SilverMachine Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 7 ώρες πριν, ea6gka είπε να και μια δημοσια υπηρεσια που βγαζει τα λεφτα της! Ναι σιγουρα. Ιδιως οταν συνεργαζεται με σοσιαλ για να υποστηριχτει μια πολιτικη ομαδα, να φραγει η εκφραση σε αντιπαλες ιδεολογιες, να οδηγηθει η κοινη γνωμη σε προκαθορισμενα συμπερασματα κ να αλλαξουν τα αποτελεσματα των εκλογων. Σιγουρα τα βγαζει τα λεφτα της !!! Κ ας μην μιλησουμε για τα σκανδαλα παρακολουθησης απλων ανθρωπων χωρις ενταλματα κ χωρις καν υποψια ποινικων.... 1 1
mants118 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Γιατί τόσος κόπος για hacking και δεν έστελναν 2 ελικόπτερα με Marines να τους καθαρίσουν όλους τους hackers της hive;;; 😛
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 11 hours ago, mariosraptor1984 said: Χρειαζόμαστε περισσότερους white hat hackers. γεματο το insomnia. απορω γιατι ακομα δεν ζητησαν βοηθεια απο εδω.
Shinji ikari Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, mants118 είπε Γιατί τόσος κόπος για hacking και δεν έστελναν 2 ελικόπτερα με Marines να τους καθαρίσουν όλους τους hackers της hive;;; 😛 Αυτό δεν θα τους έδινε τα κλειδιά κρυπτογράφησης και μπορεί και να θέλουν να τους προσλάβουν μετά. Και δεν μου μοιάζει για hacking, κάνα πράκτορα θα βάλανε μέσα. "Πολλά θύματα αποφεύγουν να επικοινωνήσουν με το FBI, φοβούμενα τον έλεγχο στους κλάδους τους επειδή δεν έχουν πάρει τα κατάλληλα μέτρα προστασίας." Τι σημαίνει αυτό; σε ποιόν είναι υπόλογοι; βάζουν πρόστιμα σε ιδιωτικές εταιρείες αν δεν είναι up to date η ασφάλεια τους; 1
bugsbunnie Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Shinji ikari είπε Αυτό δεν θα τους έδινε τα κλειδιά κρυπτογράφησης και μπορεί και να θέλουν να τους προσλάβουν μετά. Και δεν μου μοιάζει για hacking, κάνα πράκτορα θα βάλανε μέσα. "Πολλά θύματα αποφεύγουν να επικοινωνήσουν με το FBI, φοβούμενα τον έλεγχο στους κλάδους τους επειδή δεν έχουν πάρει τα κατάλληλα μέτρα προστασίας." Τι σημαίνει αυτό; σε ποιόν είναι υπόλογοι; βάζουν πρόστιμα σε ιδιωτικές εταιρείες αν δεν είναι up to date η ασφάλεια τους; Σημαίνει ότι κάποιες εταιρείες έχουν να κρύψουν κάτι, σκέψου να χακάρεις την μεγαλύτερη φαρμακοβιομηχανία και να βρεις ότι έχουν βρει λύση για τα πάντα ή ότι κάποιο φάρμακο που παρέχουν με τεράστια τιμή δεν κάνει τίποτα στην ουσία... 1
Shinji ikari Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, bugsbunnie είπε Σημαίνει ότι κάποιες εταιρείες έχουν να κρύψουν κάτι, σκέψου να χακάρεις την μεγαλύτερη φαρμακοβιομηχανία και να βρεις ότι έχουν βρει λύση για τα πάντα ή ότι κάποιο φάρμακο που παρέχουν με τεράστια τιμή δεν κάνει τίποτα στην ουσία... Ναι αλλα δεν απανταει αυτο στην ερωτηση μου.
