ff7lucas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Στις 27/1/2023 στις 1:30 ΜΜ, rallistas είπε Οταν τα τηλεφωνα την τελευταια 3ετια ειναι ουσιαστικα τα ιδια,και οι τιμες στον ανηφορο,γιατι να αλλαξεις τηλεφωνο? Πχ εγω αλλαζα iphone λιγο πριν τη 2ετια.Εδινα το δικο μου κανενα 450αρι κι εβαζα αλλα τοσα περιπου κι επαιρνα το επομενο.Τωρα πρεπει να δωσω αυτο που εχω κι ενα χιλιαρικο ακομα. Ε καπου ωπα. Τωρα ειμαι με 11Pro 256 και ακομα φυσαει.Αλλαξα και μια μπαταρια στην Document τις προαλλες κι εκανα και καθαρισμο κτλ και σιγουρα θα το κρατησω ενα χρονο ακομα. Σωστός, και εγώ με 10 t pro 256 είμαι και ΔΕΝ το αλλάζω ούτε φέτος.
Arkin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, ff7lucas είπε Σωστός, και εγώ με 10 t pro 256 είμαι και ΔΕΝ το αλλάζω ούτε φέτος. Το 10t pro μια 5ετια έχει ακόμα άνετα στο νερό. Κινηταρα είναι.
Doubt Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 5 ώρες πριν, thanosAIAS είπε Εδώ μπορείς να δεις καλύτερα τι έλεγαν. https://youtu.be/Wp-WiNXH6hI Μάλλον δεν έχεις παιδιά. Αν θέλανε να τους παίρνουμε στα σοβαρά, ας μην έκαναν προσπάθειες τύπου "an inconvenient truth".
koutsis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Πάντως σε τέτοιες ειδήσεις θα δείς μεζεμένα όλα τα tech freaks του insomnia! O ένας έχει ακόμα το S4 και πάει σφαίρα, ο αλλος έχει το ίδιο κινητό 10 χρόνια και δεν έχει αλλάξει ποτέ μπαταρία και είναι ευχαριστημένος κτλ. Νομίζεις ότι είσαι σε καφενείο και κάνεις κουβέντα για κινητά με 60χρονους και όχι στο insomnia 😅 2
Dinos1973 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, geomrk είπε 120hz οθονη σου βαζουνε λογισμικο κρυφα για να laggαρει το κινητο εχω ακουσει επιτηδες για να το αλλαξεις Σε ποιο κομματι χειροτερα; «Σου βάζουνε κρυφά λογισμικό…..» τι θα ακούσουμε ακόμα…… ίσως είναι τα τσιπάκια από το εμβόλιο που κάνουν παρεμβολές !
aces Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 23 ώρες πριν, poulinos είπε εβαλα 2 χρονια επειδη πολλοι εχουν το μικροβιο για αλλαγη.μεχρι 5-6 μηνες ειχα το S10+ και δεν θα το αλλαζα αν δεν εβγαζε προβλημα με την οθονη.ηταν δευτερο χερι με 800 φορτισεις σχεδον. απλα θα του αλλαζα μπαταρια.αλλα δυστυχως η οθονη εκανε νερα και το αλλαξα με ενα s20+ που το βλεπω να μενει μαζι μου για πολλα χρονια και αυτο. το S10+ πρεπει να ειχε κλεισει τριετια. kala nai σιγουρα καποιοι θα τα δωσουν No matter what.επισης τα 2000 ευρω για καποιες χωρες δεν ειναι τιποτα.αλλα οσο και να ειναι παλι το κοστος εχει ξεφυγει. εννοειται καποιος μπορει να παρει και πιο φτηνο απλα και εταιρειες που ειχαν καποια πιο φτηνα ξαφνικα και αυτες πηραν λιγο αερα. Με τις ανοδικες τιμες το μικροβιο αλλαγης απομακρυνεται για αρκετους. Δεν ειναι μονο το χρηματικο ποσο που απαιτειται καθε φορα για αλλαγη συσκευης αλλα τι θα κερδισεις σε καθημερινη/βασικη/γενικη χρηση εφοσον κανεις την αλλαγη κ δωσεις τα χρηματα. Σιγουρα υπαρχει ενα 12-15% που δεν εχει οικονομικο προβλημα no matter what αλλα κ παλι αλλαγη μεγαλη δεν θα δουνε στη 2ετία πλεον. Κ οι κατασκευαστες αρχιζουν κ δινουν ενημερωσεις για μεγαλ.χρονικο διαστημα οποτε παμε 4ετία πλεον. Μην παμε κ στο αλλο ακρο το κραταω 8 χρονια Με το s20 αλλα 1 χρονο μεχρι να βγει το s24 θα σε κρατησει σιγουρα. Θα παρει αλλη 1 ενημερωση λογικα το 24. Υπαρχει παντοτε κ η επιλογη για αλλαγη μπαταριας που θα σε παει λιγο παραπανω μακριά απο την αλλαγη συσκευής σε βαθος χρόνου
Lanike71 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 7 ώρες πριν, thanosAIAS είπε Μάλλον δεν έχεις παιδιά. Έχω, αλλά δεν αλλάζει κάτι. Κάποιας γενιάς παιδιά θα την πληρώσουν, είτε είναι αυτή που διανύουμε, είτε η επόμενη είτε η μεθεπόμενη. Κάποια γενιά έπεσε στον Α Παγκόσμιο, κάποια στον Β, κάποια καλοπέρασε τη δεκαετία του '80. Ωραία, μας λένε για την κλιματική αλλαγή και θέλω να κάνω ότι μου λένε...Τι να κάνω, για πες; Να πάω με το ηλεκτρικό πατίνι στη δουλειά, 20 χλμ μακριά; Χρήμα για ηλεκτροκίνητο δεν υπάρχει. Βρες μου εσύ τη λύση. 2
Φωτης1975 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Όταν τα κινητά έχουν φτάσει τιμή σχεδόν όσο μια tv OLED για παράδειγμα 55αρα τι περιμένουν; Αυτό με τις τιμές είναι πλέον μεγάλη λαλακια.. Βγάλτε αλλα λίγο έλεος.. Στο τελος θα ξεπεράσουν τα 2000 € όπως πάμε ρε! 1
Choulio Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Στις 27/1/2023 στις 2:11 ΜΜ, hammerd είπε Ο χρήστης ο οποίος κάνει απλά πράγματα στο κινητό όπως YouTube, internet browsing, maps, εφαρμογές e-banking και social media, δεν έχει ανάγκη να αλλάζει τόσο συχνά το κινητό του, ακόμα και ένα κινητό 4/64 5ετιας τα κάνει όλα αυτά μια χαρά σήμερα. Θα ήθελα να μάθω τι είναι τα πολύπλοκα πράγματα που πιστεύετε ότι πρέπει να κάνει κάποιος με ένα smartphone. Για μένα καθόλου απλά δεν είναι όλα αυτά. Είναι όλος ο ψηφιακός κόσμος στην παλάμη σου. Αγορές αγαθών, τραπεζικές συναλλαγές, κοινωνικά δίκτυα, χάρτες δεν είναι καθόλου απλά πράγματα. Το ότι τα παίρνουμε ως δεδομένα είναι απλά ένα λάθος. Πριν μια δεκαετία θεωρούνταν επιστημονική φαντασία 1
Lanike71 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Choulio είπε Θα ήθελα να μάθω τι είναι τα πολύπλοκα πράγματα που πιστεύετε ότι πρέπει να κάνει κάποιος με ένα smartphone. Για μένα καθόλου απλά δεν είναι όλα αυτά. Είναι όλος ο ψηφιακός κόσμος στην παλάμη σου. Αγορές αγαθών, τραπεζικές συναλλαγές, κοινωνικά δίκτυα, χάρτες δεν είναι καθόλου απλά πράγματα. Το ότι τα παίρνουμε ως δεδομένα είναι απλά ένα λάθος. Πριν μια δεκαετία θεωρούνταν επιστημονική φαντασία Όταν γράφει για "απλά πράγματα", εννοεί ζόρικα για επεξεργαστή και μνήμη. 1
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 1 hour ago, aces said: Με τις ανοδικες τιμες το μικροβιο αλλαγης απομακρυνεται για αρκετους. Δεν ειναι μονο το χρηματικο ποσο που απαιτειται καθε φορα για αλλαγη συσκευης αλλα τι θα κερδισεις σε καθημερινη/βασικη/γενικη χρηση εφοσον κανεις την αλλαγη κ δωσεις τα χρηματα. Σιγουρα υπαρχει ενα 12-15% που δεν εχει οικονομικο προβλημα no matter what αλλα κ παλι αλλαγη μεγαλη δεν θα δουνε στη 2ετία πλεον. Κ οι κατασκευαστες αρχιζουν κ δινουν ενημερωσεις για μεγαλ.χρονικο διαστημα οποτε παμε 4ετία πλεον. Μην παμε κ στο αλλο ακρο το κραταω 8 χρονια Με το s20 αλλα 1 χρονο μεχρι να βγει το s24 θα σε κρατησει σιγουρα. Θα παρει αλλη 1 ενημερωση λογικα το 24. Υπαρχει παντοτε κ η επιλογη για αλλαγη μπαταριας που θα σε παει λιγο παραπανω μακριά απο την αλλαγη συσκευής σε βαθος χρόνου οπως το ειπες.πολλοι τα αλλαζουν οχι επειδη το εχουν αναγκη αλλα επειδη ειναι το μικροβιο να εχω το πιο καινουριο και οτι βαρεθηκα το παλιο. εγω προσωπικα οπως ειπα ακομα και με το s10+ ημουν full covered για ολα αυτα που κανω.κανενα παραπονο.και ειχα πει οτι θα αλλαζα απλα μπαταρια αμα δεν χαλαγε η εικονα.το καλο ειναι οτι το εδωσα 100 ευρω εβαλα και αλλα 180 και πηρα το s20+ το οποιο οκ ειναι καπως καλυτερο σε θεμα καμερας.και αυτο δεν θα το αλλαξω για τουλαχιστον 2-3 χρονια εκτος αν σκασει πολυ καλη προσφορα. και δεν εχει να κανει με το αν σου περισσευουν 400-500 ευρω.ειναι οτι δεν βρισκω λογο και προτιμω αυτα τα λεφτα να τα δωσω σε ενα ταξιδι. για την ωρα εχω android 13 και ολα οκ. σιγουρα βεβαια δεν θα φτασω και στο αλλο ακρο να εχει βγει android 20 και να ειμαι στο android 13. υπαρχει και καποιο οριο. αν παρει και android 14 το s20+ θα ειμαι very happy. 11 minutes ago, Φωτης1975 said: Όταν τα κινητά έχουν φτάσει τιμή σχεδόν όσο μια tv OLED για παράδειγμα 55αρα τι περιμένουν; Αυτό με τις τιμές είναι πλέον μεγάλη λαλακια.. Βγάλτε αλλα λίγο έλεος.. Στο τελος θα ξεπεράσουν τα 2000 € όπως πάμε ρε! σιγουρα θα το ξεπερασουμε
ardi21 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 27/1/2023 στις 10:15 ΜΜ, nickmanak είπε Δεν αλλαξα μπαταρια ακόμη φιλε! Αυτο δεν σημαινει οτι αντεχει ακομα. Θελει κανα 2-3 φορες να μπει στην πριζα ανά ημέρα. Αρα στην ουσια δεν εχεις κινητο. Προσωπικα εχω το Xiaomi Mi8 4 χρονια τωρα και ο μονος λογος που σκεφτομαι ισως να το αλλαξω, ειναι η μικρη του αυτονομια που ηταν απο τα μειονεκτηματα του ακομα και σαν καινουργιο. Mε εχει κουρασει πλεον αλλα αλλος λογος παραγματικα δεν υπαρχει. Παει σφαιρα και εχει μια χαρα καμερα για τις αναγκες μου. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2023 από ardi21 1
DrFreeman Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 9 hours ago, geomrk said: 120hz οθονη Δεδομενου πως πήγα από S20+ σε 12άρι…ok, δεν αρκεί για να ακουμπήσω 1 χιλιάρικο 2 χρονια μετά. Στην 4ετια θα το σκεφτόμουν πιο σοβαρά, αλλά τα 1000€ είναι σίγουρα ένα πρόβλημα… On 28/01/2023 at 14:26, poulinos said: εβαλα 2 χρονια επειδη πολλοι εχουν το μικροβιο για αλλαγη.μεχρι 5-6 μηνες ειχα το S10+ και δεν θα το αλλαζα αν δεν εβγαζε προβλημα με την οθονη.ηταν δευτερο χερι με 800 φορτισεις σχεδον. απλα θα του αλλαζα μπαταρια.αλλα δυστυχως η οθονη εκανε νερα και το αλλαξα με ενα s20+ που το βλεπω να μενει μαζι μου για πολλα χρονια και αυτο. το S10+ πρεπει να ειχε κλεισει τριετια. Παρομοίως κι εγώ, αλλά με το S20+. Έβγαζε προβλήματα και μετά από 3 επιστροφές για επισκευή στη Samsung, ζήτησα πιστωτικό και πήγα στο iPhone. Κατά τ’ αλλα εξαιρετικό το S20+. Ήμουν πολύ ευχαριστημένος.
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 8 minutes ago, DrFreeman said: Δεδομενου πως πήγα από S20+ σε 12άρι…ok, δεν αρκεί για να ακουμπήσω 1 χιλιάρικο 2 χρονια μετά. Στην 4ετια θα το σκεφτόμουν πιο σοβαρά, αλλά τα 1000€ είναι σίγουρα ένα πρόβλημα… Παρομοίως κι εγώ, αλλά με το S20+. Έβγαζε προβλήματα και μετά από 3 επιστροφές για επισκευή στη Samsung, ζήτησα πιστωτικό και πήγα στο iPhone. Κατά τ’ αλλα εξαιρετικό το S20+. Ήμουν πολύ ευχαριστημένος. ειναι τραγικο οταν εχεις θεματα και προσπαθουν 2-3 φορες να το επισκευασουν και δεν το κανουν αλλαγη.χανουν στην κυριολεξια ενα πελατη.αλλο τοσο οταν πρπεει να το κρατησουν χ ημερες. για την ωρα το s20+ παιζει μια χαρα.το ειχα παρει σε πολυ καλη τιμη λογω οτι πανω πανω στην οθονη εχει σαν ενα αποχρωματισμο το οποιο μετα βιας φαινεται σε μερικα χρωματα.σε dark mode που το εχω εγω δεν φαινεται καν. το s10+ για το προβλημα που εβγαλε με την οθονη δεν ξερω αν ηταν η ωρα του.ξεκινησε με το να βγαινει με ενα πρασινο tint το οποιο εχει αναφερθει σε πολλα samsung και μετα ειχε πιο χοντρα προβληματα. το θεμα ειναι οτι και εγω το ειχα σκισει στις τουμπες ακομα και απο εναμιση μετρο υψος plus οτι ειχε φαει πολυ νερο(ειναι αδιαβροχο). οπως ειπα μου βγηκε μικρη διαφορα και δεν με χαλασε καθολου .κερδισα μια καλυτερη καμερα και καλυτερη αυτονομια στην μπαταρια αφου η παλια οπως ειπα ειχε 700+ φορτισεις.αυτο πρεπει να ειναι στις 220 περιπου. το πηρα με 170.
tarantules Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, koutsis είπε Πάντως σε τέτοιες ειδήσεις θα δείς μεζεμένα όλα τα tech freaks του insomnia! O ένας έχει ακόμα το S4 και πάει σφαίρα, ο αλλος έχει το ίδιο κινητό 10 χρόνια και δεν έχει αλλάξει ποτέ μπαταρία και είναι ευχαριστημένος κτλ. Νομίζεις ότι είσαι σε καφενείο και κάνεις κουβέντα για κινητά με 60χρονους και όχι στο insomnia 😅 60 χρονος μπορεί να μην είμαι και να θέλω αρκετά χρόνια ακόμα να τα φτάσω αλλά σίγουρα αυτά που διαβάζω είναι από 12 χρονα. Και επειδή το post σου εμμέσως πλην σαφώς αναφέρεται και σε εμένα μιας και εγώ ανέφερα για το S4 , δεν ξέρω τι ακριβώς διάβασες και τι ακριβώς κατάλαβες , προφανώς όπως πολλά άλλα 12 χρονα εδώ μέσα , αφορμή ψάχνετε για να την πείτε στον οποιονδήτε για να βγάλετε τα όποια κόμπλεξ σας.Η αναφορά μου στο S4 ήταν για να πω σε συγκεκριμένο μέλος που είχε θέμα με το τάμπλετ του οτι μπορείς με μια custom rom να αναστήσεις μια παλιά συσκευή την οποία δεν την έχεις απαραίτητα για κύρια αλλά είτε σαν δεύτερη , είτε για τα παιδιά σου , είτε για να κάνεις software δοκιμές είτε για χίλιους άλλους λόγους. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2023 από tarantules 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα