NickTG Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 9 minutes ago, jmmys said: Τα ταξί και τα τουριστικά πούλμαν σε τι ποσοστό εμποδίζουν οδηγούς και πεζούς σε σχέση με οχήματα πάνω σε πεζοδρόμια,ράμπες,εξόδους πάρκινγκ,διπλοπαρκαρισμένα με αλάρμ για να πάρουν καφέ και και και;;; 1%,2%; Αυτό είναι το πρόβλημα στο μπάχαλο;Τα ταξί και τα πούλμαν; Κατηγορούμε το δέντρο και το καταδικάζουμε αλλα δίνουμε άφεση αμαρτιών στο δάσος. Επιλεκτικά πάντα,ανάλογα την ιδεολογία μας. Που έδωσα άφεση αμαρτιών? Βλέπω επιλεκτικό διάβασμα ανάλογα με την ιδεολογία. Για εμένα στο κέντρο τα ταξί είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Τα πούλμαν ανάλογα τη μέρα και πόσες λωρίδες έχουν κλείσει στο Σύνταγμα. Αλλά τι επιλεκτική τιμωρία είναι αυτή? Με το ποσοστό πάει? Σα να διακρίνω πάλι μια ιδεολογία. 1
lector Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, jmmys είπε Είχα παρόμοια συζήτηση στα ξαδελφάκια σου. Δεν εχω συγγενεις στο κιλκις, μαλλον με μπερδεψες με καναν αλλον.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, NickTG είπε Που έδωσα άφεση αμαρτιών? Βλέπω επιλεκτικό διάβασμα ανάλογα με την ιδεολογία. Για εμένα στο κέντρο τα ταξί είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Τα πούλμαν ανάλογα τη μέρα και πόσες λωρίδες έχουν κλείσει στο Σύνταγμα. Αλλά τι επιλεκτική τιμωρία είναι αυτή? Με το ποσοστό πάει? Σα να διακρίνω πάλι μια ιδεολογία. Το Σύνταγμα δεν είναι όλη η Ελλάδα.Ούτε η Αθήνα είναι όλη η Ελλάδα.Έχω βρεθεί δεκάδες φορές στο Σύνταγμα,ποτε δεν είδα να κόβει η κυκλοφορία από πούλμαν ή ταξί.Τον καθένα που αφήνει το όχημα σε ραμπες,πεζοδρόμια,θέσεις ΑΜΕΑ σε όλη την Ελλάδα δεν σε πείραξε. 30 λεπτά πριν, lector είπε Δεν εχω συγγενεις στο κιλκις, μαλλον με μπερδεψες με καναν αλλον. Έλα βρε ρουβικωνα.Στα ιδεολογικά ξαδελφάκια σου,το άλλο άκρο. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2023 από jmmys
lector Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Αντε να κλεινει κι αυτο το θεμα, πολυ κρατησε. Αλλωστε η απορια του OP εχει απαντηθει αρκετα νωριτερα.
NickTG Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 16 minutes ago, jmmys said: Το Σύνταγμα δεν είναι όλη η Ελλάδα.Ούτε η Αθήνα είναι όλη η Ελλάδα.Έχω βρεθεί δεκάδες φορές στο Σύνταγμα,ποτε δεν είδα να κόβει η κυκλοφορία από πούλμαν ή ταξί.Τον καθένα που αφήνει το όχημα σε ραμπες,πεζοδρόμια,θέσεις ΑΜΕΑ σε όλη την Ελλάδα δεν σε πείραξε. Τι κάνεις Γιάννη? Κουκιά σπερνω. Για κέντρο Αθήνας μιλάει το θέμα για εκεί απαντώ. Εγώ έχω βρεθεί εκατοντάδες και έχω πετύχει και τα 2. Και? Μπορείς να μου κάνεις quote που ακριβώς γράφω ότι δεν με πειράζουν αυτά που αναφέρεις? Συγκεκριμένα όμως.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, NickTG είπε Τι κάνεις Γιάννη? Κουκιά σπερνω. Για κέντρο Αθήνας μιλάει το θέμα για εκεί απαντώ. Εγώ έχω βρεθεί εκατοντάδες και έχω πετύχει και τα 2. Και? Μπορείς να μου κάνεις quote που ακριβώς γράφω ότι δεν με πειράζουν αυτά που αναφέρεις? Συγκεκριμένα όμως. Θέση πάρκινγκ για μηχανή είπε ο TS.Και μου λες για το Σύνταγμα.Κλείνουν τα πούλμαν και τα ταξί τις θέσεις;Απάντησε του.Που να παρκάρει νόμιμα. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2023 από jmmys
Dinos1973 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Στις 28/1/2023 στις 12:10 ΜΜ, therock είπε Το Δεκέμβρη με γράψανε γιατί το βαλα έξω από την Εθνική απεναντι από τα Παμπλικ (εκεί που το βάζουν όλοι). Λέω οκ Τράπεζα μεν (αν και Σάββατο που ήταν κλειστά) περνάει και κόσμος ίσως να ενοχλεί τι να κάνουμε. Χθες με γράψανε ενώ το χα βάλει έξω από τα Αττικα στην πλαϊνή είσοδο που έχει έναν τεράστιο χώρο και βάζουν όλοι μηχανάκια αλλά δεν ενοχλεί κανέναν περαστικό γιατί το πεζοδρόμιο εκεί είναι σαν γήπεδο. Το βαλα στις εκεί στις 7, έκανα μια μικρή βόλτα μαγαζιά έκατσα και για μια μπύρα 11 γυρνάω να το πάρω βλέπω χαρτάκι και ο αστυνόμος είχε αναφέρει το γράψε 7:40. Πέρα από το να παιρνούμε τα μέσα μεταφορας η να το παρκάρω Καλλιθέα ας πουμε, υπάρχει κάποιο νόμιμο μέρος που να μη το γράφουμε? Έχουν γραφτεί αρκετές σελίδες αλλά κανένας δεν σχολίασε ότι παράτησε το μηχανάκι στο πεζοδρόμιο και πήγε για μπυρες……. Φαντάζομαι πίνει τις 0% αλκοόλ. Φαντάζομαι…….. 1
tzotzo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Έχουν γραφτεί αρκετές σελίδες αλλά κανένας δεν σχολίασε ότι παράτησε το μηχανάκι στο πεζοδρόμιο και πήγε για μπυρες……. Φαντάζομαι πίνει τις 0% αλκοόλ. Φαντάζομαι…….. μπα ειναι απο εκεινους που δεν μεθανε
Προτεινόμενες αναρτήσεις