Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά σε όλους!

Έχοντας 2 χρόνια το Logitech MX Keys, θα ενδιαφερόμουν να ακούσω συγκριτικές εμπειρίες για τα MX Mechanical, MX Keys Mini και MX Mechanical Mini.

Σε θέματα ευχρηστίας, θορύβου, και άλλα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι κι εγώ. Έχω κι εγώ το Keys MX (βασικά όχι μόνο 1 τέτοιο :P) και σκέφτομαι για το Keys Mechanical MX.

Αλλά η δική μου ερώτηση είναι άλλη. Υπάρχει κάπου (Αττική) για δοκιμή; Ο λόγος που εδώ και χρόνια δε πάω σε μηχανικό (ενώ πληκτρολογώ άπειρα) είναι ο θόρυβος. Ακόμα και οι λεγόμενοι "αθόρυβοι" διακόπτες, κάνουν ΠΟΛΥ θόρυβο σε σχέση με ένα μεμβράνης low-profile. Θα'θελα να το δοκιμάσω πριν δώσω το 200άρι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε νομίζω ότι συγκρίνεται το mx keys με το mx mechanical. Το ενα μοιαζει με πληκτρολογιο λαπτοπ και το άλλο ειναι μηχανικό. Τα χρησιμοποίησα και τα 2 για λίγο ομως πριν επιλέξω το Mx Mechanical.  Για mechanical ο ήχος είναι χαμηλός (καφέ διακόπτες).

38 λεπτά πριν, Haldol είπε

Ενδιαφέρομαι κι εγώ. Έχω κι εγώ το Keys MX (βασικά όχι μόνο 1 τέτοιο :P) και σκέφτομαι για το Keys Mechanical MX.

Αλλά η δική μου ερώτηση είναι άλλη. Υπάρχει κάπου (Αττική) για δοκιμή; Ο λόγος που εδώ και χρόνια δε πάω σε μηχανικό (ενώ πληκτρολογώ άπειρα) είναι ο θόρυβος. Ακόμα και οι λεγόμενοι "αθόρυβοι" διακόπτες, κάνουν ΠΟΛΥ θόρυβο σε σχέση με ένα μεμβράνης low-profile. Θα'θελα να το δοκιμάσω πριν δώσω το 200άρι. 

Πλαίσιο Αγίας Παρασκευής πριν 1-2 μήνες τα είχε και τα 2 ανοιχτά και μάλιστα όταν ρώτησα τον υπάλληλο δεν είχε ιδέα ότι έχουν ανοιχτό και το  Mechanical. Μόνος μου το πέτυχα τυχαία σε ένα απο τα Pc που έχουν στημένα(στον ίδιο όροφο όλα). 

Επεξ/σία από jodact
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...