suspiria Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Τωρα τελευταια μου εμφανιζει αυτο το μηνυμα. Οσο και να εψαξα δεν βρηκα κατι. Εχει τυχει σε κανεναν και πως το αντιμετωπισε;
Λύση gatos74 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Λύση Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Eάν κάνεις μιά ανζήτηση για Canon ip4600 ink pads θα βρείς αρκετές πληροφορίες. Πχ 1
lector Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Ειναι οντως ασυνηθιστο για canon αυτο, συνηθως χαλανε πριν προλαβει να γεμισει 🤣 1
suspiria Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 δεν θα το ελεγα, τον εχω τοσα χρονια (14-15) που απορω πως δεν χαλασε ακομα 6 ώρες πριν, gatos74 είπε Eάν κάνεις μιά ανζήτηση για Canon ip4600 ink pads θα βρείς αρκετές πληροφορίες. Πχ φαινεται legit, θα το δοκιμασω οταν θα εχω χρονο (γιατι γραφει γυρω στις 6ωρες) και θα ενημερωσω 1
suspiria Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Το επισημανα ως λύση παρόλο που δεν μπόρεσα να το κάνω γιατί δε μπορώ καν να τον αποσυναρμολογησω και φοβάμαι μη σπάσω τίποτα. Αυτό που θα κάνω είναι να μηδενίσω το μήνυμα που μου βγάζει για τον συλλέκτη μελάνης και όσο κρατήσει μετά. 1
tarantules Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Εαν αγοράζεις μελάνια έστω και ιμιτασιόν θα σου έλεγα να τον αφήσεις στην άκρη τον συγκεκριμένο και να πάρεις έναν με tank.Τον συγκεκριμένο canon τον είχα από το 2008 και βγήκε παλικάρι μέχρι το 2020 που βούλωσαν οι κεφαλές επειδή τον άφησα για κάποιο διάστημα χωρίς να τυπώσω.Είχα πάρει όμως όλα αυτά τα χρόνια ένα κιτ και γέμιζα μόνος μου τα cartridge με σύριγγα και είχα γλυτώσει πάνω από 1000 ευρώ σε μελάνια.Τώρα έχω έναν epson ecotank εδώ και 3 χρόνια και μέχρι στιγμής είναι άψογος και πολύ οικονομικός στα μελάνια του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα