Προς το περιεχόμενο

ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ Κ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΥ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σχετικά με την Q: 

Θέλει να βάζεις το ελάχιστο ποσό κάθε 2 μήνες, διαφορετικά μηδενίζουν τα πάντα (ακόμα και αν σου έχουν δώσει απεριόριστα λόγω βλάβης του σταθερού). Το νούμερο παραμένει ενεργό για 12 μήνες, αρκεί να έχει γίνει ανανέωση τους πρώτους 4 μήνες της σύνδεσης (4η και 5η σημείωση). 

Η ελάχιστη ανανέωση είναι 10€, εκτός από τις μέρες και ώρες που είναι ενεργό το countdown (2 φορές την εβδομάδα -Δευτέρα και Πεμπτη- για 2 ημέρες νομίζω) που εκεί μπορείς να κάνεις με 8€.

Μια καινούργια "απάτη" που έχουν κάνει, είναι η αυτόματη ενεργοποίηση (εννοείται με χρέωση) ενός εντελώς άχρηστου -κατα τη γνώμη μου- πακέτου 3000' σε Q με 1,7€, ΌΤΑΝ βάλεις πάνω από 10€. Την τελευταία φορά έβαλα 13€ και έμεινα με 9,7€ νομίζω, αφού αφαίρεσε φόρους και πακέτο... (τελευταία παράγραφος). Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω 9.9€.

Για κάθε μήνα υπάρχουν τα στάνταρ πακέτα που τα βλέπεις στους καταλόγους, αλλά υπάρχουν και τα Countdown και τα "Μόνο για σένα".

Τα Countdown που ανέφερα και παραπάνω βγαίνουν για λίγες μέρες και, ενώ κάποτε ήταν πολύ συμφέροντα, έχουν κάποιες καλούτσικες προσφορές (σήμερα είναι 300' για 15 μέρες με 3,5€). Όταν είναι πολύ καλές, πρέπει να κοιτάξεις τα ψιλά γράμματα από κάτω γιατί διαρκούν 1 ή 2 εβδομάδες μόνο.

Τα "μόνο για σένα" είναι όντως μόνο για σένα, αλλά δεν ξέρεις ποτέ πόσα πακέτα θα είναι και πόσο συμφέροντα θα είναι. Π.χ. τον προηγούμενο μήνα είχα 500' προς όλους, 50 sms και 2GB με 5€ για ένα μήνα. Τώρα έχω 3 πακέτα (που μπορώ να ενεργοποιήσω), το ένα με 20GB με 10,4€, το άλλο 800' προς όλους και 1,5GB με 8€ και το τρίτο 3GB με 3€. Τα χριστούγεννα είχε κάποια με 500' ή και 1000' προς όλους και απεριόριστα data με 5,5€ και 9€ (αν θυμάμαι καλά). Όλα αυτά σου λέει μέχρι ποια ημ/νια θα είναι διαθέσιμα και μετά τα αλλάζουν με νέα...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

21 ώρες πριν, Selespeed είπε

Μια καινούργια "απάτη" που έχουν κάνει, είναι η αυτόματη ενεργοποίηση (εννοείται με χρέωση) ενός εντελώς άχρηστου -κατα τη γνώμη μου- πακέτου 3000' σε Q με 1,7€, ΌΤΑΝ βάλεις πάνω από 10€. Την τελευταία φορά έβαλα 13€ και έμεινα με 9,7€ νομίζω, αφού αφαίρεσε φόρους και πακέτο... (τελευταία παράγραφος). Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω 9.9€.

Επειδή είχα παραξενευτεί και εγώ που είχα δει αρκετά χαμηλότερη πίστωση μετά την ανανέωση (δεν έβγαιναν τα νούμερα)... συμπερασματικά είναι αυτή η υπηρεσία που αναφέρεις αλλά μπορείς να την καταργήσεις με ένα τηλεφώνημα στην εξυπηρέτηση πελατών.

On 30/03/2023 at 09:19, Sellout said:

Καλημερα παιδια. Γενικα με τις φορητοτητες τι παιζει πλεον; Δεν υπαρχει η πολιτικη της αντιπροσφορας απο την εκαστοτε εταιρια που επιχειρεις να φυγεις; Και αν ναι ειναι σιγουρο οτι θα σε παρουν; Σημερα συμπληρωνω 14 μερες απο αιτημα για φορητοτητα σε αλλη εταιρια και δεν εχω λαβει αντιπροσφορα.

