jumaru99 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Ανά 30 μέρες σου στέλνει mail το No-IP που σε πηγαίνει στο site να τικάρεις ένα κουτάκι και να λύσεις ένα recaptcha αν θες να κρατήσεις το free domain σου. Αυτό εννοεί λογικά. Ακριβώς αυτό. Βέβαια αν μπεις κατευθείαν στον λογαριασμό σου, δεν έχει recaptcha, απλά ένα κουμπί update για κάθε domain. Έως τρία μπορείς στη free. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2023 από jumaru99
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 15 hours ago, infin1tyGR said: Ανά 30 μέρες σου στέλνει mail το No-IP που σε πηγαίνει στο site να τικάρεις ένα κουτάκι και να λύσεις ένα recaptcha αν θες να κρατήσεις το free domain σου. Αυτό εννοεί λογικά. ανα 30 ημερες αν δεν εχει στειλει το router request. δηλαδη αν εισαι 30 ημερες χωρις ουτε μισο disconnect.
infin1tyGR Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Όχι, δεν ισχύει αυτό πλέον αλλά το θυμάμαι να αναφέρεται παλιότερα. Τώρα και κάθε μέρα να αλλάζει η IP και να ενημερώνεται, σου στέλνει αυτό το mail ανά 30 ημέρες. Είναι περιορισμός της δωρεάν έκδοσης μπας και σε πρήξει και σε αναγκάσει να πληρώσεις. Έχω τόσα χρόνια ένα domain που ανανεώνεται κανονικά και το κρατάω με αυτό τον τρόπο κάθε μήνα. Quote Free Dynamic DNS hostnames must be confirmed every 30 days or they will be deleted. This policy helps keep our network free of unused hostnames https://www.noip.com/support/faq/frequently-asked-questions/ Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2023 από infin1tyGR
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 58 minutes ago, infin1tyGR said: Όχι, δεν ισχύει αυτό πλέον αλλά το θυμάμαι να αναφέρεται παλιότερα. Τώρα και κάθε μέρα να αλλάζει η IP και να ενημερώνεται, σου στέλνει αυτό το mail ανά 30 ημέρες. Είναι περιορισμός της δωρεάν έκδοσης μπας και σε πρήξει και σε αναγκάσει να πληρώσεις. Έχω τόσα χρόνια ένα domain που ανανεώνεται κανονικά και το κρατάω με αυτό τον τρόπο κάθε μήνα. https://www.noip.com/support/faq/frequently-asked-questions/ παλια τουλαχιστον που το ειχα μου ερχοταν email μονο αν δεν ειχε κανει reboot το ρουτερ.ισως να το αλλαξαν πλεον (εχω να το χρησιμοποιησω χρονια). και αν το αλλαξαν το εκαναν για να σε σπρωξουν να πληρωσεις. και παλια δεν ειχε captcha .εκανες απλα ενα κλικ στο link και τερμα.
kallair Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Στις 29/1/2023 στις 3:13 ΜΜ, poulinos είπε παλια τουλαχιστον που το ειχα μου ερχοταν email μονο αν δεν ειχε κανει reboot το ρουτερ.ισως να το αλλαξαν πλεον (εχω να το χρησιμοποιησω χρονια). και αν το αλλαξαν το εκαναν για να σε σπρωξουν να πληρωσεις. και παλια δεν ειχε captcha .εκανες απλα ενα κλικ στο link και τερμα. Το χρησιμοποιουσα μεχρι προσφατα ειτε μεσα στο ρουτερ ειτε σαν εφαρμογη στο πισι. μια φορα τον μηνα επρεπε να μπεις και να "ανανεωσεις" το free. ευτυχως ηταν διαδικασια που κρατα 5 δευτερολεπτα ολα κ ολα.
Angeldust Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Επειδή έτυχε να το ψάξω σχετικά πρόσφατα, η Cosmote δεν δίνει static σε οικιακά ούτε με χρέωση. Μόνο σε επαγγελματικά. Δες και το https://www.duckdns.org/ Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2023 από Angeldust
poulinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 On 30/01/2023 at 18:22, kallair said: Το χρησιμοποιουσα μεχρι προσφατα ειτε μεσα στο ρουτερ ειτε σαν εφαρμογη στο πισι. μια φορα τον μηνα επρεπε να μπεις και να "ανανεωσεις" το free. ευτυχως ηταν διαδικασια που κρατα 5 δευτερολεπτα ολα κ ολα. βλακεια που το εκαναν ετσι.οκ καταλαβαινω οτι ειναι ενα κλικ but....
samtwo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Χρησιμοποίησε καλύτερα το Freedns.afraid.org μια χαρά αξιόπιστο είναι το χρησιμοποιούσα 5 χρόνια και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Νόμιζω πλέον ίσως θέλει μια φορά το χρόνο ενα log in στο site τους. Το μόνο αρνητικό ίσως θυμάμαι είναι ότι με είχε δυσκολέψει λίγο στο να το σεταρω αλλά αυτό έγινε μια φορά.
poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 On 11/02/2023 at 04:12, samtwo said: Χρησιμοποίησε καλύτερα το Freedns.afraid.org μια χαρά αξιόπιστο είναι το χρησιμοποιούσα 5 χρόνια και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Νόμιζω πλέον ίσως θέλει μια φορά το χρόνο ενα log in στο site τους. Το μόνο αρνητικό ίσως θυμάμαι είναι ότι με είχε δυσκολέψει λίγο στο να το σεταρω αλλά αυτό έγινε μια φορά. λογικα καπου θα δινουν και οδηγιες.αν ειναι μια φορα το χρονο ισον τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα