Haldol Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, lector είπε Η διαφορα μας ειναι οτι εγω μιλαω με πραξη ενω εσυ με θεωρια. Ποια πράξη και ποια θεωρία; Δουλεύομαστε; Δηλαδή μιλάμε ΣΟΒΑΡΑ για αν ΠΡΕΠΕΙ να παρκάρουμε τα οχήματά μας ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ; Κάνουμε και συζήτηση περί αυτού; Και μάλιστα ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ που "το κακό κράτος" μας σημειώνει πρόστιμο, όταν φερόμαστε κατ' αυτό τον τρόπο; Δηλαδή θα τραβήξω τα μαλλιά μου, και δεν έχω κιόλας! 6 1
Maurikycli Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 ^ Η θεωρία καταρρέει οι καραφλοί ειναι οι ωραίοι! 1
lector Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Haldol είπε Ποια πράξη και ποια θεωρία; Δουλεύομαστε; Δηλαδή μιλάμε ΣΟΒΑΡΑ για αν ΠΡΕΠΕΙ να παρκάρουμε τα οχήματά μας ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ; Κάνουμε και συζήτηση περί αυτού; Και μάλιστα ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ που "το κακό κράτος" μας σημειώνει πρόστιμο, όταν φερόμαστε κατ' αυτό τον τρόπο; Δηλαδή θα τραβήξω τα μαλλιά μου, και δεν έχω κιόλας! Αραξε φιλε μου, σοβαροτατα μιλαμε. Επειδη σου ειπα οτι αποδεικνυεται αυτο που λεω, δωσε μου λιγο χρονο (πχ μεχρι αυριο που θα βγω για δουλεια) και θα δεις και τις αποδειξεις. Σημειωτεον, ο ακριβης λογος που γκρινιαξα εγω δεν ειναι οτι το κρατος μας ριχνει προστιμο για αυτο. Ειναι το οτι το κρατος ριχνει προστιμο σε εμας και αφηνει ανεγγιχτους αλλους που κανουν τρισχειροτερα. Αυτο δηλαδη που εσυ ερμηνευσες ως "ναι κυρια αλλα και ο γιωργακης μιλαγε γιατι να βγω μονο εγω εξω". Η αδικια μας ενοχλει, οχι το ιδιο το προστιμο.
NickTG Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Haldol said: Λες και μιλάω σε τοίχο νιώθω.. Και οι άλλοι όταν λένε πως τιμωρουν ένα συγκεκριμένο μέσο μόνιμα και τους απαντάς για τη νοοτροπία, το ίδιο νιώθουν. Προσωπικά να σου πω την αλήθεια το θέμα δεν με απασχολεί καθώς στο κέντρο πάω αποκλειστικά με μετρό. Έτσι δεν έχω δώσει και σημασία τι συμβαίνει με τις κλήσεις. Αλλά αν συστηματικά γράφουν μόνο για ένα πράγμα και μόνο μηχανάκια, όπως είπα δεν ξέρω αν όντως γίνεται, δυστυχώς δεν τιμωρείς τη νοοτροπία. Να ξέρεις όμως ότι συμφωνώ να γράφουν τους πάντες εφόσον είναι παράνομοι. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2023 από NickTG
Haldol Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, NickTG είπε Και οι άλλοι όταν λένε πως τιμωρουν ένα συγκεκριμένο μέσο μόνιμα, άρα όχι τη νοοτροπία, το ίδιο νιώθουν. Προσωπικά να σου πω την αλήθεια το θέμα δεν με απασχολεί καθώς στο κέντρο πάω αποκλειστικά με μετρό. Έτσι δεν έχω δώσει και σημασία τι συμβαίνει με τις κλήσεις. Αλλά αν συστηματικά γράφουν μόνο για ένα πράγμα και μόνο μηχανάκια, όπως είπα δεν ξέρω αν όντως γίνεται, δυστυχώς δεν τιμωρείς τη νοοτροπία. Αν όντως γράφουν μόνο μοτό, και ίσως και μόνο για parking, κατ' εξακολούθηση, προφανώς και είναι φάουλ. Αλλά πως το ξέρουμε αυτό; Δηλαδή που ξέρουμε αν ο νταλικέρης που κατέβασε το τετραξονικό στον Ομόνοια δε μάζεψε και αυτός μπιλιετάκι; Άλλωστε να 'χει "εμμονή" όλη η τροχαία να γράφει μόνο μηχανάκια, οκ, ανήκει στη σφαίρα των θεωριών συνομοσίας! Μάλιστα εγώ δε πιστεύω κιόλας ότι είναι οι "ίδιοι" που γράφουν όλα τα οχήματα. Θεωρώ ότι "χωρίζονται". Π.χ. μία ομάδα θα γράφει μηχανάκια για parking, άλλοι 3 πιο κάτω θα φυλάνε καραούλι για κόκκινα, κ.λπ. Δε νομίζω να'χουν μπαλαντέρ τροχαίους "ότι δω στραβό το γράφω". Αυτό θα ήταν πολύ αναποτελεσματικό, από άποψη χρόνου. Εγώ πάντα με το αμάξι κατεβαίνω (μένω και μακριά, αν πάω με μέσα θέλω 2 ώρες) αλλά έχω συνειδητοποιήσει ότι όποτε πάω κέντρο, θα δώσω τα 10-15 ευρώ μου για parking, οπότε δε μ' "αγχώνει" κιόλας. Αναφορά σε κείμενο Να ξέρεις όμως ότι συμφωνώ να γράφουν τους πάντες εφόσον είναι παράνομοι. Εκεί το χάνω με τους από πάνω, που σφαζόμαστε. Συμφωνώ σ' αυτό που λες. Δε γίνεται να ερμηνεύουμε μόνοι μας κατά την άποψη τη δική μας αν "ενοχλούμε" ή όχι. Παρανόμησες; Πρόστιμο, ή ότι τέλος πάντων προβλέπει ο νόμος. Αλλά εδώ ο ένας λέει "σιγά, το πεζοδρόμιο είναι μεγάλο, δεν ενοχλεί το παπί" και ο άλλος "έλα μωρέ 1 λεπτό, θα φύγω". Ο νόμος όμως είναι (ή θα 'πρεπε να είναι) ίδιος για όλους. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2023 από Haldol
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Haldol είπε Εκεί το χάνω με τους από πάνω, που σφαζόμαστε. Σε λίγο θα μαλώνουμε εδώ μέσα αν πρέπει οι αγράμματοι,αμόρφωτοι μπάτσοι να κόβουν κλήσεις σε μεθυσμένους οδηγούς. Θεματα για παράνομα παρκαρίσματα τα βλέπεις σε ελληνικά φόρουμ.Σε πολιτισμένες χώρες δεν υπάρχουν. Όσο ευθύνη έχει το κράτος,άλλο τόσο και περισσότερο έχει ο πολίτης. Άφησε το ρημάδι σου εκεί που δεν κλείνεις,δεν ενοχλείς,δεν εμποδίζεις. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2023 από jmmys
Haldol Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, jmmys είπε Όσο ευθύνη έχει το κράτος,άλλο τόσο και περισσότερο έχει ο πολίτης. Έχω πει πολλές φορές σε συζητήσεις (και τσακώνομαι γι' αυτό) ότι "έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν". Άλλωστε, κι αυτοί, είναι πρώτα απ' όλα πολίτες. Ότι νοοτροπίες έχει η πλειοψηφία του κόσμου (να μην τους κάψω όλους άδικα), τις ίδιες έχει και η πλειοψηφία των πολιτικών προσώπων. 1
lector Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 31 λεπτά πριν, Haldol είπε Άλλωστε να 'χει "εμμονή" όλη η τροχαία να γράφει μόνο μηχανάκια, οκ, ανήκει στη σφαίρα των θεωριών συνομοσίας! Δε μου φαινεται θεωρια συνομωσιας να βλεπω με τα ματια μου διπλοπαρκαρισμενους ταριφες στο συνταγμα με τη δημοτικη αστυνομια να πινει φραπε παραδιπλα (και το δικο τους οχημα εννοειται παρανομα παρκαρισμενο) και ταυτοχρονα πιο παραδιπλα ο γερανος να σηκωνει μηχανακια...
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, lector είπε Δε μου φαινεται θεωρια συνομωσιας να βλεπω με τα ματια μου διπλοπαρκαρισμενους ταριφες στο συνταγμα με τη δημοτικη αστυνομια να πινει φραπε παραδιπλα (και το δικο τους οχημα εννοειται παρανομα παρκαρισμενο) και ταυτοχρονα πιο παραδιπλα ο γερανος να σηκωνει μηχανακια... Στην Αθήνα είσαι.Στην Ελλάδα είσαι.Ο Έλληνας έχει το κράτος που θέλει. Κάτι άσχετο,είσαι υπέρ ή κατά του μετρο στα εξάρχεια; Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2023 από jmmys
NickTG Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 44 minutes ago, Haldol said: Άλλωστε να 'χει "εμμονή" όλη η τροχαία να γράφει μόνο μηχανάκια, οκ, ανήκει στη σφαίρα των θεωριών συνομοσίας! Εμένα πάλι δεν θα μου έκανε εντύπωση καθώς αποτελούν "ευκολότερο" στόχο και η τροχαία βαριέται που ζει. Ποιος κάθεται τώρα να τσακωθεί με ταξιτζήδες ή με τα τουριστικά πούλμαν που απλά θα μιλήσουν με το γνωστό και θα κάνουν και παράπονα στην τροχαία από πάνω.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, NickTG είπε Εμένα πάλι δεν θα μου έκανε εντύπωση καθώς αποτελούν "ευκολότερο" στόχο και η τροχαία βαριέται που ζει. Ποιος κάθεται τώρα να τσακωθεί με ταξιτζήδες ή με τα τουριστικά πούλμαν που απλά θα μιλήσουν με το γνωστό και θα κάνουν και παράπονα στην τροχαία από πάνω. Τα ταξί και τα τουριστικά πούλμαν σε τι ποσοστό εμποδίζουν οδηγούς και πεζούς σε σχέση με οχήματα πάνω σε πεζοδρόμια,ράμπες,εξόδους πάρκινγκ,διπλοπαρκαρισμένα με αλάρμ για να πάρουν καφέ και και και;;; 1%,2%; Αυτό είναι το πρόβλημα στο μπάχαλο;Τα ταξί και τα πούλμαν; Κατηγορούμε το δέντρο και το καταδικάζουμε αλλα δίνουμε άφεση αμαρτιών στο δάσος. Επιλεκτικά πάντα,ανάλογα την ιδεολογία μας. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2023 από jmmys
lector Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 17 λεπτά πριν, jmmys είπε Στην Αθήνα είσαι.Στην Ελλάδα είσαι.Ο Έλληνας έχει το κράτος που θέλει. Κάτι άσχετο,είσαι υπέρ ή κατά του μετρο στα εξάρχεια; Παρ'ολο που η ερωτηση μου φαινεται προβοκατορικη, θα σου απαντησω οτι ειμαι κατα, καθαρα και μονο επειδη γινεται επιτηδες στο συγκεκριμενο σημειο με σκοτεινους σκοπους ενω θα μπορουσε να γινει στην τοσιτσα. 6 λεπτά πριν, jmmys είπε Τα ταξί και τα τουριστικά πούλμαν σε τι ποσοστό εμποδίζουν οδηγούς και πεζούς σε σχέση με οχήματα πάνω σε πεζοδρόμια,ράμπες,εξόδους πάρκινγκ,διπλοπαρκαρισμένα με αλάρμ για να πάρουν καφέ και και και;;; 1%,2%; Αυτό είναι το πρόβλημα στο μπάχαλο;Τα ταξί και τα πούλμαν; Για να ρωτας αυτο το πραγμα μαλλον πρεπει να ζεις καπου προς κιλκις ξερω γω και να μην εχεις περασει ποτε σου απο πατησιων σταδιου συνταγμα φιλελληνων αμαλιας κλπ.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, lector είπε Παρ'ολο που η ερωτηση μου φαινεται προβοκατορικη, θα σου απαντησω οτι ειμαι κατα, καθαρα και μονο επειδη γινεται επιτηδες στο συγκεκριμενο σημειο με σκοτεινους σκοπους ενω θα μπορουσε να γινει στην τοσιτσα. Όποτε καταλαβαίνω όλο το σκεπτικό σου περί αγραμμάτων μπάτσων. Είχα παρόμοια συζήτηση στα ξαδελφάκια σου. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2023 από jmmys
lector Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, jmmys είπε Όποτε καταλαβαίνω όλο το σκεπτικό σου περί αγραμμάτων μπάτσων Νταξει μπορει να χουν και μεταπτυχιακα. Απλα λογικα κι αυτα θα τα πηραν με μεσον κανα μπατζανακη πρυτανη.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, lector είπε Νταξει μπορει να χουν και μεταπτυχιακα. Απλα λογικα κι αυτα θα τα πηραν με μεσον κανα μπατζανακη πρυτανη. Μαύροι,καφέ,κόκκινοι,ίδιοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις