Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Scarface94 είπε

Με το κάνει εδώ και κάτι μήνες και λίγο τα έχω παρατήσει.. το σύστημα μου είναι το εξής 

https://www.skroutz.gr/s/31785327/EVGA-SuperNOVA-850-P5-850W-Τροφοδοτικό-Υπολογιστή-Full-Modular-80-Plus-Platinum.html

Η  μητρική είναι b550 rog strix f.

Sapphire nitro plus 6900xt για κάρτα 

Τα windows είναι στον nvme 970 plus.

Έχω και τον 980 pro, seagate barracuda hdd και SSD 860evo

Θερμοκρασίες φτάνει μέχρι 55 το πολύ αν τρέχω κάτι βαρύ. Αλλιώς περίπου 35 είναι (επεξεργαστής)

Η κάρτα μέχρι 50 max επίσης και 60 αν τρέχω κάτι βαρύ όπως modded Skyrim.

Σε idle 27 είναι με 32.

Θα δοκιμάσω τα παραπάνω και ενημερώνω 

Πολλούς σκληρούς έχεις και δεν ξέρω μήπως κάποιος από αυτούς έχει θέμα. Δοκίμασε να τους βγαλεις από το ρεύμα και να μείνεις μόνο με του λειτουργικού.

Δες μια τα καλωδια τροφοδοσίας της κάρτας. Μήπως έχουν κάπου διακοπή .

Θα χρειαστεί όπως προαναφέρθηκε να απομονώσεις κομμάτια και η κάρτα γραφικών είναι ένα από αυτά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, atheatos είπε

Τα προβλήματα που αναφέρεις δείχνουν θέμα τροφοδοσίας ή πρόβλημα στην κάρτα γραφικών. Αν σιγουρέψεις ότι δεν είναι το τροφοδοτικό (ακόμα και το supernova μπορεί να πάρει υγρασία ) τότε κοιτάς για κάρτα γραφικών.

Τα διαγραμμένα Drives, μπορεί να είναι και θέμα hardware, όταν τα windows προσπαθούν μόνα τους να επιδιοθρώσουν το πρόβλημα, όμως μετά την επιδιόρθωση πετάνε κάποιο μήνυμα, κάτω δεξιά.

Αντίθετα όταν βάζουν από μόνα τους Drivers δεν το κάνουν. Το ότι άλλαξε επεξεργαστή απλά μπορεί να είναι τυχαίο. Οπότε το να εξασφαλιστεί ότι τo windows  update δεν κάνει την ζημιά, καλό είναι να γίνει ως πρώτο βήμα.

Σίγουρα πάντα στα προβλήματα που βγάζει ένας υπολογιστής δεν έχουν μία σχέση 1 προς 1 προβλήματος με αιτία.

Επεξ/σία από manolis940

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...