ilos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Καλά η δεύτερη season αν είναι βασισμένη στο TLOU part II ez hard skip. Ας πάρουν και τον Μπιμπίλα να παίξει το ¨τύπου Lev". 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klaftop Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν και δεν μου αρέσουν σειρές με ζόμπι αυτη πραγματικά τα σπάει Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2023 από klaftop 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lost2 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 10 ώρες πριν, Black Demis είπε Η αποφάσεις βασίζονται στα νούμερα τα νούμερα βασίζονται στο κοινό που τα παρακολουθεί και το κοινό είμαστε εμείς Δεν ισχύει πάντα αυτός ο κανόνας, πολλές καλές σειρές με μεγάλα νούμερα σταμάτησαν στην 1η σ. και χάλια σειρες με με μικρότερη τηλεθέαση αλλα πολύ μικρότερο budged συνέχιζαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stivaks72 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Μ'αρέσει που κάτι ευαίσθητα κυκλάμινα συνειδητοποιούν ότι "όλα γίνονται για τα λ7" και όχι για να πλάσει συνειδήσεις ή να δείξει να θριαμβεύει το καλό ξέρω'γω. Άλλο το "καλή σειρά" άλλο το "φέρνει λ7 η σειρά". Μερικές φορές αυτά τα δύο κάνουν match άλλες όχι. Στην προκειμένη περίπτωση συμβαίνουν και τα δύο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 10 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Μέτριο μου φάνηκε, για να δούμε στη συνέχεια. Mέτριο είναι και το παιχνίδι αν κατέβει κανείς απο το hype train.Η σειρά θα έλεγα είναι καλύτερη(επι της ουσίας και το παιχνίδι προς το interactive movie τίνει) 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 12 ώρες πριν, Black Demis είπε Η αποφάσεις βασίζονται στα νούμερα τα νούμερα βασίζονται στο κοινό που τα παρακολουθεί και το κοινό είμαστε εμείς γιατι πρέπει ντε και καλά σε λογική να βασίζεται? η πλειοψηφία γουστάρει μα...ς γιατι ετσι τους αρέσει γιατι ετσι ειναι ο τρόπος ζωής τους..... και από εκεί βγαζουν και λεφτά η εταιρείες αν ήμουν εταιρεία το ίδιο θα εκανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheGrisGrisMan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, georgiosmag είπε Πολύ αγανάκτηση με αυτό το the OA. Lol. Δεν το έχω δει το ΑΟ αλλα θα το τσεκάρω γιατί α. ακουγεται ενδιαφερον β. θέλω να δω αν θα ξεπεράσει τον πόνο του ότι δεν βγήκε 4η σεζόν στο «The Kingdom» του Lars von Trier… 😀 Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2023 από TheGrisGrisMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolosapok Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Προβλέπεται κλάμα και βαθμολογίες μηδενικά από τους γνωστούς butthurt τύπους αν η 2η σεζόν ακολουθηθεί το game μόνο και μόνο για αυτό αξίζει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gadgetseek Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Η πρώτη σειρά, μετά από πολύ καιρό, που με κάνει να αδημονώ για νέο επεισόδιο.. (καλοδεχούμενη κι η 2η σεζόν..) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lorddeimos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Περιμέναμε αρκετό καιρό να βγει κάτι αξιοπρεπές με βάση κάποιο Game. Δυστυχώς όμως είναι βαρετό για μένα που ξέρω την ιστορία😂 Είδα το πρώτο επεισόδιο και τέλος. Δεν έχω όρεξη να δω παρακάτω. Γεροπαράξενος έχω καταντήσει 😂😂😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skapodis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 27/1/2023 στις 10:44 ΜΜ, Black Demis είπε Η αποφάσεις βασίζονται στα νούμερα τα νούμερα βασίζονται στο κοινό που τα παρακολουθεί και το κοινό είμαστε εμείς Κι εμείς σαν νούμερα... τις βλέπουμε! Loop closed Στις 28/1/2023 στις 12:54 ΜΜ, lorddeimos είπε Περιμέναμε αρκετό καιρό να βγει κάτι αξιοπρεπές με βάση κάποιο Game. Δυστυχώς όμως είναι βαρετό για μένα που ξέρω την ιστορία😂 Είδα το πρώτο επεισόδιο και τέλος. Δεν έχω όρεξη να δω παρακάτω. Γεροπαράξενος έχω καταντήσει 😂😂😂 Κρίμα... αν ήσουν Γιατροπαράξενος θα ζητούσες ποσοστά... Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2023 από skapodis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Ο Pedro παντως οπου και να έπαιξε έκανε σπουδαία νούμερα. Και σε Got και σε Mandalorian (το μοναδικό disney star wars που άξιζε) και τώρα σε αυτό όλα βλέπονται ευχάριστα. Τώρα για τις σειρές που κόβονται και άξιζαν και γι άλλες που συνεχίζονται είναι μπλιάξ τι να πώ. Μάλλον δεν είμαστε πλέον η πλειοψηφία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KyloRen Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 είναι τόσο καλό όσο λένε? ή θα δούμε καμία υπερτιμημένη προσπάθεια που πήγε να πλησιάσει η ταινία το παιχνίδι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimosMitel Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Εξαιρετικό μέχρι τώρα, η μικρή αν και παίζει καλά, θα μπορούσε να είναι κάποια άλλη που μοιάζει περισσότερο στον χαρακτήρα του παιχνιδιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 3 hours ago, yiannis_1 said: (το μοναδικό disney star wars που άξιζε) Μαζί με Andor. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα