Προς το περιεχόμενο

Το "The Last of Us" του HBO θα αποκτήσει δεύτερη σεζόν

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

10 ώρες πριν, Black Demis είπε

Η αποφάσεις βασίζονται στα νούμερα τα νούμερα βασίζονται στο κοινό που τα παρακολουθεί και το κοινό είμαστε εμείς

Δεν ισχύει πάντα αυτός ο κανόνας, πολλές καλές σειρές με μεγάλα νούμερα σταμάτησαν στην 1η σ. και χάλια σειρες με με μικρότερη τηλεθέαση αλλα πολύ μικρότερο budged συνέχιζαν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μ'αρέσει που κάτι ευαίσθητα κυκλάμινα συνειδητοποιούν ότι "όλα γίνονται για τα λ7" και όχι για να πλάσει συνειδήσεις ή να δείξει να θριαμβεύει το καλό ξέρω'γω. 

Άλλο το "καλή σειρά" άλλο το "φέρνει λ7 η σειρά". 

Μερικές φορές αυτά τα δύο κάνουν match άλλες όχι. 

Στην προκειμένη περίπτωση συμβαίνουν και τα δύο. 

10 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Μέτριο μου φάνηκε, για να δούμε στη συνέχεια. 

Mέτριο είναι και το παιχνίδι αν κατέβει κανείς απο το hype train.Η σειρά θα έλεγα είναι καλύτερη(επι της ουσίας και το παιχνίδι προς το interactive movie τίνει)

• Like 1
  • Confused 3

12 ώρες πριν, Black Demis είπε

Η αποφάσεις βασίζονται στα νούμερα τα νούμερα βασίζονται στο κοινό που τα παρακολουθεί και το κοινό είμαστε εμείς

γιατι πρέπει ντε και καλά σε λογική να βασίζεται? η πλειοψηφία γουστάρει μα...ς γιατι ετσι τους αρέσει γιατι ετσι ειναι ο τρόπος ζωής τους..... και από εκεί βγαζουν και λεφτά η εταιρείες αν ήμουν εταιρεία το ίδιο θα εκανα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, georgiosmag είπε

Πολύ αγανάκτηση με αυτό το the OA.  Lol.

Δεν το έχω δει το ΑΟ αλλα θα το τσεκάρω γιατί

α. ακουγεται ενδιαφερον

β. θέλω να δω αν θα ξεπεράσει τον πόνο του ότι δεν βγήκε 4η σεζόν στο «The Kingdom» του Lars von Trier… 

😀

Επεξ/σία από TheGrisGrisMan

Προβλέπεται κλάμα και βαθμολογίες  μηδενικά από τους γνωστούς butthurt τύπους αν η 2η σεζόν ακολουθηθεί το game μόνο και μόνο για αυτό αξίζει.

• Confused 2

Περιμέναμε αρκετό καιρό να βγει κάτι αξιοπρεπές με βάση κάποιο Game. Δυστυχώς όμως είναι βαρετό για μένα που ξέρω την ιστορία😂 Είδα το πρώτο επεισόδιο και τέλος. Δεν έχω όρεξη να δω παρακάτω. Γεροπαράξενος έχω καταντήσει 😂😂😂

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/1/2023 στις 10:44 ΜΜ, Black Demis είπε

Κι εμείς σαν νούμερα... τις βλέπουμε! Loop closed :)

Στις 28/1/2023 στις 12:54 ΜΜ, lorddeimos είπε

Περιμέναμε αρκετό καιρό να βγει κάτι αξιοπρεπές με βάση κάποιο Game. Δυστυχώς όμως είναι βαρετό για μένα που ξέρω την ιστορία😂 Είδα το πρώτο επεισόδιο και τέλος. Δεν έχω όρεξη να δω παρακάτω. Γεροπαράξενος έχω καταντήσει 😂😂😂

Κρίμα... αν ήσουν Γιατροπαράξενος θα ζητούσες ποσοστά... :)

image.png.037eeb58b0b06b54906d283128a1e806.png

Επεξ/σία από skapodis

Ο Pedro παντως οπου και να έπαιξε έκανε σπουδαία νούμερα.

Και σε Got και σε Mandalorian (το μοναδικό disney star wars που άξιζε) και τώρα σε αυτό όλα βλέπονται ευχάριστα.

Τώρα για τις σειρές που κόβονται και άξιζαν και γι άλλες που συνεχίζονται είναι μπλιάξ τι να πώ.

Μάλλον δεν είμαστε πλέον η πλειοψηφία...

Εξαιρετικό μέχρι τώρα, η μικρή αν και παίζει καλά, θα μπορούσε να είναι κάποια άλλη που μοιάζει περισσότερο στον χαρακτήρα του παιχνιδιού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...