Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σκεφτομαι να αγορασω τον σταθεροποιητης τασης APC LE1200I 1200VA για μια τηλεοραση 65 inch oled που εχω. Βλεπω οτι τα βυσματα που εχει απο πισω δεν ειναι τα κλασικα βυσματα οπως εναι το καλωδιο της tv. Θα χρειαστω καποιων adaptor για τα συγκεκριμένα βύσματα? μπορει καποιος να μου πει τη adaptor γιατι δεν ξερω. Ο σταθεροποιητης τασης ειναι αυτος https://www.e-shop.gr/apc-le1200i-statheropoiitis-tasis-1200va-p-PER.701152

Επεξ/σία από johnydre
  • Like 1
Δημοσ.

https://www.e-shop.gr/cablexpert-pc-sfc14m-01-power-adapter-cord-c14-male-to-schuko-female-p-PER.584782

Για μενα πολλα τα 80Ε για σταθεροποιητη. Γιατι δε παιρνεις ενα UPS με AVR?Τα ιδια λεφτα θα δωσεις και θα εχεις και το συν της μπαταριας.Θα πρεπει μονο να την αλλαζεις καθε 2-3 χρονια με κοστος κανα 15αρι.

Επισης τα 1200VA ειναι πολλα εαν σκοπευεις να βαλεις μονο μια τηλεοραση πανω. Οχι οτι θα γινει κατι, απλα ειναι υπερβολη. Και με τα μισα VA καλυπτεσαι.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dantε είπε

https://www.e-shop.gr/cablexpert-pc-sfc14m-01-power-adapter-cord-c14-male-to-schuko-female-p-PER.584782

Για μενα πολλα τα 80Ε για σταθεροποιητη. Γιατι δε παιρνεις ενα UPS με AVR?Τα ιδια λεφτα θα δωσεις και θα εχεις και το συν της μπαταριας.Θα πρεπει μονο να την αλλαζεις καθε 2-3 χρονια με κοστος κανα 15αρι.

Επισης τα 1200VA ειναι πολλα εαν σκοπευεις να βαλεις μονο μια τηλεοραση πανω. Οχι οτι θα γινει κατι, απλα ειναι υπερβολη. Και με τα μισα VA καλυπτεσαι.

Δεν ειδα για UPS γιατι εδω που ειμαι πολυ σπανια να κανει διακοπή ρεύματος χωρις να μας το πουν. Ζητημα να κανει και 1-2 φορες τον χρονο διακοπή ρεύματος και πολυ λεω. Αλλα βαριεμαι να ψαχνω και για μπαταρια και ισος καποτε να μην βρισκω πια. θεωρω πιο επικίνδυνο της αυξομειωσης της τασης εδω που ειμαι γιατι εχει συνεχεια βροχες και αστραπες πολλες φορες. Εχω και μια sound bar να βαλω πανω και ενα aircondition 9000btu. Δεν ξερω αν θα τα δεχτει ολα αυτα αλλα θα το δοκιμασω. Το συγκεκριμένο ειναι πιο ακριβο αλλα οσοι το εχουν λενε πως το εχουν παρα πολλα χρονια και ειναι παρα πολυ καλο. Γενικα προτιμω να αγοραζω κατι πιο ακριβο και να ξερω θα κρατησει πολυ παρα κατι πιο φθινω. Στο PC εχω UPS και το εχω πολλα χρονια αλλα ποτε δεν κανει διακοπή ρεύματος εχω ξεχασει πως υπαρχει καν. Mεχρι και την μπαταρια δεν την αλλαζω πια.

1 ώρα πριν, villasg είπε

Επειδη εχω τον ιδιο οταν τον πηρα πηρα και ανταπτωρες https://www.skroutz.gr/s/23952987/Cablexpert-Schuko-female-IEC-C14-Cable-0-15m-Μαύρο-PC-SFC14M-01.html  και εκανα δουλεια

Ναι τετοιο ηθελα απλα δεν ηξερα πως το λενε 🤣🤣

Επεξ/σία από johnydre
Δημοσ.

Το UPS εχει και σταθεροποιηση. Αρα εχεις 2 σε 1. Σε καλυπτει σε οτι θα σε καλυψει το APC που θες να παρεις αλλα θα εχεις και μπαταρια.

Επισης μπαταρια δεν υπαρχει περιπτωση να μη βρεις γιατι πολυ απλα ολα παιρνουν τις κλασσικες του εμποριου οπου ειναι απειρες πραγματικα. 

Το sound bar να το βαλεις. Παλι τηλεοραση και soundbar δε τραβανε πανω απο 600VA που σου ειπα.

Το air condition ξεχασε το. Δε μπαινει σε τετοιο AVR.Στη καλυτερη θα πεταξει σφαλμα, στη χειροτερη θα το στειλει αδιαβαστο.

Αν εχεις κεραυνους κτλ και φοβασαι τα φορτια ,δες μπριζακια ασφαλειας. Για το κλιματιστικο παρε ενα τετοιο παντως.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Dantε είπε

Το UPS εχει και σταθεροποιηση. Αρα εχεις 2 σε 1. Σε καλυπτει σε οτι θα σε καλυψει το APC που θες να παρεις αλλα θα εχεις και μπαταρια.

Επισης μπαταρια δεν υπαρχει περιπτωση να μη βρεις γιατι πολυ απλα ολα παιρνουν τις κλασσικες του εμποριου οπου ειναι απειρες πραγματικα. 

Το sound bar να το βαλεις. Παλι τηλεοραση και soundbar δε τραβανε πανω απο 600VA που σου ειπα.

Το air condition ξεχασε το. Δε μπαινει σε τετοιο AVR.Στη καλυτερη θα πεταξει σφαλμα, στη χειροτερη θα το στειλει αδιαβαστο.

Αν εχεις κεραυνους κτλ και φοβασαι τα φορτια ,δες μπριζακια ασφαλειας. Για το κλιματιστικο παρε ενα τετοιο παντως.

Για ups πιο θα μου προτινες για να παρω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, villasg είπε

Επειδη εχω τον ιδιο οταν τον πηρα πηρα και ανταπτωρες https://www.skroutz.gr/s/23952987/Cablexpert-Schuko-female-IEC-C14-Cable-0-15m-Μαύρο-PC-SFC14M-01.html  και εκανα δουλεια

Το ίδιο και εγώ, σε ups καθαρού ημιτόνου της apc. Μια χαρά δουλεύουν.

Συμφωνώ με @Dantε, είναι όβερκιλ - που λεν' και τα νέα τα παιδιά τα τεχνολογικά - για τέτοιες καθημερινές χρήσεις.

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Dantε είπε

Δε χρειαζεται καθαρου ημιτονου για τηλεοραση και ηχομπαρα, μην ειμαστε υπερβολικοι.

κιομως καποιες Samsung εχουν κατι παλιοτροφοδοτικα αστα να πανε , εχουν δει τα ματια μου στο εργαστηριο ........ θαυματα

Δημοσ.

Σε αυτό το μηχάνημα μπορώ να βάλω όλα τα μηχανήματα που θέλω να προστατεύσει σε ένα πολυπριζο και με έναν ανταπτορα να το καρφώσω στον σταθεροποιητή ή κάθε συσκευή πρέπει να μπει σε μια από της διαθέσιμες υποδοχές (με τον κατάλληλο ανταπτορα βέβαια) ,εγώ θέλω να βάλω το pc ,την τηλεόραση,την ηχομπαρα και έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Seldon68 είπε

Σε αυτό το μηχάνημα μπορώ να βάλω όλα τα μηχανήματα που θέλω να προστατεύσει σε ένα πολυπριζο και με έναν ανταπτορα να το καρφώσω στον σταθεροποιητή ή κάθε συσκευή πρέπει να μπει σε μια από της διαθέσιμες υποδοχές (με τον κατάλληλο ανταπτορα βέβαια) ,εγώ θέλω να βάλω το pc ,την τηλεόραση,την ηχομπαρα και έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο.

Βαζεις πολυπριζο και οτι θες πανω. Αυτο το UPS που σου εβαλα δε θελει ανταπτορα, υποψη. Εχει schuko απευθειας εξοδους.

Δημοσ.

Το μόνο πράγμα που θα κοιτούσα πάντως, στα apc, είναι η δυνατότητα σύνδεσης με το pc (μέσω του powercute). 

Κάποια μοντέλα σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, παράγουν έναν επαναλαμβανόμενο βόμβο, ο οποίος μπορεί να απενεργοποιηθεί μόνο μέσω λογισμικού. Σε κάποιους μοιάζει σπαστικός, άλλοι δεν ενοχλούνται.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Dantε είπε

Βαζεις πολυπριζο και οτι θες πανω. Αυτο το UPS που σου εβαλα δε θελει ανταπτορα, υποψη. Εχει schuko απευθειας εξοδους.

Στον σταθεροποιητή αναφέρομαι ,έχω αυξομειώσεις στο ρεύμα και καθόλου διακοπές ρεύματος οπότε δεν με ενδιαφέρει το ups. 

Αυτό που είπες ισχύει και για τον σταθεροποιητή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...