Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά ας μου λύσει κάποιος την απορία γιατί βλέπω παρκαρισμένο όχημα αμάξι στην προκειμένη περίπτωση και έχει στρίψει τελείως το τιμόνι με αποτέλεσμα να εξέχει η ρόδα από τον θόλο;

Μόνο εγώ το βρίσκω ανόητο αλλά και επικίνδυνο;

Υπάρχει κάποιος λόγος;

• Like 3
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SinAkuma είπε

Ρε παιδιά ας μου λύσει κάποιος την απορία γιατί βλέπω παρκαρισμένο όχημα αμάξι στην προκειμένη περίπτωση και έχει στρίψει τελείως το τιμόνι με αποτέλεσμα να εξέχει η ρόδα από τον θόλο;

Υπάρχει κάποιος λόγος;

Γιατί είναι άσχετος οδηγός και προκαλεί φθορές στο αυτοκίνητο εν άγνοια του. Όπως επίσης από βαρεμάρα τα πιο πολλά ξυσίματα σε προφυλακτήρα συμβαίνουν για αυτόν τον λόγο.... "σιγά μην κάνω πάλι όπισθεν και κουράσω το χεράκι μου με παίρνω να βγω", φυσικά μετά σηκώνονται και φεύγουν.

• Like 5
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Τι σε πειράζει;

Οδηγάς;

1o να πάρει σβάρνα τον τροχό κάποιος

2ο πρόσθετη επιβάρυνση στου μπιλιοφορους (ειδικά στη φούσκα) αν είναι στα τελευταία της.

• Like 4
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Klausx είπε

Γιατί είναι άσχετος οδηγός και προκαλεί φθορές στο αυτοκίνητο εν άγνοια του. Όπως επίσης από βαρεμάρα τα πιο πολλά ξυσίματα σε προφυλακτήρα συμβαίνουν για αυτόν τον λόγο.... "σιγά μην κάνω πάλι όπισθεν και κουράσω το χεράκι μου με παίρνω να βγω", φυσικά μετά σηκώνονται και φεύγουν.

Είναι απίστευτο πραγματικά 

Μόλις τώρα, valadsk είπε

2ο πρόσθετη επιβάρυνση στου μπιλιοφορους (ειδικά στη φούσκα) αν είναι στα τελευταία της.

Εννοείται ότι οδηγάω.

Την σκοπιμότητα δεν καταλαβαίνω.

Εκτός και αν είσαι στόκος σαν οδηγός.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SinAkuma είπε

Υπάρχει κάποιος λόγος;

Συνήθως έτσι ακουμπάνε τη ρόδα στο πεζοδρόμιο ώστε να μην τσουλήσει το αμάξι σε περίπτωση που λυθεί το χειρόφρενο στην κατηφόρα. Πριν 20-30 χρόνια ήταν στάνταρ κίνηση, είτε από άγνοια είτε δεν ήθελαν να βάλουν όπισθεν για να μην ταλαιπωρήσουν το γρανάζι στο σασμάν και βασίζονταν μόνο στο χειρόφρενο. Έχω χρόνια να το δω αλλά ναι μια ρόδα που εξέχει και ειδικά όταν έχεις και από την άλλη παρκαρισμένα αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιο και ο δρόμος έχει στενέψει, είναι επικίνδυνο.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, valadsk είπε

Αν φτάσει τόσο κοντά άλλο αμάξι θα έχει πάρει ήδη σβάρνα τον καθρέπτη.

Επισης είναι ένα πρόσθετο μέτρο να μην κυλήσει το αμάξι αν είνα παρκαρισμένο σε κατηφόρα.

Τι επιβάρυνση θα  έχει ;Θα είναι στριμμένο παραπάνω απο όσο στρίβει σε άλλες συνθήκες;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, atrigane είπε

Συνήθως έτσι ακουμπάνε τη ρόδα στο πεζοδρόμιο ώστε να μην τσουλήσει το αμάξι σε περίπτωση που λυθεί το χειρόφρενο στην κατηφόρα. Πριν 20-30 χρόνια ήταν στάνταρ κίνηση, είτε από άγνοια είτε δεν ήθελαν να βάλουν όπισθεν για να μην ταλαιπωρήσουν το γρανάζι στο σασμάν και βασίζονταν μόνο στο χειρόφρενο. Έχω χρόνια να το δω αλλά ναι μια ρόδα που εξέχει και ειδικά όταν έχεις και από την άλλη παρκαρισμένα αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιο και ο δρόμος έχει στενέψει, είναι επικίνδυνο.

Σε κατηφόρα να το καταλάβω αλλά μιλάμε για παρκάρισμα σε ευθεία.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SinAkuma είπε

Σε κατηφόρα να το καταλάβω αλλά μιλάμε για παρκάρισμα σε ευθεία.

Βαρεμάρα όπως είπε και ο φίλος παραπάνω.. ή και ασχετοσύνη δηλαδή ο άλλος δεν έχει καν καταλάβει ότι δεν έχει ισιώσει το τιμόνι την ώρα που παρκάρει και όταν βγει έξω και το δει από τη βιασύνη δεν ξαναμπαίνει να το διορθώσει.

ΥΓ. Το τελευταίο μου έχει συμβεί, κατέβηκα να βοηθήσω να παρκάρει και βλέπω ότι σβήνει το αμάξι, κάνω νόημα να κατεβάσει παράθυρο και λέω καλά δεν θα ισιώσεις το τιμόνι; ίσιο είναι μου απαντάει.. 

Δημοσ.

Αν ειναι ανηφορα ή κατηφορα, μπορει καποιος να το στριψει προς το πεζοδρομιο για προσθετη ασφαλεια σε περιπτωση που λυθει χειροφρενο ή οτιδηποτε, αν μιλαμε για ευθεια, πιθανοτατα απλα δε μπηκε στον κοπο να το ισιωσει. 

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, atrigane είπε

Βαρεμάρα όπως είπε και ο φίλος παραπάνω.. ή και ασχετοσύνη δηλαδή ο άλλος δεν έχει καν καταλάβει ότι δεν έχει ισιώσει το τιμόνι την ώρα που παρκάρει και όταν βγει έξω και το δει από τη βιασύνη δεν ξαναμπαίνει να το διορθώσει.

ΥΓ. Το τελευταίο μου έχει συμβεί, κατέβηκα να βοηθήσω να παρκάρει και βλέπω ότι σβήνει το αμάξι, κάνω νόημα να κατεβάσει παράθυρο και λέω καλά δεν θα ισιώσεις το τιμόνι; ίσιο είναι μου απαντάει.. 

Όταν είσαι νέος οδηγός, για 2-3 μήνες (ή και λιγότερο αναλόγως πού οδηγείς), συμβαίνει το τελευταίο. Δεν πολυέχεις την αίσθηση πού είναι ίσιο. Κάτι που τώρα το βρίσκουμε για πλάκα, χωρίς καν να σκεφτούμε, στην αρχή δεν ήταν τόσο αυτονόητο.

• Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, GodzillaCover είπε

Όταν είσαι νέος οδηγός, για 2-3 μήνες (ή και λιγότερο αναλόγως πού οδηγείς), συμβαίνει το τελευταίο. Δεν πολυέχεις την αίσθηση πού είναι ίσιο. Κάτι που τώρα το βρίσκουμε για πλάκα, χωρίς καν να σκεφτούμε, στην αρχή δεν ήταν τόσο αυτονόητο.

οταν σου λενε οτι το τιμονι ισιωνει μονο του οταν στριβεις και το δοκιμάζεις για πρώτη φορά και μένεις άναυδος

• Like 1
Δημοσ.

Να πηγαίνεις στη πλατεία στο  χωριό και να παρκαρεις μπροστά στο καφενείο την Αουντάρα με στριμένο το τιμόνι για να φαίνεται το φαρδύ ζαντολάστιχο... αξία ανεκτίμητη... :D :D :D :D

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Αν φτάσει τόσο κοντά άλλο αμάξι θα έχει πάρει ήδη σβάρνα τον καθρέπτη.

Α, ενταξει τότε, μπορει να καταστρέψει και το λάστιχο πέρα από τον καθρεπτη. Να το ξέρουμε. Τι άλλο επιτρέπεται; Πορτα; είναι οκ;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, filip123go είπε

Α, ενταξει τότε, μπορει να καταστρέψει και το λάστιχο πέρα από τον καθρεπτη. Να το ξέρουμε. Τι άλλο επιτρέπεται; Πορτα; είναι οκ;

?????

• Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...