Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα :)

Θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με τη thomann.de.

Θέλω να αγοράσω κάτι με τρόπο πληρωμής bank transfer και να πάω σε κάποια τράπεζα με μετρητά (πχ Πειραιώς) και να καταθέσω τα χρήματα.

Οι απορίες μου:

α) αν ξέρει κάποιος, το iban τους θα είναι σε ελληνική ή ξένη τράπεζα;

β) αν είναι σε ξένη τράπεζα, θα έχω κανένα θέμα αν πάω στο ταμείο της Πειραιώς και ζητήσω την κατάθεση;

γ) αν είναι σε ξένη τράπεζα, θα έχω τίποτα φοβερά fees κι αν ναι πόσο %;

Για να σας προλάβω, έχω επικοινωνήσει ήδη με thomann (το ελληνικό τμήμα) και το μόνο που μου είπαν είναι ότι αφότου κάνω την παραγγελία, θα επικοινωνήσει μαζί μου κάποιος πωλητής για να μου δώσει τα στοιχεία τραπέζης και ότι παίρνει 3 μέρες να ολοκληρωθεί το έμβασμα, δεν τους βλέπω πρόθυμους να μου πουν κάτι άλλο χωρίς να έχω κάνει παραγγελία.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, philos είπε

Καλησπέρα :)

Θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με τη thomann.de.

Θέλω να αγοράσω κάτι με τρόπο πληρωμής bank transfer και να πάω σε κάποια τράπεζα με μετρητά (πχ Πειραιώς) και να καταθέσω τα χρήματα.

Οι απορίες μου:

α) αν ξέρει κάποιος, το iban τους θα είναι σε ελληνική ή ξένη τράπεζα;

β) αν είναι σε ξένη τράπεζα, θα έχω κανένα θέμα αν πάω στο ταμείο της Πειραιώς και ζητήσω την κατάθεση;

γ) αν είναι σε ξένη τράπεζα, θα έχω τίποτα φοβερά fees κι αν ναι πόσο %;

Για να σας προλάβω, έχω επικοινωνήσει ήδη με thomann (το ελληνικό τμήμα) και το μόνο που μου είπαν είναι ότι αφότου κάνω την παραγγελία, θα επικοινωνήσει μαζί μου κάποιος πωλητής για να μου δώσει τα στοιχεία τραπέζης και ότι παίρνει 3 μέρες να ολοκληρωθεί το έμβασμα, δεν τους βλέπω πρόθυμους να μου πουν κάτι άλλο χωρίς να έχω κάνει παραγγελία.

Eχει τόσους άλλους τρόπους πληρωμής,γιατί επιλέγεις τον πιο αργό πολυέξοδο και επικίνδυνο τρόπο;

https://www.thomann.de/gr/faq_question_how_can_i_pay.html

1) λογικά σε ξένο ΙΒΑΝ

2)ναι,πολλά τα έξοδα και θα αργήσει .Πιο λογικό να τα καταθέσεις στην τράπεζα σου και να τα στείλεις μέσω ebanking

3) θα δεις τον τιμοκατάλογο της τράπεζας σου.

Δημοσ.

δε καταλαβαίνω γιατί μερικοί πάτε και μπλέκεστε από μόνοι σας.

Ειλικρινά ο επόμενος χειρότερος τρόπος από αυτόν που βρήκες είναι να δέσεις τα χρήματα σε ένα ταχυδρομικό περιστέρι και να τα στείλεις

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχεις κανεναν φιλο Γερμανια να του στειλεις τα λεφτα με ταχυδρομειο να παει αυτος να πληρωσει σε ενα καταστημα και να τελειωνεις;

Δημοσ.

ok παιδιά ευχαριστώ, θα κοιτάξω να κάνω την αγορά με credit card φίλου, άρα απορρίπτεται η λύση.

Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, philos είπε

ok παιδιά ευχαριστώ, θα κοιτάξω να κάνω την αγορά με credit card φίλου, άρα απορρίπτεται η λύση.

Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Στο εξωτερικό, όταν γράφουν credit card δεν εννοούν μονο πιστωτική. Μπορείς και με την χρεωστικη σου, ή αν δεν θες για λόγους ασφαλείας, μέσω Ebanking φτιάξε μια εικονική κάρτα 

Δημοσ.

Ο thomann ειναι αξιοπιστος και ασφαλης, δεν εχεις φοβο υπερχρεωσης ή οτιδηποτε, βρες ενα φιλο που να εχει καρτα, δωσε του τα χρηματα στο χερι και πεστου να κανει την πληρωμη απο την καρτα του χωρις ανησυχια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...