Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω σπαστει τελευταια 1-2 χρονια με την καρτοκινητη..εχω καρτοκινητο σε wind..το τελευταιο χρονο βαζω 12 ε καθ εμηνα,γιατι ο χρονος δε μεταφερεται κ τα 12 ε καρτα που βαζουμε τα τρωει αμεσως δινιοντας σου λεπτα ομιλιας κ δεδομενα..δηλ μας αναγκασαν να πληρωνουμε καθε μηνα σα καρτοσυμβολαιο ενω παλιοτερα εβαζα μια καρτ ακαθε 2 μηνες...η ερωτηση μου ειναι αν ξερει καποιος ποια εταιρεια συμφερει καλυτερα,να μην ββαζω καθε μηνα καρτα ...να πιανει ικανοποιητικο σημα..κ ακομα αν μπορω να μεταφερω τον αριθμο καρτοκινητου σε αλλη εταιρεια..οι 3 μεγαλες εταιρεις νομιζω ειναι ολες τα ιδια..wind..vodafon,cosmote..εχω ακουσει κ κατι αλλες frog..q..ktl..

νομιζω απασχολει πολυ κοσμο καθως γιαυτο χρησιμοποιουμε καρτοκινητο να μην πληρωνουμε καθε μηνα..ευχαριστω...περιμενω απαντησεις για οποιον ξερει..

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 hours ago, panmen said:

εχω σπαστει τελευταια 1-2 χρονια με την καρτοκινητη..εχω καρτοκινητο σε wind..το τελευταιο χρονο βαζω 12 ε καθ εμηνα,γιατι ο χρονος δε μεταφερεται κ τα 12 ε καρτα που βαζουμε τα τρωει αμεσως δινιοντας σου λεπτα ομιλιας κ δεδομενα..δηλ μας αναγκασαν να πληρωνουμε καθε μηνα σα καρτοσυμβολαιο ενω παλιοτερα εβαζα μια καρτ ακαθε 2 μηνες...η ερωτηση μου ειναι αν ξερει καποιος ποια εταιρεια συμφερει καλυτερα,να μην ββαζω καθε μηνα καρτα ...να πιανει ικανοποιητικο σημα..κ ακομα αν μπορω να μεταφερω τον αριθμο καρτοκινητου σε αλλη εταιρεια..οι 3 μεγαλες εταιρεις νομιζω ειναι ολες τα ιδια..wind..vodafon,cosmote..εχω ακουσει κ κατι αλλες frog..q..ktl..

νομιζω απασχολει πολυ κοσμο καθως γιαυτο χρησιμοποιουμε καρτοκινητο να μην πληρωνουμε καθε μηνα..ευχαριστω...περιμενω απαντησεις για οποιον ξερει..

παρε τηλεφωνο την wind για να μην αλλαζει τα χρηματα σε προγραμματα.καπως θα καταργειτε

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 12/02/2023 at 11:01, panmen said:

καποιος να προτεινει καμια εταιρεια που συμφερει?η γουιντ θελει καθε μηνα 12 ε...

στις περισσοτερες εταιρειες καθε 2-3 μηνες πρεπει να κανεις ανανεωση. στην q που ειχα ως δευτερο νουμερο δεν ειχα βαλει καρτα κοντα στο χρονο.δεν μου το ειχαν κλεισει το νουμερο παντως. ασχετα που καπου στους ορους εγραφαν οτι  το κλεινουν στους χ μηνες. αλλα ναι στους δυο μηνες μου πηραν οτι ειχα μεσα.

Δημοσ.
4 hours ago, gurgi said:

Όπως έγραψα και αλλού (κι εδώ που τα λέμε απορώ που δεν έχει πολυακουστεί χωρίς να είναι κάτι νέο)
η Vodafone πρέπει να είναι η μόνη
- κι αν υπάρχει κι άλλη ας διορθώσει κάποιος αλλά δεν το βλέπω  -
που επιτρέπει την ανανέωση με μικροποσά μέσω του Cashback.

https://thankyou.vodafone.gr/cashback

ελπιζω ομως να το μετραει πραγματι σαν ανενεωση και επεκταση της χρονικης διαρκειας πριν ληξει η καρτα και οχι απλα να μπορεις να κανεις adds σε υπαρχοντα πακετα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, poulinos είπε

ελπιζω ομως να το μετραει πραγματι σαν ανενεωση και επεκταση της χρονικης διαρκειας πριν ληξει η καρτα και οχι απλα να μπορεις να κανεις adds σε υπαρχοντα πακετα.

Το χρησιμοποιώ κανονικά και εδώ και 2+ χρόνια δεν έχω ξαναανανεώσει με άλλο τρόπο.
Αν απαντάει αυτό στην ερώτησή σου.

Απορώ που δεν το λέει αυτό πολύς κόσμος γιατί μάλλον πρόκειται για τη φτηνότερη mainstream λύση καρτοκινητής (αν όχι και γενικότερα στους ελληνικούς παρόχους).

Και όχι μόνο σου μετράει κανονικά την ανανέωση, που σημαίνει
- διατήρηση προηγούμενου υπολοίπου και πρσοθήκη στο υπόλοιπο του επιπλέον μικροποσού
- επέκταση χρόνου κανονικότατα (για 60 μέρες, όπως αν εβαζες κάρτα)

αλλά  είναι ακόμα καλύτερο:
οποτεδήποτε μόλις ανανεώσεις με αυτό το μικροποσό του 1€, 2€, 3€ κλπ
σου δίνει και ΔΩΡΕΑΝ
- internet 1GB για 1 μήνα (δυνατότητα μέσω του Vodafone shake it)

και επιπρόσθετα
αν ανανεώνεις εκεί κοντά στη λήξη του 2μήνου
σου δινει κατά κανόνα (έρχεται sms προσφοράς) επίσης ΔΩΡΕΑΝ
- internet 10GB + λεπτά ομιλίας για ένα δεκαήμερο (δεν είναι πολλά, αλλά είναι κάτι τέλος πάντων)

ακούγεται απίστευτο γιατί δεν πολυκυκλοφορεί σαν  συμβουλή
(απορώ δηλαδή που δεν το ξέρει πολύς κόσμος
αλλά έτσι είναι οι νοοτροπίες ,
δύσκολο να πείσεις και δύσκολα τις αλλάζεις)
αλλά είναι γεγονός και όποιος θέλει μπορεί να το διασταυρώσει

εγώ αυτό το λέω μάλλον την καλύτερη επιλογή καρτοκινητής
για κάποιον που θέλει όσο φτηνότερα γίνεται να έχει ελληνικό νούμερο χωρίς φόβους για φραγές
και να έχει πότε πότε και παροχές internet χωρίς επιπλέον κόστη

Επεξ/σία από gurgi
  • Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.
51 minutes ago, gurgi said:

Το χρησιμοποιώ κανονικά και εδώ και 2+ χρόνια δεν έχω ξαναανανεώσει με άλλο τρόπο.

Απορώ που δεν το λέει αυτό πολύς κόσμος γιατί μάλλον πρόκειται για τη φτηνότερη mainstream λύση καρτοκινητής (αν όχι και γενικότερα στους ελληνικούς παρόχους).

- διατήρηση προηγούμενου υπολοίπου και πρσοθήκη στο υπόλοιπο του επιπλέον μικροποσού

σου δίνει και ΔΩΡΕΑΝ

και επιπρόσθετα
- internet 10GB + λεπτά ομιλίας για ένα δεκαήμερο (δεν είναι πολλά, αλλά είναι κάτι τέλος πάντων)

για κάποιον που θέλει όσο φτηνότερα γίνεται να έχει ελληνικό νούμερο χωρίς φόβους για φραγές

πολυ χρησιμο info.να το ξερω να το προτεινω. σε ευχαριστουμε.

• Like 2
Δημοσ.
On 18/02/2023 at 13:29, gurgi said:

σου δίνει και ΔΩΡΕΑΝ

και επιπρόσθετα

εγινε και recommended.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ευχαριστω..οπως βλεπω οι αποψεις διιστανται..παντως εγω εφυγε απο τη γουιντ κ πηγα φρογκ...θα δειξει..

Δημοσ.
On 13/03/2023 at 20:44, panmen said:

ευχαριστω..οπως βλεπω οι αποψεις διιστανται..παντως εγω εφυγε απο τη γουιντ κ πηγα φρογκ...θα δειξει..

η frog ειναι cosmote αρα σε σημα και ταχυτητες θα εχεις cosmote.

Δημοσ.

Για το νεο πακέτο της cosmote  με 8 ευρω το εχει κάνει κανείς;;;

Επειδή δε βρίσκω ακρη πόσο είναι η ισχύ του και τι δίνει;;; Το θελω για ένα τηλέφωνο που δεν κάνει σχεδόν καθόλου κλήσεις.

Δημοσ.

Για σχετικά μικρή χρήση (μιας και υπάρχει Cosmote για τις επαγγελματικές ανάγκες) εγώ εχω βολευτεί απιστευτα με το CU Liquid. Υπeρβολικά χαμηλή χρέωση για κλήσεις / δεδομένα / SMS και οτι ποσά περισσεύουν μπορούν να γίνουν κουπόνια για χρήση σε e-food ή αλλους συνεργάτες της Vodafone..

• Like 2
Δημοσ.
On 20/03/2023 at 07:48, papoys1 said:

Για το νεο πακέτο της cosmote  με 8 ευρω το εχει κάνει κανείς;;;

Επειδή δε βρίσκω ακρη πόσο είναι η ισχύ του και τι δίνει;;; Το θελω για ένα τηλέφωνο που δεν κάνει σχεδόν καθόλου κλήσεις.

σε q παντως εληγε μετα το χρονο και δεχοσουν εισερχομενες.δεν ξερω στην θεωρια τι εγραφαν οι οροι αλλα στην πραξη δεχοσουν.πρεπει να διαβασεις τους ορους που λογικα θα πρεπει να υπαρχουν.εκει θα λεει. για το whatsup δεν νομιζω οτι αλλαξε κατι στο ποτε ληγει συγκριτικα με παλια.απλα το μονο που εκαναν ηταν αυτο που εκανε και η wind>ανανεωση με 8 ευρω. καπου εκει παιζει και τις q που τωρα ειναι Nova βεβαια.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλημερα παιδια. Γενικα με τις φορητοτητες τι παιζει πλεον; Δεν υπαρχει η πολιτικη της αντιπροσφορας απο την εκαστοτε εταιρια που επιχειρεις να φυγεις; Και αν ναι ειναι σιγουρο οτι θα σε παρουν; Σημερα συμπληρωνω 14 μερες απο αιτημα για φορητοτητα σε αλλη εταιρια και δεν εχω λαβει αντιπροσφορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...