ΠάρηςΓ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, rataplan14 είπε 👍👍👍 Ούτε ψυκτικός είμαι ούτε ηλεκτρολόγος είμαι ούτε πρόκειται να κάνω κάτι μόνος μου . Επρεπε να δεις πως ο προηγούμενος ψυκτικός είχε ενώσει -ματίσει τα καλώδια.Οτι να είναι . Όλα τα παραπάνω που είπες είναι απολύτως σωστά.Αλλα υπάρχουν άτομα με διπλώματα επικίνδυνα τα οποία δεν τους ενδιαφέρει δουλεύουν σαν να δούλευαν 30χρονια πίσω . Οι σωστές πρακτικές είναι για να έχεις το κεφάλι ησυχο. Στη πράξη ομως δεν εγινε και κατι. Εμενα ειχαν ματιση που επεζε στον αερα με απλη μονωτικη και ηταν μια χαρα. Βρεχοταν κτλ και τίποτα. Θεωρητικά τα πολυκλωνα δε πρέπει να τα βιδωνεις αλλα θέλουν ακροδέκτη. Στη πράξη μονο ηλεκτρολόγοι το κανουν και οχι παντα.
MauroPaltoudias Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Από κλέμες και caps, μέχρι θερμοσυστελλόμενα. Πολλές οι ασφαλείς λύσεις και για όλες τις τσέπες. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2023 από MauroPaltoudias
Maurikycli Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, ΠάρηςΓ είπε Δε ξέρω γιατι σου εχει κολλήσει. Αν εχει πολλα καλωδια μαζι τα λενε αγωγούς/πόλους. Δύσκαμπτοι αγωγοί είναι οι μονόκλωνοι (αποτε- λούνται από έναν μόνο συμπαγή κλώνο κυκλικής διατομής) και οι πολύκλωνοι (αποτελούνται από περισσότερους του ενός κλώνους, τοποθετημέ- νους σε στρώσεις, ομοκεντρικά συνεστραμμέ- νους γύρω από τον κεντρικό κλώνο). Εύκαμπτοι αγωγοί είναι οι λεπτοπολύκλωνοι (κάθε κλώνος του πολύκλωνου αγωγού αποτελείται από πολ- λά λεπτά συρματίδια). https://www.electrologos.gr/wp-content/uploads/2021/07/%CE%A4%CE%95%CE%A7%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%9F-%CE%91%CE%A1%CE%98%CE%A1%CE%9F-%CE%9A%CE%91%CE%9B%CE%A9%CE%94%CE%99%CE%91-1.pdf&ved=2ahUKEwiRmeDvzun8AhUi_7sIHUNHDmcQFnoECCEQAQ&usg=AOvVaw2lsfo-z7p9uWu_F2C1aV8v Γιατί δεν νογατε να αντιληφθείτε τα στοιχειώδη Αυτό είναι μονόκλωνο κι ας αποτελειται από πολλά ψιλά γιατί μπορεί να περάσει μόνο μία φάση- πολικότητα. Γιατί δεν έχει νόημα να λες το 3*2,5 μονόκλωνο γιατί εξορισμού είναι τρίκλωνο όπως λέει το "3" μπροστά 7 ώρες πριν, dpolal είπε Οι περισσότεροι έχουμε συνηθίσει να λέμε μονό/πολύ-κλωνα τα καλώδια ανάλογα με τον αριθμό των αγωγών που έχουν. Από ότι κατάλαβα αυτός ο ορισμός πλέον αφορά τον τύπο του χαλκού που περιέχουν οι αγωγοί. Αν είναι ένα ενιαίο κομμάτι χαλκού ή αν αποτελείτε από πολλά μικρά καλωδιάκια (ή όπως λέγονται ) Το αυτό. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2023 από Maurikycli
hp8 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, rataplan14 είπε Αλλα υπάρχουν άτομα με διπλώματα επικίνδυνα τα οποία δεν τους ενδιαφέρει δουλεύουν σαν να δούλευαν 30χρονια πίσω . Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου Απλα εγω μετά από 48 χρόνια εμπειρίας μπορώ να ξεχωρίσω -προλάβω μια στραβή για αυτο και σου πρότεινα μια ασφαλή σύνδεση
rataplan14 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, hp8 είπε Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου Απλα εγω μετά από 48 χρόνια εμπειρίας μπορώ να ξεχωρίσω -προλάβω μια στραβή για αυτο και σου πρότεινα μια ασφαλή σύνδεση Ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά.😉😉😉
hp8 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, ΠάρηςΓ είπε Στη πράξη ομως δεν εγινε και κατι. Εμενα ειχαν ματιση που επεζε στον αερα με απλη μονωτικη και ηταν μια χαρα. Βρεχοταν κτλ εύχομαι να μην σου συμβεί πότε τίποτα από μια κακή σύνδεση καλωδίων Έχεις σκεφτεί πόσο κοστίζει μια βλάβη σε ένα 24000 btu ινβερτερ συμπιεστή όπως του νηματοθετη ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα