SinAkuma Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Ρε παιδιά ας μου λύσει κάποιος την απορία γιατί βλέπω παρκαρισμένο όχημα αμάξι στην προκειμένη περίπτωση και έχει στρίψει τελείως το τιμόνι με αποτέλεσμα να εξέχει η ρόδα από τον θόλο; Μόνο εγώ το βρίσκω ανόητο αλλά και επικίνδυνο; Υπάρχει κάποιος λόγος; 3
Klausx Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, SinAkuma είπε Ρε παιδιά ας μου λύσει κάποιος την απορία γιατί βλέπω παρκαρισμένο όχημα αμάξι στην προκειμένη περίπτωση και έχει στρίψει τελείως το τιμόνι με αποτέλεσμα να εξέχει η ρόδα από τον θόλο; Μόνο εγώ το βρίσκω ανόητο αλλά και επικίνδυνο; Υπάρχει κάποιος λόγος; Γιατί είναι άσχετος οδηγός και προκαλεί φθορές στο αυτοκίνητο εν άγνοια του. Όπως επίσης από βαρεμάρα τα πιο πολλά ξυσίματα σε προφυλακτήρα συμβαίνουν για αυτόν τον λόγο.... "σιγά μην κάνω πάλι όπισθεν και κουράσω το χεράκι μου με παίρνω να βγω", φυσικά μετά σηκώνονται και φεύγουν. 5
valadsk Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τι σε πειράζει; Οδηγάς; 1o να πάρει σβάρνα τον τροχό κάποιος 2ο πρόσθετη επιβάρυνση στου μπιλιοφορους (ειδικά στη φούσκα) αν είναι στα τελευταία της. 4
SinAkuma Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Klausx είπε Γιατί είναι άσχετος οδηγός και προκαλεί φθορές στο αυτοκίνητο εν άγνοια του. Όπως επίσης από βαρεμάρα τα πιο πολλά ξυσίματα σε προφυλακτήρα συμβαίνουν για αυτόν τον λόγο.... "σιγά μην κάνω πάλι όπισθεν και κουράσω το χεράκι μου με παίρνω να βγω", φυσικά μετά σηκώνονται και φεύγουν. Είναι απίστευτο πραγματικά Μόλις τώρα, valadsk είπε 1o να πάρει σβάρνα τον τροχό κάποιος 2ο πρόσθετη επιβάρυνση στου μπιλιοφορους (ειδικά στη φούσκα) αν είναι στα τελευταία της. Εννοείται ότι οδηγάω. Την σκοπιμότητα δεν καταλαβαίνω. Εκτός και αν είσαι στόκος σαν οδηγός.
atrigane Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, SinAkuma είπε Ρε παιδιά ας μου λύσει κάποιος την απορία γιατί βλέπω παρκαρισμένο όχημα αμάξι στην προκειμένη περίπτωση και έχει στρίψει τελείως το τιμόνι με αποτέλεσμα να εξέχει η ρόδα από τον θόλο; Μόνο εγώ το βρίσκω ανόητο αλλά και επικίνδυνο; Υπάρχει κάποιος λόγος; Συνήθως έτσι ακουμπάνε τη ρόδα στο πεζοδρόμιο ώστε να μην τσουλήσει το αμάξι σε περίπτωση που λυθεί το χειρόφρενο στην κατηφόρα. Πριν 20-30 χρόνια ήταν στάνταρ κίνηση, είτε από άγνοια είτε δεν ήθελαν να βάλουν όπισθεν για να μην ταλαιπωρήσουν το γρανάζι στο σασμάν και βασίζονταν μόνο στο χειρόφρενο. Έχω χρόνια να το δω αλλά ναι μια ρόδα που εξέχει και ειδικά όταν έχεις και από την άλλη παρκαρισμένα αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιο και ο δρόμος έχει στενέψει, είναι επικίνδυνο. 2
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, valadsk είπε 1o να πάρει σβάρνα τον τροχό κάποιος 2ο πρόσθετη επιβάρυνση στου μπιλιοφορους (ειδικά στη φούσκα) αν είναι στα τελευταία της. Αν φτάσει τόσο κοντά άλλο αμάξι θα έχει πάρει ήδη σβάρνα τον καθρέπτη. Επισης είναι ένα πρόσθετο μέτρο να μην κυλήσει το αμάξι αν είνα παρκαρισμένο σε κατηφόρα. Τι επιβάρυνση θα έχει ;Θα είναι στριμμένο παραπάνω απο όσο στρίβει σε άλλες συνθήκες;
SinAkuma Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, atrigane είπε Συνήθως έτσι ακουμπάνε τη ρόδα στο πεζοδρόμιο ώστε να μην τσουλήσει το αμάξι σε περίπτωση που λυθεί το χειρόφρενο στην κατηφόρα. Πριν 20-30 χρόνια ήταν στάνταρ κίνηση, είτε από άγνοια είτε δεν ήθελαν να βάλουν όπισθεν για να μην ταλαιπωρήσουν το γρανάζι στο σασμάν και βασίζονταν μόνο στο χειρόφρενο. Έχω χρόνια να το δω αλλά ναι μια ρόδα που εξέχει και ειδικά όταν έχεις και από την άλλη παρκαρισμένα αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιο και ο δρόμος έχει στενέψει, είναι επικίνδυνο. Σε κατηφόρα να το καταλάβω αλλά μιλάμε για παρκάρισμα σε ευθεία.
atrigane Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, SinAkuma είπε Σε κατηφόρα να το καταλάβω αλλά μιλάμε για παρκάρισμα σε ευθεία. Βαρεμάρα όπως είπε και ο φίλος παραπάνω.. ή και ασχετοσύνη δηλαδή ο άλλος δεν έχει καν καταλάβει ότι δεν έχει ισιώσει το τιμόνι την ώρα που παρκάρει και όταν βγει έξω και το δει από τη βιασύνη δεν ξαναμπαίνει να το διορθώσει. ΥΓ. Το τελευταίο μου έχει συμβεί, κατέβηκα να βοηθήσω να παρκάρει και βλέπω ότι σβήνει το αμάξι, κάνω νόημα να κατεβάσει παράθυρο και λέω καλά δεν θα ισιώσεις το τιμόνι; ίσιο είναι μου απαντάει..
lector Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Αν ειναι ανηφορα ή κατηφορα, μπορει καποιος να το στριψει προς το πεζοδρομιο για προσθετη ασφαλεια σε περιπτωση που λυθει χειροφρενο ή οτιδηποτε, αν μιλαμε για ευθεια, πιθανοτατα απλα δε μπηκε στον κοπο να το ισιωσει.
GodzillaCover Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 59 λεπτά πριν, atrigane είπε Βαρεμάρα όπως είπε και ο φίλος παραπάνω.. ή και ασχετοσύνη δηλαδή ο άλλος δεν έχει καν καταλάβει ότι δεν έχει ισιώσει το τιμόνι την ώρα που παρκάρει και όταν βγει έξω και το δει από τη βιασύνη δεν ξαναμπαίνει να το διορθώσει. ΥΓ. Το τελευταίο μου έχει συμβεί, κατέβηκα να βοηθήσω να παρκάρει και βλέπω ότι σβήνει το αμάξι, κάνω νόημα να κατεβάσει παράθυρο και λέω καλά δεν θα ισιώσεις το τιμόνι; ίσιο είναι μου απαντάει.. Όταν είσαι νέος οδηγός, για 2-3 μήνες (ή και λιγότερο αναλόγως πού οδηγείς), συμβαίνει το τελευταίο. Δεν πολυέχεις την αίσθηση πού είναι ίσιο. Κάτι που τώρα το βρίσκουμε για πλάκα, χωρίς καν να σκεφτούμε, στην αρχή δεν ήταν τόσο αυτονόητο. 1
Sakiz105 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 43 λεπτά πριν, GodzillaCover είπε Όταν είσαι νέος οδηγός, για 2-3 μήνες (ή και λιγότερο αναλόγως πού οδηγείς), συμβαίνει το τελευταίο. Δεν πολυέχεις την αίσθηση πού είναι ίσιο. Κάτι που τώρα το βρίσκουμε για πλάκα, χωρίς καν να σκεφτούμε, στην αρχή δεν ήταν τόσο αυτονόητο. οταν σου λενε οτι το τιμονι ισιωνει μονο του οταν στριβεις και το δοκιμάζεις για πρώτη φορά και μένεις άναυδος 1
nik0laus Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Να πηγαίνεις στη πλατεία στο χωριό και να παρκαρεις μπροστά στο καφενείο την Αουντάρα με στριμένο το τιμόνι για να φαίνεται το φαρδύ ζαντολάστιχο... αξία ανεκτίμητη...
filip123go Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Αν φτάσει τόσο κοντά άλλο αμάξι θα έχει πάρει ήδη σβάρνα τον καθρέπτη. Α, ενταξει τότε, μπορει να καταστρέψει και το λάστιχο πέρα από τον καθρεπτη. Να το ξέρουμε. Τι άλλο επιτρέπεται; Πορτα; είναι οκ;
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 8 ώρες πριν, filip123go είπε Α, ενταξει τότε, μπορει να καταστρέψει και το λάστιχο πέρα από τον καθρεπτη. Να το ξέρουμε. Τι άλλο επιτρέπεται; Πορτα; είναι οκ; ????? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις