Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Seldon68 είπε

Στον σταθεροποιητή αναφέρομαι ,έχω αυξομειώσεις στο ρεύμα και καθόλου διακοπές ρεύματος οπότε δεν με ενδιαφέρει το ups. 

Αυτό που είπες ισχύει και για τον σταθεροποιητή;

Σου ειπα οτι σταθεροποιηση κανει και το UPS γιατι εχει AVR. Ενας σταθεροποιητης με μπαταρια ειναι χοντρικα. Αν ειχε τα μισα λεφτα ο σκετος σταθεροποιητης τοτε θα σου ελεγα παρε τον, αλλα εφοσον ειναι εξισου ακριβος με UPS δεν υπαρχει λογος να μη παρεις ενα τετοιο.

Τελος παντων, οτι θες αγοραζεις προφανως.

Ναι και στο σταθεροποιητη βαζεις πολυμπριζο και βαζεις οτι θες πανω.

• Like 1
Δημοσ.

οταν στα ιδια χρηματα εχουμε δυο επιλογες 1. σταθεροποιητη τασης και 2. UPS ...... εγω θα αγοραζα την λυση 1. Ειμαι 100% σιγουρος πως θα εχει καλυτερα κυκλωματα που εξειδικευονται μονο σε μια λειτουργια.

μια πιθανη φθηνη λυση στο προβλημα σου ειναι και αυτη https://acepower.gr/el/προϊόντα/σταθεροποιητές-τάσης/ηλεκτρονικοί-σταθεροποιητές-τάσης/

ξεχασα να πω την γνωμη μου για τα ups .... μακρυα απο συσκευες που δεν εχουν καθαρο ημιτονο

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, lneam είπε

οταν στα ιδια χρηματα εχουμε δυο επιλογες 1. σταθεροποιητη τασης και 2. UPS ...... εγω θα αγοραζα την λυση 1. Ειμαι 100% σιγουρος πως θα εχει καλυτερα κυκλωματα που εξειδικευονται μονο σε μια λειτουργια.

και ακομα καλυτερα να ειναι με Servo (SDC) αντι για τελεδες

• Like 2
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, villasg είπε

και ακομα καλυτερα να ειναι με Servo (SDC) αντι για τελεδες

ολα εχουν να κανουν με το κοστος του προιοντος και τα watt.

παλια που ειχα ενα μικρο της APC ειχε relay, ενα το ελληνικο ACE 3,5KW ειχε mosfet. Αυτο που λες δεν το γνωριζω. Μονο σε variac το εχω δει

Δημοσ.

Αυτός της APC δεν είναι τόσο καλός ο σταθεροποιητής όσο λένε στα σχόλια, δυστυχώς τον είχα και μια μέρα ήρθα και βραχυκύκλωσε δεν ξέρω στον 1.5 χρόνο επάνω, είναι και ρελέ και είναι πολύ ακριβός γι αυτά που προσφέρει με 70€ που έχει βάζεις κάτι παρά πάνω και παίρνεις ένα καλό UPS, θα συμφωνησω με το παιδι ποιο πανω που λέει για τους Servo σταθεροποιητές, είναι κάτι σαν τα on line UPS, πήρα τώρα έναν τέτοιο σταθεροποιητή με 60€ δεν είναι κάποιας μάρκας άλλα είναι πολύ καλύτερος από τον APC με το ρελε που δεν έκανε τίποτα και απλά καθόταν, και όταν έβλεπε λιγο την τάση περίεργη έκλεινε και τελείως αντί να τη διορθώσει που αυτός που έχω τώρα ο Servo κάθε τόσο ακούγεται ο μηχανισμός μέσα και διορθώνει την τάση  χωρίς να σβήνουν όλα, μετά είναι και UPS για τέτοιες δουλειές           

Στις 27/1/2023 στις 12:50 ΜΜ, johnydre είπε

Καλησπερα σκεφτομαι να αγορασω τον σταθεροποιητης τασης APC LE1200I 1200VA για μια τηλεοραση 65 inch oled που εχω. Βλεπω οτι τα βυσματα που εχει απο πισω δεν ειναι τα κλασικα βυσματα οπως εναι το καλωδιο της tv. Θα χρειαστω καποιων adaptor για τα συγκεκριμένα βύσματα? μπορει καποιος να μου πει τη adaptor γιατι δεν ξερω. Ο σταθεροποιητης τασης ειναι αυτος https://www.e-shop.gr/apc-le1200i-statheropoiitis-tasis-1200va-p-PER.701152

Δεν είναι τόσο καλός ο συγκεκριμένος, εγώ θα πρότεινα σταθεροποιητή Servo ή ένα UPS που είναι και σταθεροποιητής έχει και τις μπαταρίες του αν κάτι δεν πάει καλά με το ρεύμα ή κοπεί τελείως, πάει κατευθείαν στις μπαταρίες, απλά το UPS Θέλει ανά 2 χρόνια αλλαγή τις μπαταρίες ανάλογα γιατι χαλανε  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...