Hasta La Vista Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Καλησπερα στο φόρουμ. Εκνευρισμένος όσο δεν παει με ACS , προσπαθώ να παραλαβω ένα δέμα με αντικαταβολη απο την Τριτη. Ορίζω σαν ωρα παράδοσης 14:00-19:00 . Ορίζω στα σχόλια παράδοση μετα τις 17:00 καθώς εργαζομαι. Ουτε φωνη ουτε ακρόαση πρωτη μέρα , βλέπω ενα τελειως κενό αυτοκόλλητο κολλημένο . Τηλεφωνω στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης αναφέρω πως εργάζομαι κ θα ήθελα να παραλαβω μετα τις 17:00 κάτι τέτοιο μου λέει δεν είναι ευκολο και διάφορα τέτοια. Τέταρτη - Πεμπτη - Παρασκευή μιλαω με τον οδηγό και μου εξηγεί πως 17:00 είναι η τελευταια παράδοση κ μετά κλείνουν τα γραφεία. Μιλάμε για σκέτη κοροϊδία και μηδέν εξυπηρέτηση. Κάλεσα το κατάστημα που εκανα την παραγγελία κ προχωρησα κ δήλωσα το παράπονο που αφορα της ACS. Πως αλλιως μπορώ να κινηθω όταν ξεκάθαρα υπάρχει η επιλογή παράδοσης 14:00-19:00 αλλά μου λένε μετα τις 17:00 κλείνουμε;;; 2 1
NikosKallithea Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Αφου μετα τις πέντε δουλευεις γιατι δεν πας εσυ απο εκει το πρωί να καταλάβεις 1
Hasta La Vista Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Γιατί εργάζομαι κ τα γραφεία είναι πολύ μακριά απο το σπίτι μου. Εργάζομαι πριν τις 5. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2023 από Hasta La Vista
Tsino Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Ζήτα να σου το παραδώσουν στο χώρο εργασίας σου 3
Hasta La Vista Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Tsino είπε Ζήτα να σου το παραδώσουν στο χώρο εργασίας σου Το ζήτησα , μου ανέφερε οτι δεν γίνεται να αλλαχθεί η διεύθυνση.........
Dante80 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Ή να το αφήσουν σε ένα ACS point κοντά σε σένα, αν υπάρχει! 2
SabotazNic Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Hasta La Vista είπε Το ζήτησα , μου ανέφερε οτι δεν γίνεται να αλλαχθεί η διεύθυνση......... Ε ξανά κάνεις την παραγγελία στην διεύθυνση της δουλειάς. Γενικά η acs και ωράρια δεν πάνε μαζί. Κάτι μου λέει ότι τα κατά τόπους καταστήματα κάνουν ότι θέλουν σε αυτό το κομμάτι. Και σε αυτό που έχουμε εμείς λέει μέχρι 8, αλλά το κατάστημα είναι ανοιχτό μέχρι 3-4, μετά κάνουν μόνο παραδόσεις και ίσως το πετύχεις ανοιχτό κατά τις 7 που φεύγουν τα δέματα
Hasta La Vista Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Απλα σκέφτομαι πριν παραγγειλω απο οποιαδήποτε site ,θα ενημερωνω πως δεν θέλω να παραλαβω με ACS. Δεν έχω γνωρίσει μεγαλύτερους αντί-επαγγελματιες. Αν έρθει με ACS άρνηση παραλαβής μπας κ βάλουν μυαλό . 8 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ε ξανά κάνεις την παραγγελία στην διεύθυνση της δουλειάς. Γενικά η acs και ωράρια δεν πάνε μαζί. Κάτι μου λέει ότι τα κατά τόπους καταστήματα κάνουν ότι θέλουν σε αυτό το κομμάτι. Και σε αυτό που έχουμε εμείς λέει μέχρι 8, αλλά το κατάστημα είναι ανοιχτό μέχρι 3-4, μετά κάνουν μόνο παραδόσεις και ίσως το πετύχεις ανοιχτό κατά τις 7 που φεύγουν τα δέματα Αυτό δεν γίνεται γιατί θα περιμένω αλλες 10 μέρες ....
dionisis1925 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Καλά και η γενική ταχυδρομική δεν πάει πίσω , το δέμα ήτανε 3 μέρες στο κατάστημα και αν δεν πήγαινα εγώ ο ίδιος να το παραλάβω ένας Θεός ξέρει πότε θα μου το έφερναν. 1
NikosKallithea Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 22 λεπτά πριν, Hasta La Vista είπε Γιατί εργάζομαι κ τα γραφεία είναι πολύ μακριά απο το σπίτι μου. Εργάζομαι πριν τις 5. Ναι σορρυ δικο μου λάθος
Dante80 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Hasta La Vista είπε Αυτό δεν γίνεται γιατί θα περιμένω αλλες 10 μέρες .... Τι εννοείς δεν γίνεται; Το κατάστημα της ACS της γειτονιάς σου δεν παραδίδει μετά τις 5 το απόγευμα. Οι λύσεις που έχεις είναι συγκεκριμένες. Είτε βρίσκεις τρόπο να βρίσκεσαι σπίτι νωρίτερα, είτε πας από εκεί πριν κλείσει, είτε παραγγέλνεις ξανά βάζοντας άλλη διεύθυνση που είσαι παρών πριν τις 5, είτε παραγγέλνεις ξανά χωρίς αντικαταβολή και βάζεις smart point για σημείο παράδοσης, είτε παραγγέλνεις από το ίδιο μαγαζί ή άλλο και ζητάς να έρθει με άλλη εταιρία. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2023 από Dante80
Hasta La Vista Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μονο στην μπουρδελλαδισταν γίνονται αυτά. Μνημονια μέχρι να σβήσει ο ήλιος και τα σχετικα. Δεν γίνεται να δουλεύει ο μίσος πλυθησμός 8-5 και οι παραδόσεις να σου λένε μέχρι 5 αμα δουλεύεις κοψε τον λαιμό σου . 13 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2023 από Hasta La Vista 1
dionisis1925 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Σκέψου στο τηλέφωνο μου έλεγαν πως το δέμα δεν έχει φύγει γιατί δεν υπάρχει διαθέσιμο βανακι και όταν πήγα από εκεί το βανακι γέμιζε δέματα και το δικό μου δεν ήταν μέσα, οργάνωση μηδέν και δεν σου λένε την αλήθεια. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Κανένας δεν έρχεται στα ωράρια που θα επιλέξεις εκτός κι αν τύχει. Οποτε μπορέσουν περνάνε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις