Προς το περιεχόμενο

ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ Κ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΥ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, poulinos είπε

εννοειται.και εγω εχω παει να γραψω vodaphone. οπως και παλια εγραφα βρογχος τηλεφωνιας και οχι βροχος. μεχρι που με διορθωσαν

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν έδωσα σημασία.

Αναφορά σε κείμενο

The name Vodafone comes from voice data fone (the latter a sensational spelling of "phone")

image.png.ae7c3b26131c50a8f6546e0b8e977d4a.png

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, poulinos είπε

εχει τυχει να παω να γραψω fritz και να γραφω fridge :P

Πολλές φορές βάζει το χεράκι του και ο αυτόματος διορθωτής κειμένου

Επεξ/σία από Diavolos666

Just now, Diavolos666 said:

Πολλές φορές βάζει το χεράκι του και ο αυτόματος διορθωτής κειμένου

καλα ναι σιγουρα και αυτο απλα πολλες φορες με το συγκεκριμενο ειναι λαθος δικο μου.ευτυχως το βλεπω πριν το ποσταρω.

Στις 4/5/2023 στις 8:46 ΜΜ, poulinos είπε

οχι.και παλια ισχυε. δεν ειχα βαλει καρτα για 11 μηνες αλλα ειχα εισερχομενες κανονικα.το μονο που δεν επαιζε ηταν να με ενημερωνει με sms ποιος με καλεσε.μολις εβαλα καρτα επαιξε ξανα. αν δεν κανεις ανανεωση απλα σου μηδενιζει τα πακετα και το υπολοιπο

Πόσο "παλιά";  Πριν ενα χρονο, αποκλείεται παντως. Θυμάμαι που στους 5 μήνες τουλάχιστον,  σιγουρα μου έβαζαν φραγή.

Ωστόσο το τσεκαρα τωρα που το έχω 6 μήνες απείραχτο και εχεις δίκαιο, παιρνει κλήσεις και sms, απλά δεν ειδοποιεί για τις χαμένες κλήσεις.

Όσο για τους άλλους παρόχους, παραμενει το 3μηνο;

18 minutes ago, kounga said:

Πόσο "παλιά";  Πριν ενα χρονο, αποκλείεται παντως. Θυμάμαι που στους 5 μήνες τουλάχιστον,  σιγουρα μου έβαζαν φραγή.

Ωστόσο το τσεκαρα τωρα που το έχω 6 μήνες απείραχτο και εχεις δίκαιο, παιρνει κλήσεις και sms, απλά δεν ειδοποιεί για τις χαμένες κλήσεις.

Όσο για τους άλλους παρόχους, παραμενει το 3μηνο;

πριν 6-7 μηνες ισως λιγο παραπανω πεταξα την sim.αν αλλαξε κατι μετα απο αυτο δεν ξερω.την πρωτη φορα εκανα ανανεωση στους 10 μηνες μετα καπου στους 6-7 και μετα οκ εφαγε πεταμα.

ναι μετα το τριμηνο που σου παιρνει ολα τα λεφτα απο την καρτα δεν σου ερχεται ειδοποιηση για χαμενη κληση.αυτο ειναι το μονο κακο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω στην μικρή μου κάρτα Vodafone φοιτητικό γιατί έφτασε 12 τελειώνει το δημοτικό και άρχισε να βγαίνει μόνη της τώρα που καλοκαιριάζει και θέλω να μπορώ να την βρω. Μου εκανε η Vodafone την παρακατω προσφορα και το σκέφτομαι νομίζω αξίζει τον κόπο από το cu που έχει. Η ερώτηση μου είναι αν τελειώσουν τα δεδομένα της γιατί η ομιλία αποκλείεται τι γίνεται στο καρτο προγραμμα? Σταματάει να έχει δεδομένα η αρχίζει καμια εξωφρενική χρέωση / ΜΒ χωρι; να το παρω χαμπάρι? 

Screenshot_2023-05-15-20-26-17-347_com.facebook.orca.jpg

Επεξ/σία από GaGaS_Thess

Στο δικο μου καρτοσυμβολαιο , που ειχα καποτε μεχρι πριν λιγο καιρο , στους ορους χρησης αναφερει οτι ...

"Για Καρτοπρογράμματα Ιδιωτών *& Επαγγελματιών : 2€ για 1GB για 24ώρες (όταν υπάρχει διαθέσιμο υπόλοιπο)"

Αυτο που πρεπει να αναλογισθεις ειναι .. γινεται να τελειωσουν τα data ? :) Το "Επιπλεον ΔΩΡΟ για τους 12 πρωτους μηνες 100gb" το ειδες ? Αν εννοει 100gb και για τους 12 μηνες , τοτε μιλαμε για 100gb/12 = 8.3gb / μηνα , για τους πρωτους 12 μηνες. Δηλαδη συνολο 15gb για καθε μηνα ... Εκτος και αν κατεβαζει τορρεντς απο το κινητο της , λιγο δυσκολο να τελειωνουν 15gb μεσα σε ενα μηνα...

• Like 1

8 ώρες πριν, mphxths είπε

Στο δικο μου καρτοσυμβολαιο , που ειχα καποτε μεχρι πριν λιγο καιρο , στους ορους χρησης αναφερει οτι ...

"Για Καρτοπρογράμματα Ιδιωτών *& Επαγγελματιών : 2€ για 1GB για 24ώρες (όταν υπάρχει διαθέσιμο υπόλοιπο)"

Αυτο που πρεπει να αναλογισθεις ειναι .. γινεται να τελειωσουν τα data ? :) Το "Επιπλεον ΔΩΡΟ για τους 12 πρωτους μηνες 100gb" το ειδες ? Αν εννοει 100gb και για τους 12 μηνες , τοτε μιλαμε για 100gb/12 = 8.3gb / μηνα , για τους πρωτους 12 μηνες. Δηλαδη συνολο 15gb για καθε μηνα ... Εκτος και αν κατεβαζει τορρεντς απο το κινητο της , λιγο δυσκολο να τελειωνουν 15gb μεσα σε ενα μηνα...

Η λογική λέει ότι δεν θα τελειώσουν απλά θέλω να είμαι σίγουρος αν τελειώσουν τι γίνεται. Στο εξοχικο πχ που παμε κάθε ΣΚ δεν έχουμε δφσθρρο ιντερνετ οπότε είμαστε με δεδομένα. Εκεί μπορεί και να τα ξοδέψει τα 8 GB . Μετά τι γίνεται? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε

Η λογική λέει ότι δεν θα τελειώσουν απλά θέλω να είμαι σίγουρος αν τελειώσουν τι γίνεται. Στο εξοχικο πχ που παμε κάθε ΣΚ δεν έχουμε δφσθρρο ιντερνετ οπότε είμαστε με δεδομένα. Εκεί μπορεί και να τα ξοδέψει τα 8 GB . Μετά τι γίνεται? 

Δεν εχει (η vodafone εννοω) εξτρα πακετα με δεδομενα να προσθεσει ? (Με το αζημιωτο προφανως)

Επεξ/σία από mphxths

βρε έχει αλλά θα το πάρω χαμπάρι για να τα ενεργοποιήσω ή θα φάμε φόλα ; Τελικά μίλησα με την vodafone έχει κόφτη όταν τελειώσουν τα GB απλά δεν μπορεί να μπει άλλο στο internet . Αν θέλει να συνεχίσει να σερφάρει πρέπει να βάλει πακέτο οπότε όλα καλά 

18 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε

Εχω στην μικρή μου κάρτα Vodafone φοιτητικό γιατί έφτασε 12 τελειώνει το δημοτικό και άρχισε να βγαίνει μόνη της τώρα που καλοκαιριάζει και θέλω να μπορώ να την βρω. Μου εκανε η Vodafone την παρακατω προσφορα και το σκέφτομαι νομίζω αξίζει τον κόπο από το cu που έχει. Η ερώτηση μου είναι αν τελειώσουν τα δεδομένα της γιατί η ομιλία αποκλείεται τι γίνεται στο καρτο προγραμμα? Σταματάει να έχει δεδομένα η αρχίζει καμια εξωφρενική χρέωση / ΜΒ χωρι; να το παρω χαμπάρι? 

Screenshot_2023-05-15-20-26-17-347_com.facebook.orca.jpg

ωραιο προγραμμα αυτο, πως μπορω να το παρω; μου εληξε αυτη τη βδομαδα το καρτοσυμβολαιο που ειχα στην cosmote 

15 λεπτά πριν, Titos301 είπε

ωραιο προγραμμα αυτο, πως μπορω να το παρω; μου εληξε αυτη τη βδομαδα το καρτοσυμβολαιο που ειχα στην cosmote 

δεν εχω ιδεα εμενα μου το εβγαλε οταν εκανα login στο cu της μικρης για να την κανω ανανεωση την καρτα της σαν μοναδικη προσφορα για εμενα . Ειχα φοιτητικο cu 

• Like 1

2 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε

βρε έχει αλλά θα το πάρω χαμπάρι για να τα ενεργοποιήσω ή θα φάμε φόλα ;

E νταξ , κοιταμε που και που στο app τι γινεται :) Αφου εχει κοφτη ολα καλα.

55 λεπτά πριν, Titos301 είπε

Συνηθως οι προσφορες αυτες ειναι προσωπικες και οχι για ολους. Εγω προσωπικα χτυπησα ενα unlimited +2gb της nova που μου βγαινει στα 13 ευρω/μηνα , λογω του οτι εχω και nova σταθερο και αμα χρειαστω απεριοριστα data , εχει εξτρα πακετα για απεριοριστα για  1 / 7 / 30 μερες... οποτε αναλογως την αναγκη κινουμαι. Σε γενικες γραμμες τα 2gb ειναι υπεραρκετα για τις αναγκες μου και απο χρονο ομιλιας δεν αγχωνομαι μην ξεμεινω...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...