Gogotsa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 17 λεπτά πριν, alexzorb είπε Γιατί απαραιτήτα να τα συνδιάσεις. Βρες μια εταιρία/ μηχανικό να αναλάβει την ανακαίνηση που είναι και η ειδικότητά τους. Πάρε προσφρές σύγκρινέτες . Οποιοδήποτε κι άν επιλέξεις καλό είναι να υπξράψεις και ένα συμφωνητικό για προκαθορισμένη παράδωσης του έργου με ρήτρα αθέτησης. Αφου ολοκληρωθεί βρές μια εταιρία που αναλαμβάνει την μίσθωσή του είτε κάποιον μεσίτη. Κάλο είναι να ξεχωρίζουμε τις δουλιές και να τις αναθέτουμε σε ειδικούς. Ναι το γνωριζω και αυτο αλλα υπαρχουν εταιρειες ολα σε ενα. Αυτο ψαχνω σε πρωτη φαση και αν δε βρω ακρη τοτε θα παω σ αυτο που λες.
alexzorb Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Gogotsa είπε Παιδια συνεχιζεται και γραφετε οτι ναναι. Δεν ειναι θεμα χρηματων ή οτιδηποτε, αλλα ευκολιας. Επειδη δεν εχω τη δυνατοτητα να κατεβαινω αθηνα και να μιλαω με πολλους, θελω να μιλησω με μια εταιρεια που θα τα αναλαβει ολα και θα πληρωθει και θα πληρωνετε και μετα. Αν δε καταλαβαινετε ή δεν εχετε σχεση με αυτο που ζηταω, μη γεμιζετε το τοπικ με ασχετα. Εγώ αύτο ακριβώς σου είπα απλά αντί να αναλάβει ολά ενάς σπάσε τη δουλειά σε 2 στάδια ανέθεσε τον καθένα σε αυτον που είναι πιο ειδικός ώστε να σε καθοδηγήσει. Εκτώς και αν η επικοινωνία με παραπανώ από δύο αποτελεί τόσο σημαντική δυσκολία. 1 λεπτό πριν, Gogotsa είπε Ναι το γνωριζω και αυτο αλλα υπαρχουν εταιρειες ολα σε ενα. Αυτο ψαχνω σε πρωτη φαση και αν δε βρω ακρη τοτε θα παω σ αυτο που λες. Δεκτό. Δέν έχω άποψή για την εταιρία αλλά κάνει και τα 2 https://www.goldenhome.gr/
Gogotsa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Εταιρειες οπως προειπα υπαρχουν οπως η city value και η maryland, που κανει ολο το πακετο.
guarant27 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 Μπορείς να ρωτήσεις αυτήν την μεσιτική εταιρεία https://yourhomesold.gr/, θα σε καθοδηγήσουν με τις σωστές πληροφορίες για όλες τις ανάγκες σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα