chios Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Αν δεν θυμάται το εμαιλ γιατί δεν το βλέπει μέσα από την συσκευή;
SabotazNic Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 42 λεπτά πριν, chios είπε Αν δεν θυμάται το εμαιλ γιατί δεν το βλέπει μέσα από την συσκευή; Ίσως έκαναν στο κινητό καμία επαναφορά 🤷🏻 1
bananasplit Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 επανέρχομαι, και συγγνώμη που δεν ήμουν online σήμερα. ακριβώς αυτό που λέει ο @SabotazNic. Έδωσε το κινητό της για επισκευή, έγινε επαναφορά και δεν έχω τρόπο ανάκτησης. Θα βοηθούσε η λίστα, αλλά αντιλαμβάνομαι πως δεν υπάρχει..
chios Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Φτιάχνεις καινούργιο και ξεμπερδεύεις, και αυτό που κάνω εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα μέσα στο κουτί του κινητό γράφω όλα τα στοιχεία σύνδεσης πιν κλπ που έχω περάσει.
tzotzo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν βρήκες άκρη. https://support.google.com/accounts/answer/7682439?hl=en
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα