Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν τα τηλεφωνα την τελευταια 3ετια ειναι ουσιαστικα τα ιδια,και οι τιμες στον ανηφορο,γιατι να αλλαξεις τηλεφωνο?

Πχ εγω αλλαζα iphone λιγο πριν τη 2ετια.Εδινα το δικο μου κανενα 450αρι κι εβαζα αλλα τοσα περιπου κι επαιρνα το επομενο.Τωρα πρεπει να δωσω αυτο που εχω κι ενα χιλιαρικο ακομα. Ε καπου ωπα.

Τωρα ειμαι με 11Pro 256 και ακομα φυσαει.Αλλαξα και μια μπαταρια στην Document τις προαλλες κι εκανα και καθαρισμο κτλ και σιγουρα θα το κρατησω ενα χρονο ακομα.

• Like 12
  • Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, farcry33 είπε

Δεν ισχύει αυτό που λες ούτε στο ελάχιστο όταν στο πλαίσιο- public κλπ φέρνουν 40 κομμάτια για όλη την Ελλάδα. Η αγορά έφτασε σε κορεσμό ακόμα και εγώ πχ που αναβάθμιζα κάθε χρόνο με τιμολόγιο και τα σχετικά δεν βρήκα κανέναν λόγο φέτος καμία διαφορά με περσινά προπέρσινα μοντέλα. 

Δεν είμαστε ιδιαίτερα μεγάλη αγορά η Ελλάδα, δεν νομίζω να δίνει καμιά εταιρία πρωτεραιότητα σε μας. Βέβαια το πρόβλημα δνε ήταν μόνο στην Ελλάδα, παντού δεν έβρισκαν συσκευές, όπως κάθε χρόνο άλλωστε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο κοσμος τραβαει ζορια αναγκαστηκε επιτελους ειτε το θελει ειτε οχι να αποκτησει καταναλωτικη συνειδηση αφου πρωτα εφτασε ο κομπος στο χτενι, παρολα αυτα οι εταιρειες ακομη τον χαβα τους...Ευχομαι και χειροτερα νουμερα μπας και οι δευτεροι αναθεωρησουν την στρατηγικη τους που δεν ειναι αλλη απο το να βλεπουν ανοδικη πορεια στα κερδη τους απο 3μηνο σε 3μηνο.Καπου οπα δεν πειραζει αν φετος βγαλεις τα ιδια με περυσι ή λιγο πιο κατω...

Επεξ/σία από icenex
  • Like 14
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως διαβάζω σε οικονομικές σελίδες ότι το 2022 ήταν πολύ χειρότερη χρονιά απότι δείχνουν τα νούμερα . Και αυτό που τους έχει ανησυχήσει περισσότερο είναι να μην συνεχιστεί η πτώση  και το 2023,  γιατί τότε μιλάμε για αλλαγή καταναλωτικής συμπεριφοράς , που είναι ό,τι χειρότερο για μια αγορά που δεν ξέρει από φραγμούς στις τιμές

• Like 2
Δημοσ.

ανεβάζουν τις τιμές και τα τελευταία 3 χρόνια δεν προσφέρουν κάτι καινούργιο.  

οπότε τι περιμένουν ότι θα αγοράζει ο κόσμος για πόσο ακόμα? 

με Galaxy s20 ultra εδω και τα τελευταία 3 χρόνια πραγματικά δεν νιώθω την ανάγκη να το αλλάξω γιατί έχει βγει κάτι <καινούργιο>.. 

• Like 6
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Ναι γι αυτό 14 Pro δεν έβρισκες ούτε για δείγμα και μόνο τώρα υπάρχουν κάποια σε stock

εγραψα πουθενα για pro?

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι με το Xiaomi Note 8 Pro, από την μέρα κυκλοφορίας 2019, δουλεύει από την πρώτη μέρα ακριβώς το ίδιο, αυτός είναι και ο σκοπός, να κρατάνε 4-5 χρόνια να κινητά. 

• Like 9
Δημοσ.

οταν ένα τηλεφωνο έχει κοντά ή πάνω απο ένα χιλιάρικο λογικό είναι ο αλλός να το αλλάζει στην 5ετια και βάλε

Δημοσ.

Σε μεγάλη εταιρία που γνωρίζω οι ιδιοκτήτες  άφησαν τα iphone και πήραν 3 xiaomi x3 pro 8/256,τα οποία τους ήρθανε ολοκληρωτικά τσαμπα με τις επιδοτήσεις.

Δεν κατάλαβαν καμμία διαφορά σε ένα χρόνο λειτουργίας......

*Προσωπικά είχα 4 χρόνια mate 10 lite,4/64

Και η......αναβάθμιση που έκανα ήταν σε mate 10 pro 6/128 του 2017 με 95€ αγορά.

