24αρι μόνο. Από τα 24 στην πολυκατοικία έρχονται τα 8. Ενώ η απέναντι πολικατοικία ακριβώς μπροστά μου παίρνει οπτική ίνα. Μετά από συνεννοήσεις με τον ΟΤΕ η μόνη απάντηση όπου έλαβα είναι ότι επειδή βρίσκομαι σε εμβέλεια 1 χιλιομέτρου από κατάστημα ΚΟΣΜΟΤΕ το σήμα που παίρνει η πολυκατοικία έρχεται από εκεί οπότε γιαυτο η πολύ λιγότερη ταχύτητα. Για το θέμα που ο απέναντι έχει οπτική ούτε λόγος. Υπάρχει κάτι όπου να μπορώ να κάνω ώστε να εγκατασταθεί οπτική εδώ ? Κάποια αίτηση να πάρω από το καφαο του απέναντι έλεος . Έχω δοκιμάσει speed booster δεν με ευννοεί καθώς το σήμα δεν είναι τόσο καλό. Και αν ξέρει κάποιος υπάρχει κάποιο σχέδιο για αιγάλεω στην εγκατάσταση οπτικών ινών το 23 ? . Δηλαδή να βρίσκομαι στην Αθήνα μέσα στην πόλη με 24αρι διαθεσιμότητα και να πιάνω ούτε 10 είναι ντροπή. ευχαριστώ για τον χρόνο σας
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Καφαο δεν μπορεις να αλλάξεις, τεχνικα είναι αδύνατον, οπότε υπομονή μεχρι να περάσουν οι ινες, σε ενα, δυο, τρία, πέντε χρόνια
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 15 hours ago, Dtsal said: Καλησπέρα, Βρίσκομαι σε οδό στο αιγάλεω ( Αριστοτέλους αν ξέρει κανείς) όπου η μόνο διαθεσιμότητα είναι 24αρι μόνο. Από τα 24 στην πολυκατοικία έρχονται τα 8. Ενώ η απέναντι πολικατοικία ακριβώς μπροστά μου παίρνει οπτική ίνα. Μετά από συνεννοήσεις με τον ΟΤΕ η μόνη απάντηση όπου έλαβα είναι ότι επειδή βρίσκομαι σε εμβέλεια 1 χιλιομέτρου από κατάστημα ΚΟΣΜΟΤΕ το σήμα που παίρνει η πολυκατοικία έρχεται από εκεί οπότε γιαυτο η πολύ λιγότερη ταχύτητα. Για το θέμα που ο απέναντι έχει οπτική ούτε λόγος. Υπάρχει κάτι όπου να μπορώ να κάνω ώστε να εγκατασταθεί οπτική εδώ ? Κάποια αίτηση να πάρω από το καφαο του απέναντι έλεος . Έχω δοκιμάσει speed booster δεν με ευννοεί καθώς το σήμα δεν είναι τόσο καλό. Και αν ξέρει κάποιος υπάρχει κάποιο σχέδιο για αιγάλεω στην εγκατάσταση οπτικών ινών το 23 ? . Δηλαδή να βρίσκομαι στην Αθήνα μέσα στην πόλη με 24αρι διαθεσιμότητα και να πιάνω ούτε 10 είναι ντροπή. ευχαριστώ για τον χρόνο σας α .παιρνεις απο συγκεκριμενο καφαο και δεν αλλαζει στο 99,9 τοις εκατο. β.δεν παιρνεις απο το καταστημα cosmote αλλα απο το αστικο κεντρο που συνηθως εχει και καταστημα cosmote μπροστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα