Hasta La Vista Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Προφανώς boycott σε ACS απο δω και πέρα.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 48 λεπτά πριν, Hasta La Vista είπε Απλα σκέφτομαι πριν παραγγειλω απο οποιαδήποτε site ,θα ενημερωνω πως δεν θέλω να παραλαβω με ACS. Δεν έχω γνωρίσει μεγαλύτερους αντί-επαγγελματιες. Αν έρθει με ACS άρνηση παραλαβής μπας κ βάλουν μυαλό . Αυτό δεν γίνεται γιατί θα περιμένω αλλες 10 μέρες .... Πολλα μαγαζιά εχουν συνεργασία με συγκεκριμένα courier και δε θα εξυπηρετήσουν αν θες κατι αλλο.
Hasta La Vista Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε Πολλα μαγαζιά εχουν συνεργασία με συγκεκριμένα courier και δε θα εξυπηρετήσουν αν θες κατι αλλο. Πρόβλημα τους , η δουλειά με ACS δεν γίνεται σίγουρα . Κοροϊδία μπορεί .
Hasta La Vista Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 24 λεπτά πριν, nvel είπε όρισε παραλαβή από smartpoint locker Αντικαταβολή το δέμα.... Φαντάσου να πλήρωνα και να μου λεγαν κόψε τον λαιμό σου μην πας δουλειά κ έλα να παραλάβεις το δέμα σου αν θες.
dbrillis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Hasta La Vista είπε Μονο στην μπουρδελλαδισταν γίνονται αυτά. Μνημονια μέχρι να σβήσει ο ήλιος και τα σχετικα. Δεν γίνεται να δουλεύει ο μίσος πλυθησμός 8-5 και οι παραδόσεις να σου λένε μέχρι 5 αμα δουλεύεις κοψε τον λαιμό σου . Στο μυαλο σου ειναι ολα. Αν σε παιδευει η αντικαταβολη, ας το το πληρωνες με καρτα. Το "μπουρδελλαδισταν" ειναι απλα ενα μερος, μαντεψε ποιοι φταινε για αυτα που λες, οι "μπουρδελλαδισταν πιθηκοι" που ζουν εκει. Στο "μπουρδελλαδισταν" αν σου πουν να δουλεψεις 11:00-19:00 κλαις, αν ομως ειναι για αλλον το ωραριο εισαι μια χαρα, το απαιτεις. Το οτι δεν μπορεις να βρεις λυση σε ενα παρα πολυ απλο προβλημα δεν ειναι "μπουρδελλαδισταν" ειναι "Ελληναρας". Οποιαδηποτε ομοιοτητα με προσωπα ή καταστασεις ισως να μην ειναι και τοσο συμπτωματικη. 3
Hasta La Vista Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, dbrillis είπε Στο μυαλο σου ειναι ολα. Αν σε παιδευει η αντικαταβολη, ας το το πληρωνες με καρτα. Το "μπουρδελλαδισταν" ειναι απλα ενα μερος, μαντεψε ποιοι φταινε για αυτα που λες, οι "μπουρδελλαδισταν πιθηκοι" που ζουν εκει. Στο "μπουρδελλαδισταν" αν σου πουν να δουλεψεις 11:00-19:00 κλαις, αν ομως ειναι για αλλον το ωραριο εισαι μια χαρα, το απαιτεις. Το οτι δεν μπορεις να βρεις λυση σε ενα παρα πολυ απλο προβλημα δεν ειναι "μπουρδελλαδισταν" ειναι "Ελληναρας". Οποιαδηποτε ομοιοτητα με προσωπα ή καταστασεις ισως να μην ειναι και τοσο συμπτωματικη. Στο μυαλό μου είναι οτι η χαοτική πλειοψηφία του πληθυσμού δουλεύει 8-5; Στο μυαλό μου οτι η ACS παραδίνει δέματα μόνο μέχρι τις 5 ενώ λέει ξεκάθαρα απο τις 2μέχρι τις 7; Ελληναράς απο που και εως που; Επίσης η αντικαταβολή θα με παίδευε αν είχα χάσει λεφτά.Φαντάσου να είχα πληρώσει και να μου λέγαν μόνο μέχρι 5 , μην πας δουλειά αν θες να παραλάβει δέμα. Επίσης δεν ξέρω πως πήγες στο αλλο ωράριο. Βαλτός απο τους τεμπελίσκους της ACS; Έχεις ακούσει πουθενά να δίνουν δέματα μόνο μέχρι τις 5;;; Αν μου πεις ναι δεν έχεις βγει απο το μπουρδελλαδιστάν και φαίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις