bananasplit Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα. Φαντάζομαι όλο και κάποιος θα το έχει συναντήσει ως πρόβλημα. Χρησιμοποιούσαμε ένα λογαριασμό gmail στο κινητό της μάνας μου, αλλά το ξέχασε. Τώρα, ως λογαριασμό επαναφοράς, είχα βάλει το δικό μου. Οπότε ΑΝ υπάρχει κάποιος τρόπος να δω σε ποιούς λογαριασμούς χρησιμοποιείται το δικό μου gmail, θα τον βρω σίγουρα.
bananasplit Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 έχω gmail, σωστά; Σε δεύτερο λογαριασμό, μπορώ να χρησιμοποιήσω τον πρώτο σαν recovery, μαζί με το κινητό μου. Το ίδιο και σε τρίτο. Υπάρχει τρόπος να δω αυτή τη λίστα των λογαριασμών που χρησιμοποιούν το δικό μου gmail σαν recovery;
GATE123 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Όπου έχεις βάλει το gmail σου μπορείς να το δεις στις ρυθμίσεις ασφαλείας τις Google.
Tsilitheo2 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 14 ώρες πριν, bananasplit είπε έχω gmail, σωστά; Σε δεύτερο λογαριασμό, μπορώ να χρησιμοποιήσω τον πρώτο σαν recovery, μαζί με το κινητό μου. Το ίδιο και σε τρίτο. Υπάρχει τρόπος να δω αυτή τη λίστα των λογαριασμών που χρησιμοποιούν το δικό μου gmail σαν recovery; Λαθος το πιανεις.... Ο λογαριασμός recovery ειναι για να σου ερθει λινκ να βαλεις νεο κωδικο... Αφου ομως θυμασαι το εμαιλ σου ,το γραψεις στην σελίδα σύνδεσης και πατησεις "ξεχασα τον κωδικο"
SabotazNic Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 6 ώρες πριν, GATE123 είπε Όπου έχεις βάλει το gmail σου μπορείς να το δεις στις ρυθμίσεις ασφαλείας τις Google. Απο περιεργεια, αλλα σε ποια καρτελα? Μια ματια που εριξα στις ρυθμισεις του google one, δεν το βρηκα. Μονο το email ανακτησης
GATE123 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Απο περιεργεια, αλλα σε ποια καρτελα? Μια ματια που εριξα στις ρυθμισεις του google one, δεν το βρηκα. Μονο το email ανακτησης Μπε στο Google search από οποιοδήποτε browser. Πάνω δεξιά έχει την φωτογραφία σού. Μπές μέσα. Διαχείριση του λογαριασμού σας Google. Από εκεί και πέρα θα βρεις τα πάντα. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2023 από GATE123
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Οταν βαζουν το email για ανάκτηση έρχεται ειδοποίηση : Κάποιος πρόσθεσε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ως διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανάκτησης για τον λογαριασμό του Ο χρήστης ******@gmail.com θέλει να ορίσει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ως διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανάκτησης για τον λογαριασμό του. Εάν δεν αναγνωρίζετε αυτόν τον λογαριασμό, μπορεί η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας να προστέθηκε εσφαλμένα. Μπορείτε να καταργήσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας από αυτόν τον λογαριασμό. Αποσύνδεση διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Μπορείτε επίσης να δείτε τη δραστηριότητα ασφάλειας στη διεύθυνση https://myaccount.google.com/notifications
SabotazNic Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 58 λεπτά πριν, GATE123 είπε Μπε στο Google search από οποιοδήποτε browser. Πάνω δεξιά έχει την φωτογραφία σού. Μπές μέσα. Διαχείριση του λογαριασμού σας Google. Από εκεί και πέρα θα βρεις τα πάντα. Ευχαριστώ που μου έδειξες πως να μπω στις ρυθμίσεις λογαριασμού 😕 Όπως και να έχει, δεν νομίζω ότι βλέπεις κάπου τα mail στα οποία έχεις προσθέσει τον συγκεκριμένο λογαριασμό για ανάκτηση. Είναι και θέμα ασφάλειας, μιας και αν μπορούσε κάποιος να αποκτήσει πρόσβαση στο συγκεκριμένο email, θα ήξερε και σε ποια άλλα μπορεί να έχει πρόσβαση. 1
chios Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ευχαριστώ που μου έδειξες πως να μπω στις ρυθμίσεις λογαριασμού 😕 Όπως και να έχει, δεν νομίζω ότι βλέπεις κάπου τα mail στα οποία έχεις προσθέσει τον συγκεκριμένο λογαριασμό για ανάκτηση. Είναι και θέμα ασφάλειας, μιας και αν μπορούσε κάποιος να αποκτήσει πρόσβαση στο συγκεκριμένο email, θα ήξερε και σε ποια άλλα μπορεί να έχει πρόσβαση. Εννοείτε ότι το δείχνει κανονικά.
SabotazNic Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, chios είπε Εννοείτε ότι το δείχνει κανονικά. Ωραία, ρωτάω το που
chios Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Ωραία, ρωτάω το που Έχει απαντήσει ο @GATE123 διαχείριση λογαριασμού 1
SabotazNic Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, chios είπε Έχει απαντήσει ο @GATE123 διαχείριση λογαριασμού Στην καρτέλα ασφάλεια δεν βλέπω κάτι. Αν είναι κάπου αλλού, γράψτε το
chios Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Προσωπικές πληροφορίες, ούτε ένα λεπτό δε μου πήρε να το βρω.
SabotazNic Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, chios είπε Προσωπικές πληροφορίες, ούτε ένα λεπτό δε μου πήρε να το βρω. Επειδη ήμουν σίγουρος ότι δεν καταλάβατε τι ψάχνει ο op, θέλει να βρει το email της μητέρας του, στο οποίο είχε βάλει το δικό του email ως email ανάκτησης. Στις προσωπικές πληροφορίες έχει το email ανάκτησης, το οποίο υπάρχει και στην καρτέλα ασφάλεια. Πχ, μπήκα στο email της μητέρας μου και σωστά εμφανίζει το δικό μου για ανάκτηση. Αλλά στο δικό μου email δεν υπάρχει πουθενά το email της μητέρας μου στην περίπτωση που ξεχάσει που γράφεται. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα