Προς το περιεχόμενο

ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ Κ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΥ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

έτσι μου βγήκε και εμένα είχα φοιτητικό wind και με πήραν από την vodafone και μου έδωσαν με 13,50 € απεριόριστη ομιλία ( μιλάω περίπου 2 με 3 ώρες την ημέρα λόγω δουλειάς  ) 600 sms και 7 GB Internet και το προχώρησα . Οπότε κοιτάς μήπως κάποιος σου σκάσει τηλέφωνο αλλιώς δεν ξέρω αν πας σε κατάστημα και τους πεις π.χ ένας φίλος μου του έδωσαν αυτό και αυτό τι μπορείτε να δώσετε σε μένα αν στο κάνουν 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

και εγω ειχα φοτητικο vodafone  καναν προσφορα καρτοπρογραμμα με 1600 ομιλια 1600 σμσ 7 ΓΙΓΑ ΣΥΝ 100 ΓΙΓΑ ΓΙΑ ΕΝΑΑ ΧΡΟΝΟ ΕΞΤΡΑ ΜΕ 9.98 τελικη τιμη οποτε το αποδεχτηκα 

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

γνωριζει κανεις αν η frog εχει το ιδιο σημα με cosmote και αν η 10€ ανανεωση φτανει για να παρεις αυτο το πακετο;

επισης λεει οτι αν κανεις ανανεωσει με payzy παιρνεις χ2 την ομιλια, δλδ 400 προς εθνικα και 800 προς frog καλα το λεω;image.png.3fde4a8e70546482e540521333d2290a.png

• Like 2

On 29/05/2023 at 17:54, Titos301 said:

γνωριζει κανεις αν η frog εχει το ιδιο σημα με cosmote image.png.3fde4a8e70546482e540521333d2290a.png

απο τις ιδιες κεραιες παιρνει , οπως και η q αντιστοιχα απο την wind(πλεον  nova)

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...