Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, JailbrokenDiesel είπε

αργυρουπολη που νοικιασα, ανεβασα αγγελια για σχεδον 48 ωρες. δεν αντεξα αλλο τα τηλεφωνα. 
δε περιμενα τοσο πανικο. 

για VFM περιοχες θα εψαχνα Αγια Μαρινα, Αγιο δημητριο, μετα την Βαρη. 

Επειδή ετοιμάζομαι να ανεβάσω και εγώ αγγελία για ενοικίαση διαμερίσματος στον Άγιο Δημήτριο, μου δίνεις κουράγιο τι έχω να τραβήξω 🤣

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Fir3fly είπε

Επειδή ετοιμάζομαι να ανεβάσω και εγώ αγγελία για ενοικίαση διαμερίσματος στον Άγιο Δημήτριο, μου δίνεις κουράγιο τι έχω να τραβήξω 🤣

ειδικα εαν ειναι ανθρωπινο το διαμερισμα, αλλα και λογικη η τιμη, προετοιμασου.. 

μεχρι κ bulling  απο μεσιτες δεχτηκα οτι νοικιαζω με τιμες 2019

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, JailbrokenDiesel είπε

ειδικα εαν ειναι ανθρωπινο το διαμερισμα, αλλα και λογικη η τιμη, προετοιμασου.. 

μεχρι κ bulling  απο μεσιτες δεχτηκα οτι νοικιαζω με τιμες 2019

Σήμερα έφυγε η ενοικιάστρια μου, μετά από 1,5 χρόνο, αν δεν ήταν δεν θα έμενε τόσο. Απλά είναι η πρώτη φορά που νοικιάζω και έχω τρομάξει λίγο για το τι με περιμένει 🤣

Δημοσ.
Στις 28/1/2023 στις 7:09 ΜΜ, orestoulis είπε

Κοιταω για αγορα σπιτιου. Και οταν θες να αγορασεις σπιτι με σκοπο να μεινεις, δεν κοιτας μονο το σπιτι να ειναι ανετο, αλλα και να αξιζει τα λεφτα του σε σχεση με αυτο που παιρνεις. Υπαρχουν δυο στρατηγικες για να το κανεις αυτο: 
α) βρισκεις ενα σπιτι σε μια υποβαθμισμενη περιοχη που προβλεπεται πως θα γινει κατι σημαντικο και θα αναβαθμιστει (μετρο, εργα αναπλασης, αποχωρηση κρατητηριων κλπ)
β) το βρισκεις σε μια περιοχη που, αν και τα εχει ολα (ασφαλεια, συγκοινωνιες, αποσταση απο το κεντρο, καταστηματα), για καποιον λογο η αγορα το εχει ξεχασει, οποτε δεν εχει πολυ ανεβασμενα κοστη.

Η αληθεια ειναι πως ψαχνω περισσοτερο για την δευτερη περιπτωση, αλλα οποιαδηποτε ιδεα ειναι ευπροσδεκτη

Πιστεύω ότι value for money περιοχή είναι Άνω Ηλιούπολη.

Δεν είναι τόσο καλά όσο η Κάτω Ηλιούπολη που έχει μετρό και καλύτερη διαμόρφωση, αλλά μπορείς να βρεις καλές περιπτώσεις για αγορά σπιτιού σε σχετικά χαμηλή τιμή για νότια προάστια και θα είσαι και κοντά στο κέντρο.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Fan είπε

Πιστεύω ότι value for money περιοχή είναι Άνω Ηλιούπολη.

Δεν είναι τόσο καλά όσο η Κάτω Ηλιούπολη που έχει μετρό και καλύτερη διαμόρφωση, αλλά μπορείς να βρεις καλές περιπτώσεις για αγορά σπιτιού σε σχετικά χαμηλή τιμή για νότια προάστια και θα είσαι και κοντά στο κέντρο.

Value for money η άνω Ηλιούπολη? Πότε κοίταξες τελευταία φορά; Τα νεόδμητα παίζουν στα 3κ/τμ στην καλύτερη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, kaliakman είπε

Value for money η άνω Ηλιούπολη? Πότε κοίταξες τελευταία φορά; Τα νεόδμητα παίζουν στα 3κ/τμ στην καλύτερη.

Σωστά τα νεόδμητα ξεκινάνε από 2.800 με 3.000 το τμ. Υπάρχουν όμως και διαμερίσματα 25-30 ετών με κάτω από 2.000 το τμ.

Δεν είπα ότι είναι οικονομικά, αλλά γνώμη μου ότι αποτελεί VFM για νότια προάστια;

Επεξ/σία από Fan
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...