27cookie8 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Λοιπόν είπα να πω και εγώ την περιπέτεια μου με την NOVA. Ημουν συνδρομητής της vodafone για χρόνια και τα τελευταία 2 χρόνια είχα οπτική ίνα μέσα στο σπίτι 100mbps και στην ίδια τιμή μου έκανε προσφορά η NOVA για 200 mbps. Είχα ένα φόβο ότι αν αλλάξω πάροχο θα μου κόψουν το ίντερνετ για λίγο καιρό ΑΛΛΑ ο υπάλληλος με διαβεβαίωσε πολλές φορές ότι ούτε 1 στιγμή δεν θα πάψει να λειτουργεί το ίντερνετ. Την πρώτη μέρα δούλεψε το ίντερνετ ΜΕ 43MBPS αντί για 200 (ελάχιστη 192mbps γράφει το συμβόλαιο ). Ξυπνάω την επόμενη μέρα και δεν δούλευε το ίντερνετ παίρνω τηλέφωνο τους λέω έτσι και έτσι λένε θα σας καλέσει τεχνικός μέσα σε 2 ώρες. Πέρασε όλη η μέρα κανεις δεν με κάλεσε, τους ξαναπαίρνω λέω πάλι τα ίδια μου λένε θα πάρει τεχνικός. Μου έρχεται μύνημα στο κινητό οτι δηλώθηκε βλάβη και ότι ΘΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΤΙΣ 6/4/2023, δεν με κάλεσε κανείς προφανώς. Τους καλώ την άλλη μερα και λέω έτσι και έτσι πάλι τα ίδια και μου λένε ΒΛΈΠΟΥΜΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΔΥΛΩΘΗΚΕ ΒΛΑΒΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΛΥΘΗΚΕ Η ΒΛΑΒΗ. Εντ μεταξύ εγώ είμαι ακόμα χωρίς ίντερνετ και δεν έχει πάρει ΚΑΝΕΝΑΣ τεχνικός για να κλείσω ραντεβού να έρθει στο σπίτι να δει το ζήτημα. Αρχίζω και σκέφτομαι ότι και τις 3 βλάβες τις δήλωσαν σαν να έχουν επιλυθεί για να μην μου αφαιρέσουν από τον λογαριασμό τα χρήματα που δικαιούμαι λόγω βλάβης πάνω από 2 εργάσιμων ημερών. Την επόμενη μερα το πρωί μου είπε πάλι από το τηλέφωνο εξυπηρέτησης μια κοπέλα ότι θα με παρουν εκείνη την μερα για να κλείσουμε ραντεβού για να έρθει τεχνικός ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΝΕΙΣ . Σκέφτομαι να πάω αύριο πρωί στο κατάστημα να κάνω γραπτή καταγγελία(αν γίνεται πια δεν είμαι σίγουρος). Αλλά ποιος είναι υπεύθυνος για όλα τα ψέματα και τις υποτιθέμενες διορθωμενες βλάβες ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΥΤΕ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. Ευχαριστώ για το χρόνο σας θα ήθελα την συμβουλή σας διότι πρώτη φορά βρίσκομαι σε τέτοια θέση και έχω τρελαθεί. Επίσης η βλάβη δηλώθηκε 4/4/2023 και γράφει ότι 6/4 θα καλέσει τεχνικός κάτι που δεν έγινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kariolikos Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Μετά από 3,5 μήνες το πρόβλημα μου επιτέλους επιλύθηκε.Δεν ξέρω αν ήταν θέμα χρόνου ή θέμα δικηγόρου Οπως και να έχει , πλέον μετακομίζω και εκεί που πάω μου είπαν δεν υπαρχει ελεύθερη γραμμή στον βρόγχο για σύνδεση Περνάμε τέλεια Τα λέμε σε άλλο θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blown_gasket Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Καλημέρα. Είπα να μην ανοίξω καινούργιο θέμα. Είμαι ανάμεσα σε nova και cosmote για σύνδεση internet 100 η 200. Βλέπω η nova δε τα πάει καλά στο Ηράκλειο, έχει κανείς άποψη για cosmote; Είναι λίγο ακριβή η cosmote αλλά άμα δεν έχει προβλήματα και έχει πιο άμεση εξυπηρέτηση, ίσως να αξίζει τα παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Cosmote προφανώς. Δεν αξίζει να ρισκάρεις 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nkarafo Δημοσ. 4 Ιουλίου Share Δημοσ. 4 Ιουλίου Αντιμετωπίζω και εγώ πρόβλημα με την Nova. Έχουμε οπτική ίνα FTTH εδώ και 2 μήνες περίπου. Δεν είχαμε κανένα θέμα μέχρι την Κυριακή που ΔΕΝ έχουμε τηλέφωνο κανονικό. Είναι νεκρό σε όλες τις τηλεφωνικές συσκευές που το σηκώνουμε ΑΛΛΑ εάν συνδέσω μια τηλεφωνική συσκευή στον router, τότε το τηλέφωνο δουλεύει φυσιολογικά! Εντωμεταξύ την τηλ. γραμμή την έχουμε ίδια και στους κάτω ορόφους του σπιτιού και επικοινωνούν όλες οι τηλεφωνικές συσκευές σε όλους τους ορόφους όταν τις κουμπώνουμε στην πρίζα τηλεφώνου στον τοίχο. Δηλαδή και ο τεχνικός που ήρθε και μας έβαλε την οπτική, αυτό έκανε και δεν συνέδεσε συσκευή απευθείας στον router. Και ξανά λέω ότι έτσι το είχαμε για 2 μήνες και δούλευε φυσιολογικά. Τώρα για κάποιο λόγο, έχει πεισμώσει και τίποτα δεν γίνεται. Πήρα και στην nova και μου είπαν ότι εφόσον έχουμε τηλέφωνο απευθείας από τον router, δεν είναι δικό τους πρόβλημα αλλά δικό μας στην καλωδίωση. Εμείς όμως ΔΕΝ πειράξαμε τίποτα! Τι συμβαίνει;;;; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nkarafo Δημοσ. 12 Ιουλίου Share Δημοσ. 12 Ιουλίου Τελικά, το πρόβλημα επιδιόρθωθηκε μόνο του εκτός από τον κάτω όροφο του σπιτιού. Λογικά η εταιρία φταίει γιατί εμείς σε αυτό το διάστημα δεν αλλάξαμε απολύτως τίποτα και ούτε ήρθε ηλεκτρολόγος να το δει. Μπορεί και ο κάτω όροφος να ξανά βρει το χαμένο σήμα μετά από καιρό. Οτι ναναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dvlsakos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Καλησπερα παιδια , ΠΑΘΩΝ εδω. Εβαλα Νοβα προσφατα 29/9 με Tv και ενω στην αρχη ηταν ολα καλα, ειχαμε κανονικα ιντερνετ τηλεφωνο τηλεοραση, ξαφνικα απο την παρασκευη 11/10 νεκρα. Παιρνω τηλεφωνο να δηλωσω βλαβη και να μου λενε καθε φορα ο καθε διαφορετικος υπαλληλος που μιλαγα να βγαλω καλωδια μηπως φταιει το καλωδιο. και με τα πολλα το δηλωσαν βλαβη την επομενη μερα 12/10 και μεχρι και τωρα δεν εχουμε 5 μερες internet. μου ειχαν στειλει μηνυμα οτι θα ερθει τεχνικος σημερα και ξανα εστειλαν sms οτι θα ερθει αυριο τελικα 16/10 για ελεγχο. τι τραγικη κατασταση ειναι αυτη... εκανα τη βλακεια να φυγω απο την cosmote. ακριβοτερη αλλα εχεις το κεφαλο ηρεμο. Τωρα τι μπορω να κανω για να φυγω και να γυρισω πισω; θα πληρωσω πεναλτυ ακομα και αν το φτιαξουν καποιααα στιγμη; 🫤 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα