Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

σαν δυο διαφορετικα που ξεκινανε απο 1.3χχχχχ. οποτε και δυο ξεχωριστοι λογαριασμοι.αν εσυ εχεις ενα εκει τοτε λογικα θα σου ερχεται ενας λογαριασμος

Ναι εγω εκει εχω ενα. Ενας λογαριασμος. Νταξ...τι να κανουμε , θα το υποστουμε και αυτο :)

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 hours ago, mphxths said:

Ναι εγω εκει εχω ενα. Ενας λογαριασμος. Νταξ...τι να κανουμε , θα το υποστουμε και αυτο :)

τοτε ναι εναν θα λαβεις.

Δημοσ.

Ξέρετε αν άλλαξε τους όρους ανανέωσης η καρτοκινητή Q (πχ λόγω NOVA) ?  Eννοώ ενώ τόσα χρόνια ήθελε ανανεωση στο 3μηνο, εχω τωρα 5.5 μήνες που το άφησα χωρίς ανανέωση, και δεν μου έβαλαν φραγή !

Καλοσύνη τους βέβαια, γιατι τόχω για ειδική χρήση, να με καλούν μονο.

Δημοσ.
4 hours ago, kounga said:

Ξέρετε αν άλλαξε τους όρους ανανέωσης η καρτοκινητή Q (πχ λόγω NOVA) ?  Eννοώ ενώ τόσα χρόνια ήθελε ανανεωση στο 3μηνο, εχω τωρα 5.5 μήνες που το άφησα χωρίς ανανέωση, και δεν μου έβαλαν φραγή !

Καλοσύνη τους βέβαια, γιατι τόχω για ειδική χρήση, να με καλούν μονο.

οχι.και παλια ισχυε. δεν ειχα βαλει καρτα για 11 μηνες αλλα ειχα εισερχομενες κανονικα.το μονο που δεν επαιζε ηταν να με ενημερωνει με sms ποιος με καλεσε.μολις εβαλα καρτα επαιξε ξανα. αν δεν κανεις ανανεωση απλα σου μηδενιζει τα πακετα και το υπολοιπο

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ έχω Q (της wind δηλαδή) αλλά περιμένω να ανοίξει κάθε 2~3 μέρες το count down offer, με το οποίο κάνω ανανέωση ως  και 8 ευρώ (χαμηλότερο), και τα λεφτά κρατάνε 3 μήνες, μετά στο count down offer ανάλογα την προσφορά βάζω πακέτο με περίπου 3 ευρώ όταν δίνει ομιλία που κρατάει έναν μήνα (όπως όλα τα πακέτα), ουσιαστικά είναι σαν να βάζω κάρτα 3~4 ευρώ τον μήνα έτσι.

Αυτό με την vodaphone δεν κατάλαβα πως ακριβώς γίνεται, τι προϊόντα και από πιο κατάστημα ισχύει;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, Diavolos666 είπε

Αυτό με την vodaphone δεν κατάλαβα πως ακριβώς γίνεται, τι προϊόντα και από πιο κατάστημα ισχύει;

(Αν έχεις ασχοληθεί ποτέ με το Pockee, πρόκειται ακριβώς για το Pockee της Vodafone.
Λειτουργεί με αντίστοιχο τρόπο, και από πίσω βρίσκεται το Pockee.
Μόνο που λειτουργεί αποκλειστικά μέσα από την εφαρμογή της Vodafone.)

Το νόημα είναι ότι ψωνίζεις στο supermarket,
και σου επιστρέφει λεφτά σε ένα πιστωτικό υπόλοιπο που χρησιμοποιείς για να ανανεώσεις το κινητό σου.
Πρακτικά δεν είναι δύσκολο να μαζέψεις το υπόλοιπο που χρειάζεσαι,
μόλις 1€ επιστροφή είναι το ελάχιστο που θέλει.

Μπαίνεις στην εφαρμογή My Vodafone (GR) που έχεις εγκατεστημένη στο κινητό σου με περασμένα τα στοιχεία του Vodafone λογαριασμού σου
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.myvodafone.android
https://apps.apple.com/gr/app/my-vodafone/id386764438
και πας στο Cashback.
GR1.jpg
GR%202.jpg
02.png
Σου δείχνει μια λίστα από προϊόντα από τα οποία μπορείς να ψωνίσεις όποιο/όποια θες
από όποιο/όποια supermarket σου δείχνει ότι μπορείς να τα αγοράσεις.
03.png
Συγκεκριμένα πρόκειται για επώνυμα προϊόντα που τα αγοράζεις σε αρκετά από τα μεγαλύτερα supermarket.
Τη στιγμή που μιλάμε συμμετέχουν τα εξής supermarket:
- ΑΒ Βασιλόπουλος
- Σκλαβενίτης
- Μασούτης
- My market
- Γαλαξίας
- Θανόπουλος

Για κάθε ένα από τα προϊόντα,
σου λέει και το ποσό που θα σου επιστραφεί ως πιστωτικό στο Cashback υπόλοιπό σου.

Αγοράζεις ό,τι προϊόντα θες από την λίστα που σου δίνει,
τα αγοράζεις στα supermarket που συμμετέχουν
και την απόδειξη του supermarket την καταχωρείς μέσω της εφαρμογής.
04.png

Επεξεργάζονται την καταχώρησή σου
και σου πιστώνουν μετά από ελάχιστες μέρες
το ποσό στο υπόλοιπο του Cashback σου.
05.png

Όταν συγκεντρώσεις 1€ ή και παραπάνω  πιστωτικό υπόλοιπο Cashback
μπορείς αυτό το υπόλοιπο να το εξαργυρώσεος
δηλαδή να το χρησιμοποιήσεις για να ανανεώσεις το καρτοκινητό σου.
06.png
01.png
Αυτό είναι και βγαίνει πολύ φτηνά ειδικά με κάποιες συνδυαστικές προσφορές που τρέχουν κατά διαστήματα.

Επεξ/σία από poseidon2
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, poseidon2 είπε

(Αν έχεις ασχοληθεί ποτέ με το Pockee, πρόκειται ακριβώς για το Pockee της Vodafone.
Λειτουργεί με αντίστοιχο τρόπο, και από πίσω βρίσκεται το Pockee.
Μόνο που λειτουργεί αποκλειστικά μέσα από την εφαρμογή της Vodafone.)

Συγκεκριμένα πρόκειται για επώνυμα προϊόντα που τα αγοράζεις σε αρκετά από τα μεγαλύτερα supermarket.

Τη στιγμή που μιλάμε συμμετέχουν τα εξής supermarket:
- ΑΒ Βασιλόπουλος
- Σκλαβενίτης
- Μασούτης
- My market
- Γαλαξίας
- Θανόπουλος

Δεν είχα ποτέ vodaphone, αυτό με τα συγκεκριμένα σούπερ μάρκετ ήθελα να ξέρω γιατί δεν το ανέφερε πουθενά και δεν κατάλαβα πως ακριβώς ξέρει τι αγόρασες. Έχει ειδικά barcode η απόδειξη από ότι φαίνεται.

Έχει στην πόλη τέτοια σούπερ μάρκετ αλλά εγώ μιας και μένω σε χωριό δεν ψωνίζω σχεδόν ποτέ από αυτά. Ωραίο θα ήταν αν έχεις τσάμπα κινητό γιατί απλά κάνεις αγορές σούπερ μάρκετ.

Σε ευχαριστώ για την αναλυτική περιγραφή.

Επεξ/σία από Diavolos666
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Diavolos666 είπε

Δεν είχα ποτέ vodaphone, αυτό με τα συγκεκριμένα σούπερ μάρκετ ήθελα να ξέρω γιατί δεν το ανέφερε πουθενά και δεν κατάλαβα πως ακριβώς ξέρει τι αγόρασες. Έχει ειδικά barcode η απόδειξη από ότι φαίνεται.

Έχει στην πόλη τέτοια σούπερ μάρκετ αλλά εγώ μιας και μένω σε χωριό δεν ψωνίζω σχεδόν ποτέ από αυτά. Ωραίο θα ήταν αν έχεις τσάμπα κινητό γιατί απλά κάνεις αγορές σούπερ μάρκετ.

Να το ξαναπούμε όμως
απλά δεν είναι ό,τι προϊόντα πάρεις, αυτά θα έχουν επιστροφη.
Σου λέει σε μια λίστα είναι από τα συγκεκριμένα που αν ψωνίσεις όποιο/όποια θες
ότι θα πάρεις την αντίστοιχη επιστροφή

Η λίστα με τα προϊόντα ανανεώνεται,
'όπως ανανεώνονται κι οι προσφορές
αλλά ανανεώνονται και τα supermarket.
Πχ για κάποιο λόγο αυτή τη βδομάδα  σου ανέφερα παραπάνω ποιά supermarket εμφανίζονται,
αλλά πιο πριν είχαν τύχει και επιπλέον supermarket (Κργτικός, Bazaar, OK market, e-fresh κλπ)

Σου λέει όμως εκ των προτέρων τί επιστροφή θα πάρεις για ποιά συγκεκριμένα προϊόντα από πού θα τα ψωνίσεις και μέχρι πόσα κάθε βδομάδα,
έχει και κάποιες καλές προσφορές που τρέχουν κατά διαστήματα
και πραγματικά είναι ότι σου βγαίνει πάμφθηνα (εσύ το είπες τζάμπα, εγώ το λέω 1€ επιστροφή).

Αυτά.

Επεξ/σία από poseidon2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, poseidon2 είπε

Να το ξαναπούμε όμως
απλά δεν είναι ό,τι προϊόντα πάρεις, αυτά θα έχουν επιστροφη.
Σου λέει σε μια λίστα είναι από τα συγκεκριμένα που αν ψωνίσεις όποιο/όποια θες
ότι θα πάρεις την αντίστοιχη επιστροφή

Ναι αυτό είναι κατανοητό, κάθε τόσο αλλάζει η λίστα.

Επεξ/σία από Diavolos666
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα παραπάνω είναι αυτά που προβλέπονται τυπικά για το Cashback.

Συμπληρωματικά μερικές διαφοροποιήσεις (προς το καλύτερο),
σε διπλανό φόρουμ αναφέρεται χωρίς να το έχω επιβεβαιώσει αλλά το επιβεβαιώνουν αρκετοί στην πράξη:

1.
ότι τα supermarket από τα οποία γίνονται δεκτές οι αποδείξεις και τα οποία συμμετέχουν είναι αυτά που αναφέρονται στο Pockee
(ασχέτως που η εφαρμογή της Vodafone δεν τα εμφανίζει όλα κατά καιρούς)
pockeemarkets.png.b9d25120ab839197342bf7

και

2.
ότι το ελάχιστο υπόλοιπο Cashback που αρκεί για να ανανεώσεις το καρτοκινητό
δε χρειάζεται καν να είναι το 1€ (έχουν δοκιμάσει πχ ακόμα και με 0,05€ και έχει ανανεωθεί κανονικά ο χρόνος ομιλίας)
και αυτό μπορώ να πω ότι και εγώ το έχω υποψιαστεί γιατί η εξαργύρωση του Cashback δε λειτουργεί ακριβώς μόνο με ακέραια ποσά (όπως λέει κανονικά στις οδηγίες της υπηρεσίας), αλλά η εξαργύρωση πιάνει και τα δεκαδικά.

Αυτά στην πράξη.

ΥΓ: 
Το Cashback δεν είναι να πεις και κανένα καινούριο πρόγραμμα,
είναι από το 2017
(και υποστηρίζει και Vodafone σταθερή, όπου εκεί σου δίνει έκπτωση στο λογαριασμό)
https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1582339/nea-yphresia-cash-back-apo-th-vodafone.html
απλά δεν το ξέρει αρκετός κόσμος.

Επεξ/σία από poseidon2
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 5/5/2023 στις 4:51 ΜΜ, poseidon2 είπε

ότι το ελάχιστο υπόλοιπο Cashback που αρκεί για να ανανεώσεις το καρτοκινητό
δε χρειάζεται καν να είναι το 1€ (έχουν δοκιμάσει πχ ακόμα και με 0,05€ και έχει ανανεωθεί κανονικά ο χρόνος ομιλίας)
και αυτό μπορώ να πω ότι και εγώ το έχω υποψιαστεί γιατί η εξαργύρωση του Cashback δε λειτουργεί ακριβώς μόνο με ακέραια ποσά (όπως λέει κανονικά στις οδηγίες της υπηρεσίας), αλλά η εξαργύρωση πιάνει και τα δεκαδικά.

Αυτά στην πράξη.

Έχουμε ιδέα πόσο καιρό κάνει να επιβεβαιωθεί κάθε απόδειξη;

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Boj είπε

Έχουμε ιδέα πόσο καιρό κάνει να επιβεβαιωθεί κάθε απόδειξη;

https://thankyou.vodafone.gr/cashback

Αναφορά σε κείμενο

Πόσο χρονικό διάστημα χρειάζεται για να επεξεργαστεί η απόδειξη μου;
Ο μέσος χρόνος που απαιτείται για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει κάποια προσφορά στην απόδειξη που καταχώρησες είναι 7 ημέρες.

Πρακτικα είναι λιγότερο,
μπορεί κάποιες ώρες μπορεί ημέρες.
Μέσος όρος υπολόγισε σε εργάσιμες γύρω στις 2-4 μέρες.
Δεν είναι συγκεκριμένο γιατί η όλη διαδικασία εξαρτάται από το σούπερ μάρκετ,.

Δημοσ.
On 05/05/2023 at 10:22, Diavolos666 said:

vodafone ;) οχι vodaphone.

Δημοσ.
2 minutes ago, Diavolos666 said:

Same

εννοειται.και εγω εχω παει να γραψω vodaphone. οπως και παλια εγραφα βρογχος τηλεφωνιας και οχι βροχος. μεχρι που με διορθωσαν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...