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Shinji ikari είπε Αυτό δεν θα τους έδινε τα κλειδιά κρυπτογράφησης και μπορεί και να θέλουν να τους προσλάβουν μετά. Και δεν μου μοιάζει για hacking, κάνα πράκτορα θα βάλανε μέσα. "Πολλά θύματα αποφεύγουν να επικοινωνήσουν με το FBI, φοβούμενα τον έλεγχο στους κλάδους τους επειδή δεν έχουν πάρει τα κατάλληλα μέτρα προστασίας." Τι σημαίνει αυτό; σε ποιόν είναι υπόλογοι; βάζουν πρόστιμα σε ιδιωτικές εταιρείες αν δεν είναι up to date η ασφάλεια τους; Μπορεί να είναι ευάλωτοι σε αγωγές γιατί δεν προστάτεψαν επαρκώς στοιχεία πελατών κλπ. 3
sdragon Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 11 ώρες πριν, Shinji ikari είπε Ναι αλλα δεν απανταει αυτο στην ερωτηση μου. Κατά κύριο λόγο είναι δημόσια ιδρύματα. Και η ευθύνη πάντα βαραίνει τη διεύθυνση. 1
Shinji ikari Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 7 ώρες πριν, sdragon είπε Κατά κύριο λόγο είναι δημόσια ιδρύματα. Και η ευθύνη πάντα βαραίνει τη διεύθυνση. Μπα, δεν γίνετε αυτό, αυτό που είπε ο UK θα είναι.
neo80 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Άραγε πως έγινε αυτό; μήπως με την συνδρομή της NSA-M$ ; https://nsa.gov1.info/dni/nsa-ant-catalog/ stay informed stay secure Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2023 από neo80 1
cthulhucarbide Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Ζητούσαν λύτρα 3, 5 και 10 εκατομμύρια από κάθε στόχο και περίμεναν να την βγάλουν καθαρή? Μου φαίνεται πολύ προφανές ότι έτσι θα έπαιρνε διαστάσεις και θα κατέληγαν στην μπουζού. Άμα χάκαραν τον απλό κόσμο και ζήταγαν 100€ τα ίδια λεφτά θα έβγαζαν αλλά δεν θα είχε ασχοληθεί κανείς να τους βρει
Shinji ikari Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε Ζητούσαν λύτρα 3, 5 και 10 εκατομμύρια από κάθε στόχο και περίμεναν να την βγάλουν καθαρή? Μου φαίνεται πολύ προφανές ότι έτσι θα έπαιρνε διαστάσεις και θα κατέληγαν στην μπουζού. Άμα χάκαραν τον απλό κόσμο και ζήταγαν 100€ τα ίδια λεφτά θα έβγαζαν αλλά δεν θα είχε ασχοληθεί κανείς να τους βρει Συνηθως ζητανε λιγα για να τα παρουνε χωρις φασαριες, μαλλον εγιναν απληστοι. Να βρουν exploit να χακαρουν 100.000 PC, να εχουν ολοι κατι μεσα που αξιζει να πληρωσουν, να μπορουν ολοι να συνενοηθουν με τους χακερ και να βρουν τροπο να στειλουν monero η ξερω 'γω τι. Μαλλον γιγαντιο θεμα θα γινοταν.
Doubt Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Στις 29/1/2023 στις 11:22 ΠΜ, Shinji ikari είπε Αυτό δεν θα τους έδινε τα κλειδιά κρυπτογράφησης και μπορεί και να θέλουν να τους προσλάβουν μετά. Και δεν μου μοιάζει για hacking, κάνα πράκτορα θα βάλανε μέσα. "Πολλά θύματα αποφεύγουν να επικοινωνήσουν με το FBI, φοβούμενα τον έλεγχο στους κλάδους τους επειδή δεν έχουν πάρει τα κατάλληλα μέτρα προστασίας." Τι σημαίνει αυτό; σε ποιόν είναι υπόλογοι; βάζουν πρόστιμα σε ιδιωτικές εταιρείες αν δεν είναι up to date η ασφάλεια τους; Αναφορά σε κείμενο Many victims of ransomware attacks refrain from contacting the FBI for fear of repercussions from the hackers and scrutiny in their industries for failing to secure themselves. https://www.theverge.com/2023/1/27/23574257/fbi-us-justice-department-seizes-hive-ransomware-network-servers Στο original είναι πιο ξεκάθαρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα