IKARIWTHS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους ,έχω στο σπίτι μου 100αρα οπτική ίνα με την COSMOTE , γνωρίζει κανείς αν προβλέπεται στατική ip για οικιακα πακέτα ;Αν ναι ποσό κοστίζει ; Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2023 από IKARIWTHS
poulinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 3 hours ago, IKARIWTHS said: Καλημέρα σε όλους ,έχω στο σπίτι μου 100αρα οπτική ίνα με την COSMOTE , γνωρίζει κανείς αν προβλέπεται στατική ip για οικιακα πακέτα ;Αν ναι ποσό κοστίζει ; μπορεις να κανεις ψευτο static ip με dyndns η noip κτλ
IKARIWTHS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα φίλε poulino.Είχα ddns μέσω του Qnap ,τώρα που το πούλησα κοιτάζω μήπως υπάρχει στατική στον ΟΤΕ με μικρή επιβάρυνση .Προς το παρόν έμαθα από το chat τους ότι μόνο τα επαγγελματικά πακέτα δίνουν .
poulinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Just now, IKARIWTHS said: Καλησπέρα φίλε poulino.Είχα ddns μέσω του Qnap ,τώρα που το πούλησα κοιτάζω μήπως υπάρχει στατική στον ΟΤΕ με μικρή επιβάρυνση .Προς το παρόν έμαθα από το chat τους ότι μόνο τα επαγγελματικά πακέτα δίνουν . γιατι δεν το βαζεις μεσα στο router το dyndns? δυστυχως δεν ξερω αν δινει στα οικιακα πακετα
IKARIWTHS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Θα το δοκιμάσω αν είναι έτσι ,σε ευχαριστώ φίλε μου .Αν κάποιος γνωρίζει τιμές για στατική ip ας ενημερώσει 1
poulinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 1 minute ago, IKARIWTHS said: Θα το δοκιμάσω αν είναι έτσι ,σε ευχαριστώ φίλε μου .Αν κάποιος γνωρίζει τιμές για στατική ip ας ενημερώσει ειναι δυσκολο να μην εχει υποστηριξη dyndns το ρουτερ σου
IKARIWTHS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Τώρα κοίταζα τις τιμές και είναι 55 ευρώ τον χρόνο για το dyndns ,υπάρχει κάτι φθηνότερο και αξιόπιστο ; Ρουτερ έχω της COSMOTE
poulinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 1 minute ago, IKARIWTHS said: Τώρα κοίταζα τις τιμές και είναι 55 ευρώ τον χρόνο για το dyndns ,υπάρχει κάτι φθηνότερο και αξιόπιστο ; Ρουτερ έχω της COSMOTE δες τι υποστηριζει το ρουτερ σου/πχ παλια το No-ip.com ηταν δωρεαν .
IKARIWTHS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Οκ το κοιτάζω και ενημερώνω ,ευχαριστώ για την βοήθεια 1
poulinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Just now, IKARIWTHS said: Οκ το κοιτάζω και ενημερώνω ,ευχαριστώ για την βοήθεια τιποτα .οτι χρειαστεις εδω ειμαστε
IKARIWTHS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Το μοντεμ υποστηρίζει dyndns .No-Ip.com .Freedns.afraid.org.TZO.com.Easydns.com .Στην ιστοσελιδα του No-Ip.com γραφει Confirm Hostname Every 30 Days .Αρα το δωρεαν το απορριπτω μιας και δεν θελω και κατι ακομα να θυμαμαι. Θα προτιμουσες καποιο απο αυτα?
poulinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 23 minutes ago, IKARIWTHS said: Το μοντεμ υποστηρίζει dyndns .No-Ip.com .Freedns.afraid.org.TZO.com.Easydns.com .Στην ιστοσελιδα του No-Ip.com γραφει Confirm Hostname Every 30 Days .Αρα το δωρεαν το απορριπτω μιας και δεν θελω και κατι ακομα να θυμαμαι. Θα προτιμουσες καποιο απο αυτα? το noip σου λεει οτι ανα 30 μερες θα πρεπει να γινει ενα trigger προς το No ip. αν το ρουτερ κανει disconnect μεσα στις 30 ημερες τοτε θα το ανανεωσει αυτοματα.αν δεν το κανει trigger σε περιπτωση που για 30 ημερες δεν εχεις ουτε μισο disconnect τοτε θα σου ερθει email (ετσι ηταν παλια τουλαχιστον) που σου λεει να κανεις κλικ στο παρακατω λινκ για να το κανει trigger και να ανενεωθει. τα αλλα δεν τα εχω δοκιμασει.παντα ειχα noip και ειχα δει και dyndns λιγο.
jumaru99 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το no-ip θέλει επιβεβαίωση κάθε 30 μέρες στο site. Το freedns.afraid.org δεν χρειάζεται επιβεβαίωση, δουλεύει συνεχώς απρόσκοπτα. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2023 από jumaru99 1
poulinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 40 minutes ago, jumaru99 said: Το no-ip θέλει επιβεβαίωση κάθε 30 μέρες στο site. Το freedns.afraid.org δεν χρειάζεται επιβεβαίωση, δουλεύει συνεχώς απρόσκοπτα. δεν ειναι υποχρεωτικο να το κανεις απο το site. απο το site θα το χρειαστεις αν για καποιο λογο δεν ανανεωθει η Ip σου οποτε και δεν χρειαζεται το No-iP να ανανεωθει. βλακεια Limitation αλλα μαλλον το εκαναν για να σε ωθησουν να πας στην Paid εκδοση.καλη φαση για το freedns που αναφερεις.
infin1tyGR Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Ανά 30 μέρες σου στέλνει mail το No-IP που σε πηγαίνει στο site να τικάρεις ένα κουτάκι και να λύσεις ένα recaptcha αν θες να κρατήσεις το free domain σου. Αυτό εννοεί λογικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα