Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!!

Εγκαταστήσαμε στην πολυκατοικία νέο λέβητα αερίου πρίν δύο χρόνια και μέχρι προχθές δεν είχα κανένα πρόβλημα με την θέρμανση. Να σημειώσω πως  έχουμε αυτόνομη θέρμανση, με έναν κεντρικό λέβητα για όλους.

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. 

Εάν ο καυστήρας είναι κρύος και θα είμαι εγώ ο πρώτος που θα δώσει εντολή απο τον θερμοστάτη μου, δυστυχώς δεν παίρνει μπρός.

Εάν όμως έχει προηγηθεί άνοιγμα απο άλλο διαμέρισμα και έχει ζεσταθεί ο καυστήρας και οι σωλήνες του νερού τότε ξεκινάει να ζεστένεται και το δικό μου διαμέρισμα. Υπόψιν πως σε αυτό το σενάριο, ο δικός μου μετρητής κατανάλωσης λειτουργεί κανονικά και όποτε θέλω κλείνω ή ανοίγω την θέρμανση ( αρκεί όπως προείπα, να είναι ζεστοί οι σωλήνες )

Κατά την δική μου γνώμη, δύο είναι οι πιθανοί ύποπτοι. Είτε έχει καεί η ασφάλεια (ή το μινι ρελέ μεταγωγής ) στον πίνακα του λέβητα, ή παρέδωσε πνεύμα η ηλεκτροβάνα μου.

Ποία είναι η γνώμη σας;;;

Δημοσ.

Δεν ξέρω, δεν είμαι τεχνικός, αλλά ελπίζω έχεις καλέσει τεχνικό να έρθει να το δει και ρωτάς απλά για το μπλα μπλα;

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Jimys2008 είπε

Να σημειώσω πως  έχουμε αυτόνομη θέρμανση, με έναν κεντρικό λέβητα για όλους.

Αυτό είναι το πρόβλημα

Δημοσ.
48 minutes ago, atpanos said:

Δεν ξέρω, δεν είμαι τεχνικός, αλλά ελπίζω έχεις καλέσει τεχνικό να έρθει να το δει και ρωτάς απλά για το μπλα μπλα;

Ρωτάω μπάς και έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο σε κάποιον άλλο ώστε να με καθοδηγήσει. 

Όμως, έχω μιλήσει και με δύο "καυστηρατζίδες" οι οποίοι ενώ τους περιέγραψα  επακριβώς το πρόβλημα, ο ένας έκρινε ένοχο την ηλεκτροβάνα και ο άλλος τον πινακα του καυστήρα.......

14 minutes ago, Maurikycli said:

Αυτό είναι το πρόβλημα

Δυστυχώς, όταν έγινε η εγκατάσταση του κεντρικού λεβητα αερίου, δεν είχα λόγο.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Jimys2008 είπε

Όμως, έχω μιλήσει και με δύο "καυστηρατζίδες" οι οποίοι ενώ τους περιέγραψα  επακριβώς το πρόβλημα, ο ένας έκρινε ένοχο την ηλεκτροβάνα και ο άλλος τον πινακα του καυστήρα.......

το σφαλμα, ο οποιος καυστηρατζης, θα το βρει με πολυμετρο, οχι με τηλεπαθεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...