Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι διευθυντές των εταιρειών πίνουν κάθε χρόνο στην "υγειά" των κορόιδων!

Οσο για το ποιοι είναι τα "κορόιδα", ξέρετε καλά ολοι σας!  😁

• Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 ώρες πριν, geomrk είπε

σου βαζουνε λογισμικο κρυφα για να laggαρει το κινητο εχω ακουσει επιτηδες για να το αλλαξεις 

Δεν μπαίνω σε ιστορίες συνωμοσίας. Απλά φοβάμαι την ασχετοσύνη. Βλέπεις η εμπειρία από τα ελληνικά service centers δεν είναι και η καλύτερη. 

Καλό βράδυ και όταν ειρωνεύεσαι φρόντισε να το κάνεις με πιο έξυπνο τρόπο. 

Δημοσ.
Στις 28/1/2023 στις 10:35 ΠΜ, micos000 είπε

Το 2013 δεν ήξερα πολλά από τάμπλετ και custom roms και το πήρα γιατί ήταν παιδικό και άρεσε στην μικρή. Η θήκη του ήταν τρομερή :)

Τώρα δεν ξέρω τι έπαθε και μπρίκαρε τελείως. Γυρίζει αιώνια και δεν ολοκληρώνει το μπουτάρισμα και δεν μπορώ ούτε στο recovery menu να μπω. 🤬

Εγώ πάντως πριν λίγες μέρες έδωσα ένα Samsung Galaxy Tab Pro 10.1  2014 model με 2gb ram στα 30 ευρώ μία χαρά το πήρε ο άνθρωπος και με πήρε και τηλέφωνο και λεει σε ευχαριστώ πολύ 

• Like 2
Δημοσ.

Εσκασε παντως διαφημιση χθες απο Istorm για trade in τα παλια Iphone και παρτε με εκπτωση νεο.

Δε θυμαμαι αν εχει ξαναγινει κατι τετοιο απο επισημο διανομεα....

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Lanike71 είπε

Έχω, αλλά δεν αλλάζει κάτι. Κάποιας γενιάς παιδιά θα την πληρώσουν, είτε είναι αυτή που διανύουμε, είτε η επόμενη είτε η μεθεπόμενη. Κάποια γενιά έπεσε στον Α Παγκόσμιο, κάποια στον Β, κάποια καλοπέρασε τη δεκαετία του '80.

Ωραία, μας λένε για την κλιματική αλλαγή και θέλω να κάνω ότι μου λένε...Τι να κάνω, για πες; Να πάω με το ηλεκτρικό πατίνι στη δουλειά, 20 χλμ μακριά; Χρήμα για ηλεκτροκίνητο δεν υπάρχει. Βρες μου εσύ τη λύση.

Αν οι άνθρωποι σκέφτονταν τόσο απαισιόδοξα όσο εσύ, θα είμασταν ακόμη στην εποχή της δουλείας

Υπάρχουν προβλήματα που αντιμετωπίζονται συλλογικά όχι ατομικά.

Οι παλαιότερες γενιές το ήξεραν καλά και γι'αυτό κέρδισαν και πολλά πράγματα.

Πρέπει να ξαναβρούμε ως κοινωνία πάλι το νήμα των συλλογικών αγώνων και διεκδικήσεων για όσα θεωρούμε ότι μας αφορούν και είναι σημαντικά.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, thanosAIAS είπε

Αν οι άνθρωποι σκέφτονταν τόσο απαισιόδοξα όσο εσύ, θα είμασταν ακόμη στην εποχή της δουλείας

Υπάρχουν προβλήματα που αντιμετωπίζονται συλλογικά όχι ατομικά.

Οι παλαιότερες γενιές το ήξεραν καλά και γι'αυτό κέρδισαν και πολλά πράγματα.

Πρέπει να ξαναβρούμε ως κοινωνία πάλι το νήμα των συλλογικών αγώνων και διεκδικήσεων για όσα θεωρούμε ότι μας αφορούν και είναι σημαντικά.

Φυσικά. Και τότε που ανακάλυψαν τις ατμομηχανές, κάποιοι πέθαιναν στα ορυχεία από 9 ετών και κάποιοι ταξίδευαν πρώτη θέση με το τρένο.

Φυσικά, μπροστά θα πάμε συνολικά, καμία αμφιβολία. Αλλά είπαμε, κάποιοι θα θυσιαστούν.

Δημοσ.
Στις 29/1/2023 στις 12:05 ΜΜ, koutsis είπε

Πάντως σε τέτοιες ειδήσεις θα δείς μεζεμένα όλα τα tech freaks του insomnia! O ένας έχει ακόμα το S4 και πάει σφαίρα, ο αλλος έχει το ίδιο κινητό 10 χρόνια και δεν έχει αλλάξει ποτέ μπαταρία και είναι ευχαριστημένος κτλ. Νομίζεις ότι είσαι σε καφενείο και κάνεις κουβέντα για κινητά με 60χρονους και όχι στο insomnia 😅

Έχει μια λογική το σκεπτικό σου, αλλά να ρωτήσω το εξής. Πια τεχνολογική καινοτομία έχουμε δει στα κινητά από την εποχή του 1ου iphone (το 2007) πέρα από το NFC και το δαχτυλικό αποτύπωμα; Ειλικρινά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι και δεν αναφέρομαι σε ταχύτερους επεξεργαστές, μεγαλύτερες μνήμες, καλύτερες οθόνες και περισσότερες κάμερες καθώς αυτά υπήρχαν και απλά εξελίχτηκαν. Το μόνο "καινούργιο" είναι η αναδιπλούμενη οθόνη.

• Like 1
Δημοσ.
18 minutes ago, micos000 said:

Έχει μια λογική το σκεπτικό σου, αλλά να ρωτήσω το εξής. Πια τεχνολογική καινοτομία έχουμε δει στα κινητά από την εποχή του 1ου iphone (το 2007) πέρα από το NFC και το δαχτυλικό αποτύπωμα; Ειλικρινά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι και δεν αναφέρομαι σε ταχύτερους επεξεργαστές, μεγαλύτερες μνήμες, καλύτερες οθόνες και περισσότερες κάμερες καθώς αυτά υπήρχαν και απλά εξελίχτηκαν. Το μόνο "καινούργιο" είναι η αναδιπλούμενη οθόνη.

Στο iPhone ποια τεχνολογική καινοτομία είδαμε? Και αυτό ότι είχε υπήρχε, απλά εξέλιξε κάποια συγκεκριμένα πράγματα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Lanike71 είπε

Φυσικά. Και τότε που ανακάλυψαν τις ατμομηχανές, κάποιοι πέθαιναν στα ορυχεία από 9 ετών και κάποιοι ταξίδευαν πρώτη θέση με το τρένο.

Φυσικά, μπροστά θα πάμε συνολικά, καμία αμφιβολία. Αλλά είπαμε, κάποιοι θα θυσιαστούν.

Μπερδεύεσαι...θυσία είναι όταν το επιλέγεις εσύ!

Όταν το επιλέγουν άλλοι για σένα χωρίς τη θέληση σου, λέγεται κάπως αλλιώς!

Επεξ/σία από thanosAIAS
Δημοσ.
1 ώρα πριν, micos000 είπε

Ποιός είπε ότι σε κάθε νέο μοντέλο πρέπει να αλλάζει ριζικά η σχεδίαση;  επίσης τι ακριβώς περιμένεις να αλλάξει όταν τα κινητά είναι όλα πλέον όλο οθόνη μπροστά και κάμερες πίσω;  πως θα έπρεπε να είναι δηλαδή; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thanosAIAS είπε

Μπερδεύεσαι...θυσία είναι όταν το επιλέγεις εσύ!

Όταν το επιλέγουν άλλοι για σένα χωρίς τη θέληση σου, λέγεται κάπως αλλιώς!

Σφαγή λέγεται.

(τι μου θύμισες τώρα.. κάτι minimonia ΝΑ, με το συμπάθειο) 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Doubt είπε

Σφαγή λέγεται.

(τι μου θύμισες τώρα.. κάτι minimonia ΝΑ, με το συμπάθειο) 

Αυτά ήταν η κατάληξη του δράματος...προηγήθηκαν δεκαετίες λεηλασίας.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, koutsis είπε

Ποιός είπε ότι σε κάθε νέο μοντέλο πρέπει να αλλάζει ριζικά η σχεδίαση;  επίσης τι ακριβώς περιμένεις να αλλάξει όταν τα κινητά είναι όλα πλέον όλο οθόνη μπροστά και κάμερες πίσω;  πως θα έπρεπε να είναι δηλαδή; 

Ακριβώς αυτό. Δεν περιμένω τίποτα.

Το σχόλιο μου ήταν γι' αυτό που είπες ότι μαζευτήκαμε για να μιλάμε για κινητά 60ετίας. Αφού δεν υπάρχει κάτι για τα νεώτερα κινητά να συζητήσουμε.

4 ώρες πριν, NickTG είπε

Στο iPhone ποια τεχνολογική καινοτομία είδαμε? Και αυτό ότι είχε υπήρχε, απλά εξέλιξε κάποια συγκεκριμένα πράγματα. 

Δεν αναφερόμουν σε κάτι συγκεκριμένο, αν και είχε αρκετές τεχνολογίες, αλλά σε ολόκληρο το iphone που ήταν κάτι μοναδικό και καινοτόμο και αυτό οφείλουμε να το παραδεχτούμε στο Jobs. Μπορεί να έκλεψε ιδέες και να πάτησε σε πτώματα αλλά η όλη υλοποίηση ήταν πρωτοποριακή και αν δεν ήταν αυτός τα κινητά θα ήταν πολύ διαφορετικά και θα απευθύνονταν σε διαφορετική κατηγορία καταναλωτών.

Το 1ο android smartphone που ήταν να κυκλοφορήσει αν δεν έβγαινε το iphone (και ευτυχώς για την google δεν πρόλαβε να το κυκλοφορήσει) θα ήταν αυτό...

spacer.png

ενώ ο Jobs παρουσίασε αυτό...

spacer.png

Εντάξει τώρα. Καμία σχέση πιστεύω.

Και το σχόλιο μηχανικού της Google όταν είδε την παρουσίαση (ενώ εδώ και δύο χρόνια ανάπτυσσαν το πρώτο android smartphone) ήταν...

Αναφορά σε κείμενο

Chris DeSalvo’s reaction to the iPhone was immediate and visceral. “As a consumer I was blown away. I wanted one immediately. But as a Google engineer, I thought ‘We’re going to have to start over.’”

Δεν θέλω όμως να ανοίξω και εδώ κανένα flame war μεταξύ ρομπότ και μήλου οπότε καλλίτερα να μην συνεχίσουμε το θέμα για το iphone.

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, thanosAIAS είπε

προηγήθηκαν δεκαετίες λεηλασίας

Βεβαίως και ασφαλώς.

Και οι απόγονοι των υπεύθυνων "ζουν και βασιλεύουν" με όλη τη σημασία της έκφρασης.

Δημοσ.
2 hours ago, micos000 said:

Δεν θέλω όμως να ανοίξω και εδώ κανένα flame war μεταξύ ρομπότ και μήλου οπότε καλλίτερα να μην συνεχίσουμε το θέμα για το iphone.

Μα δεν ανέφερα πουθενά το Android. 

Απλά πήγα με βάση τη λογική σου. 

Κινητά με οθόνη αφής, κάμερα και ότι είχε το iPhone υπήρχαν. 

Απλά εξελιξαν το UI. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...