Προς το περιεχόμενο

Office 2021 Αγορά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Θα ζητήσω τη βοήθειά σας για αγορά του Office 2021 και εγκατάσταση, δύο άδειες συμβατές για Μ1 και Windows 11.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

το σαιτ συνεργαζεται με ενα κλειδομαγαζο (ηλεκτρονικο καταστημα που αγοραζει σε χονδρικη πολλες αδειες office, windows κτλ και τις πουλαει φθηνοτερα απο οτι να πηγαινες να τις επαιρνες απο πχ το πλαισιο), εγω προσωπικα ειχα αγορασει το καλοκαιρι ενα κλειδι για windows 10 και δεν ειχα θεμα

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θεμα ειναι το κατα ποσο οι αδειες ειναι για 1 μονο εγκατασταση γιατι δεν αναφερει τιποτε. Νομιζω οτι πρεπει να ειναι RETAIL η αδεια γιατι διαφορετικα σε περιπτωση format πρεπει να ξαναγορασουμε κλειδι.

Επεξ/σία από default
Δημοσ.

Έχω  office 2021 με κλειδί αγορασμένο από το   Godeal24 και θέλω να το απεγκαταστήσω  και να το κάνω ξανά εγκατάσταση, θα μπορέσει να γίνει η αφού έγινε μια φορά εγκατάσταση  δεν μπορεί να ξαναγίνει;;

Ευχαριστώ

Δημοσ.
13 ώρες πριν, teot είπε

Έχω  office 2021 με κλειδί αγορασμένο από το   Godeal24 και θέλω να το απεγκαταστήσω  και να το κάνω ξανά εγκατάσταση, θα μπορέσει να γίνει η αφού έγινε μια φορά εγκατάσταση  δεν μπορεί να ξαναγίνει;;

Ευχαριστώ

Εγώ με φτηνά κλειδιά όσες φορές και αν έκανα φορματ στο λαπτοπ μετα απλά ξανά έβαζα το κλειδί και ενεργοποιούνταν το office 2021 pro plus

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...