Άλλαξα μια μπαταρία με 10€ στην επίσημη huawei και έχω την ναυαρχίδα του 2017 των 900€ τότε .....😅😂🤣

Με υπαρκαλυπτει.

*Στην δουλειά στο σπίτι έχω ένα xiaomi rendmi 8 pro 6/64  πάλι μεταχειρισμένο,βιτρίνας τελείως,το οποίο αγόρασα 90€.

Και καβατζα ένα nova 5t 6/128 μόνο και μόνο επιδει μου άρεσε στο μπλε,αγορά 100€,αλλα τελικά επικράτησε mate 10 pro 🤣😂😂😅

300€ σε 3 χρόνια,3 συσκευές.

InCollage_20230127_140446782_edit_122139673557924.jpg

• Like 1
Δημοσ.

iPhone Χ από τον Μαρτη του 2018 και ακόμα δουλεύει τέλεια. 
Αμα δεν λιώσει, δεν το αλλάζω. 

Όπως έκανε και με λατρεμένο 4s αγορά του 2012 και το άφησα στην ακρη όταν πήρα το Χ. 

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο χρήστης ο οποίος κάνει απλά πράγματα στο κινητό όπως YouTube, internet browsing, maps,

εφαρμογές e-banking και social media, δεν έχει ανάγκη να αλλάζει τόσο συχνά το κινητό του,

ακόμα και ένα κινητό 4/64 5ετιας τα κάνει όλα αυτά μια χαρά σήμερα.

Επεξ/σία από hammerd
  • Like 7
Δημοσ.

Τα κινητα πλεον ειναι σε πολυ καλό επίπεδο, καλές κάμερες, γρήγορα, δεν κολλάνε, αρα αν δεν χαλασει δεν το αλλαζεις, εξαλλου και τα νεα δεν εχουν τίποτα σημαντικές αλλαγές που να πεις θα το πάρω 

• Like 2
Δημοσ.

Η πτώση πωλήσεων θα συνεχιστει & το '23 οσο αυξανουν επιπλεον τις τιμες και μειωνουν πλεον κ τις χωριτικοτητες (προς καταργηση 128gb). Υπαρχει κορεσμος πλεον στην αγορά και οι αλλαγες ειναι με το σταγονόμετρο......

Ακομη και αν καποιος εχει την οικονομικη δυνατοτητα/ανεση για νέα συσκευη δεν θα καταλαβει ουσιαστική/πραγματική διαφορά απο γενια σε γενια ουτε στα 2 χρόνια παρα μονο στα 4 ετη που ουσιαστικα η αλλαγη γινεται για τις ενημερωσεις ασφαλειας/λογισμικου.

Δημοσ.

οταν κατι σκουπιδια με specs 4αρων ετων τα πουλανε 150-200 ευρω δε θα παρουν ουτε ευρω..

ειδικα κατι unisoc..12 αρες καμερες κλπ 

4χρονια redmi note7 και την ψευτοπαλευει

45 λεπτά πριν, alexioannou είπε

Σε μεγάλη εταιρία που γνωρίζω οι ιδιοκτήτες  άφησαν τα iphone και πήραν 3 xiaomi x3 pro 8/256,τα οποία τους ήρθανε ολοκληρωτικά τσαμπα με τις επιδοτήσεις.

Δεν κατάλαβαν καμμία διαφορά σε ένα χρόνο λειτουργίας......

*Προσωπικά είχα 4 χρόνια mate 10 lite,4/64

Και η......αναβάθμιση που έκανα ήταν σε mate 10 pro 6/128 του 2017 με 95€ αγορά.

Άλλαξα μια μπαταρία με 10€ στην επίσημη huawei και έχω την ναυαρχίδα του 2017 των 900€ τότε .....😅😂🤣

Με υπαρκαλυπτει.

*Στην δουλειά στο σπίτι έχω ένα xiaomi rendmi 8 pro 6/64  πάλι μεταχειρισμένο,βιτρίνας τελείως,το οποίο αγόρασα 90€.

Και καβατζα ένα nova 5t 6/128 μόνο και μόνο επιδει μου άρεσε στο μπλε,αγορά 100€,αλλα τελικά επικράτησε mate 10 pro 🤣😂😂😅

300€ σε 3 χρόνια,3 συσκευές.

InCollage_20230127_140446782_edit_122139673557924.jpg

προσοχη το ποκο χ3 προ καιει επεξεργαστες.. οπως εκαψε και σε εμενα

πολυ γνωστο αυτο το προβλημα οποτε αμα δειτε επανεκινησεις χωρις λογο και τρεμοπαιξιμο οθονη στειλτε το για ελεγχο η ακομα και να κανετε backup μην τα χασετε ολα

• Confused 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...