Και πολλες φορες δεν θα λαβεις :P
δεν περναει παντα αυτο το κολπο .ειδικα αν ειναι και κανα καρτοκινητο.

On 31/03/2023 at 13:03, Engimek said:

Επειδή είχα παραξενευτεί και εγώ που είχα δει αρκετά χαμηλότερη πίστωση μετά την ανανέωση (δεν έβγαιναν τα νούμερα)... συμπερασματικά είναι αυτή η υπηρεσία που αναφέρεις αλλά μπορείς να την καταργήσεις με ένα τηλεφώνημα στην εξυπηρέτηση πελατών.

γενικως εχει γινει λιγο της μοδας να ενεργοποιουνται πακετα με το που βαλεις καρτα και να διαφημιζεται ως : δεν χρειαζεται να βαλετε πακετο διοτι γινεται μονο του κτλ.

1 hour ago, Sellout said:

σταθερο ηταν.

γενικοτερα να ξερεις οτι δεν το κανουν παντα.μπορει να εισαι τυχερος και να σε παρουν μπορει και οχι. και εχει αναφερθει και απο αλλους που δεν τους ειχαν παρει.

• Thanks 1

Στις 30/3/2023 στις 3:14 ΜΜ, Selespeed είπε

.........................................Τα "μόνο για σένα" είναι όντως μόνο για σένα, αλλά δεν ξέρεις ποτέ πόσα πακέτα θα είναι και πόσο συμφέροντα θα είναι. Π.χ. τον προηγούμενο μήνα είχα 500' προς όλους, 50 sms και 2GB με 5€ για ένα μήνα. Τώρα έχω 3 πακέτα (που μπορώ να ενεργοποιήσω), το ένα με 20GB με 10,4€, το άλλο 800' προς όλους και 1,5GB με 8€ και το τρίτο 3GB με 3€. Τα χριστούγεννα είχε κάποια με 500' ή και 1000' προς όλους και απεριόριστα data με 5,5€ και 9€ (αν θυμάμαι καλά). Όλα αυτά σου λέει μέχρι ποια ημ/νια θα είναι διαθέσιμα και μετά τα αλλάζουν με νέα...

Έχουμε Q τόσο εγώ όσο και η γυναίκα μου. Σε εμένα δεν εμφανίζεται ΠΟΤΕ κάποια προσφορά "μόνο για σένα" σε αντίθεση με την γυναίκα μου που έχει κατά καιρούς και...μου το "τρίβει στη μούρη".

Η βασική μας διαφορά είναι ότι εκείνη κάνει σπάνια ανανέωση και το αφήνει κάποιες φορές χωρίς λεπτά/gb καθώς δεν το πολυχρησιμοποιεί και για μεταξύ μας την παίρνω εγώ. Εγώ από την άλλη δεν το αφήνω ποτέ χωρίς χρόνο ομιλίας, καθώς το χρησιμοποιώ.

Θα μπορούσε να είναι η εξήγηση ότι εκείνη τσιμπάει τις προσφορές αφού δεν την έχουν σίγουρη ενώ σε μένα δεν στέλνουν καθώς φαίνεται ότι πάντα θα ανανεώσω;

Στις 2/4/2023 στις 3:55 ΜΜ, poulinos είπε

γενικοτερα να ξερεις οτι δεν το κανουν παντα.μπορει να εισαι τυχερος και να σε παρουν μπορει και οχι. και εχει αναφερθει και απο αλλους που δεν τους ειχαν παρει.

Δεν το ήξερα δυστυχώς, αλλά αυτοί έχασαν έναν πελάτη και εγώ έριξα το μηνιαίο μου πάγιο. Οπότε... Μπράβο νόβα.

1 hour ago, Sellout said:

Δεν το ήξερα δυστυχώς, αλλά αυτοί έχασαν έναν πελάτη και εγώ έριξα το μηνιαίο μου πάγιο. Οπότε... Μπράβο νόβα.

γενικως εχουν αναφερθει κατα καιρους και αλλα πραγματα που εχουν αλλαξει στο θεμα να σε καλεσουν πισω για αντιπροσφορα. αναλογως και αν η αιτηση γινει τηλεφωνικως ή απο καποιο καταστημα αλλάζει το αν μπορεις να κανεις υπαναχώρηση.δεν τα ξερω και εγω καλα.

3 hours ago, haris_216 said:

Έχουμε Q τόσο εγώ όσο και η γυναίκα μου. Σε εμένα δεν εμφανίζεται ΠΟΤΕ κάποια προσφορά "μόνο για σένα" σε αντίθεση με την γυναίκα μου που έχει κατά καιρούς και...μου το "τρίβει στη μούρη".

Η βασική μας διαφορά είναι ότι εκείνη κάνει σπάνια ανανέωση και το αφήνει κάποιες φορές χωρίς λεπτά/gb καθώς δεν το πολυχρησιμοποιεί και για μεταξύ μας την παίρνω εγώ. Εγώ από την άλλη δεν το αφήνω ποτέ χωρίς χρόνο ομιλίας, καθώς το χρησιμοποιώ.

Θα μπορούσε να είναι η εξήγηση ότι εκείνη τσιμπάει τις προσφορές αφού δεν την έχουν σίγουρη ενώ σε μένα δεν στέλνουν καθώς φαίνεται ότι πάντα θα ανανεώσω;

ενδεχομενως να μπορουσε εκτος αν παιζει ρολο αν εχεις αφησει ανοιχτη τηνεπικοινωνια της q με σενα μεσα απο την εφαρμογη της q. το λεω διοτι ειχαμε καποια ατομα q.εγω ειχα κλεισει την επικοινωνια και ουτε την περιοδο που εβαζα καρτα αλλα ουτε και την περιοδο που δεν ειχα βαλει καρτα ελαβα ποτε προσφορα. αντιθετα σε αλλα 2 ατομα ηρθε προσφορα.αυτοι εβαζαν καρτα αλλα νορμαλ ποσο για να μην κλεισει το νουμερο. σιγουρα μπορει να μην ειναι τοσο Random σε ποιους στελνει.

2 hours ago, Sellout said:

Μαλλον αυτο παιχτηκε, δεν το γνωριζα. Μετα μπηκα εεττ και το διαβασα. Γενικα να αποφευγεται να κανετε φορητοτητες σε καταστηματα, μονο online και απο τηλεφωνο ουτως ωστε να εχετε 14 ημερες για υπαναχωρηση -και πιθανοτατα καποια αντιπροταση απο τον παροχο σας-. Αν μπορεις καντο pinned.

done. εγινε recommended.απλα και εγω δεν το θυμομουν ακριβως

14 ώρες πριν, poulinos είπε

ενδεχομενως να μπορουσε εκτος αν παιζει ρολο αν εχεις αφησει ανοιχτη τηνεπικοινωνια της q με σενα μεσα απο την εφαρμογη της q. το λεω διοτι ειχαμε καποια ατομα q.εγω ειχα κλεισει την επικοινωνια και ουτε την περιοδο που εβαζα καρτα αλλα ουτε και την περιοδο που δεν ειχα βαλει καρτα ελαβα ποτε προσφορα. αντιθετα σε αλλα 2 ατομα ηρθε προσφορα.αυτοι εβαζαν καρτα αλλα νορμαλ ποσο για να μην κλεισει το νουμερο. σιγουρα μπορει να μην ειναι τοσο Random σε ποιους στελνει.

Την επικοινωνία την είχα όντως κλειστή στο παρελθόν, όπως λες. Αλλά και μετά που την άνοιξα...nothing

• Thanks 1

9 hours ago, haris_216 said:

Την επικοινωνία την είχα όντως κλειστή στο παρελθόν, όπως λες. Αλλά και μετά που την άνοιξα...nothing

αφησε την ανοιχτη να δεις αν θα σου ερθει τπτ τις επομενες μερες. οτι την ανοιξες σημερα δεν σημαινει οτι θα ερθει κατι απευθειας

3 ώρες πριν, poulinos είπε

αφησε την ανοιχτη να δεις αν θα σου ερθει τπτ τις επομενες μερες. οτι την ανοιξες σημερα δεν σημαινει οτι θα ερθει κατι απευθειας

Όχι, δεν την άνοιξα σήμερα, αλλά πριν αρκετές μέρες. 

Θα δούμε όμως 

14 hours ago, haris_216 said:

Όχι, δεν την άνοιξα σήμερα, αλλά πριν αρκετές μέρες. 

Θα δούμε όμως 

α οκ.τοτε υπομονη να δεις αν θα σκασει κατι.σιγουρα μπορει καποιος που δεν βαζει καρτα να εχει μεγαλυτερες πιθανοτητες το συστημα να του δωσει προσφορα μπας και ανανεωσει.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...