Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω ολους σας,

Μενω επαρχια και κατεχω ενα ακινητο διαμερισμα στην Αθηνα (Αμπελοκηπους), το οποιο θελω να ανακαινισω και να εκμεταλλευτω μετα προς ενοικιαση. Λογω αποστασης μου ειναι δυσκολο να ασχοληθω και για αυτο το λογο ψαχνω μια εταιρεια διαχειρισης να μου τα κανει ολα και να παιρνει το ποσοστο της.

Γνωριζετε μηπως καποια αξιοπιστη η αλλου ειδους καθοδηγηση?

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Gogotsa είπε

Χαιρετω ολους σας,

Μενω επαρχια και κατεχω ενα ακινητο διαμερισμα στην Αθηνα (Αμπελοκηπους), το οποιο θελω να ανακαινισω και να εκμεταλλευτω μετα προς ενοικιαση. Λογω αποστασης μου ειναι δυσκολο να ασχοληθω και για αυτο το λογο ψαχνω μια εταιρεια διαχειρισης να μου τα κανει ολα και να παιρνει το ποσοστο της.

Γνωριζετε μηπως καποια αξιοπιστη η αλλου ειδους καθοδηγηση?

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Καλημέρα.

Τα έχεις μπερδέψει λίγο, οι εταιρείες διαχείρισης απλά βγάζουν τα κοινόχρηστα, ή κιάλλες δουλειές εφόσον πληρωθούν ανάλογα.

Οι εταιρείες εκμετάλλευσης/αξιοποίησης μισθώνουν από σένα το ακίνητο δίνοντας σου μόνο ένα κλάσμα του μισθώματος που μπορεί να πιάσει, και μετά το εκμεταλλεύονται όπως αυτές νομίζουν για τον εαυτό τους, δεν τα κάνουν όλα αντί για σένα παίρνοντας απλά ένα ποσοστό όπως νομίζεις.

Αυτό μόνο από εμένα ως ενημέρωση, αν είσαι οκ με τα παραπάνω τότε περίμενε μήπως γνωρίζει κάποιος μια τέτοια εταιρεία να σου προτείνει.

Δημοσ.

Αμφιβαλλω αν θα δεχτει καποια εταιρεια να στο ανακαινισει , αλλο πραγμα να εχει καποια επιφανειακες αναγκες (βαψιματα) και να θελει επιπλα και αλλο να θελει συθεμελη ανακαινιση,μεγαλος μπελας και πολλα λεφτα που θα χρειαστει χρονια για να τα παρει πισω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις και απο οσο ξερω υπαρχουν εταιρειες που εχουν και μηχανικο, σου βρισκουν συνεργεια και μετα στο εκμισθωνουν παιρνοντας το αναλογο ποσοστο. Απλα δε ξερω καποια δοκιμασμενη, θα τη δω και τη blueground.

Επεξ/σία από Gogotsa
Δημοσ.

Καταρχας θα πρεπει να ειναι ακινητο σημαντικης αξιας, που εαν ηταν δεν θα ρωταγες στο forum.

Να γνωρίζεις οτι δεν υπαρχουν μακακες ούτε κοροιδα, τουτέστιν οποιος ασχοληθει με τετοια ακινητο θα παιρνει τουλαχηστον το 50%.

Εαν μπορεις να το αντεξεις, καλως!

Δημοσ.

Η blueground κανει οσα ζηταω αλλα δεν αναλαμβανει το θεμα της ανακαινισης. Παρακαλω οποιος δεν εχει ιδεα απο το αντικειμενο καλο ειναι να μη γραφει γιατι χανεται η μπαλλα.

Εγω ζηταω αν γνωριζει καποιος μια τετοια εταιρεια και ακομη καλυτερα αν εχει συνεργαστει. Αν εχετε απαντηση καλοδεχουμενη.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Gogotsa είπε

Η blueground κανει οσα ζηταω αλλα δεν αναλαμβανει το θεμα της ανακαινισης. Παρακαλω οποιος δεν εχει ιδεα απο το αντικειμενο καλο ειναι να μη γραφει γιατι χανεται η μπαλλα.

Όπως έγραψα και παραπάνω κάτι έχεις καταλάβει λάθος, και η συγκεκριμένη εταιρεία κάνει αυτό που περιέγραψα, νοικιάζει το ακίνητο από σένα με χαμηλή τιμή και μετά βγάζει κέρδος υπενοικιάζοντας το σε άλλους. Το λέει και στο site της άλλωστε:

"Γιατί να εμπιστευθώ το διαμέρισμά μου στην Blueground; Τι διαφορετικό προσφέρει;

Με απλά λόγια, η Blueground είναι ο ιδανικός ενοικιαστής του διαμερίσματός σας! Μέσω της εκμίσθωσης του διαμερίσματός σας σε εμάς, εγγυόμαστε σταθερό εισόδημα ενώ ταυτόχρονα, αυξάνουμε την αξία του ακιίνήτου σας. Διαφοροποιούμαστε στις ακόλουθες πτυχές:

Δε διαχειριζόμαστε μόνο το διαμέρισμά σας, αλλά το ενοικιάζουμε εξ-ολοκλήρου σε μακροπρόθεσμη κυρίως βάση και επομένως σας καταβάλλουμε το μηνιαίο ενοίκιο για όλην τη διάρκεια της συμφωνίας."

Δημοσ.

Γιατί απαραιτήτα να τα συνδιάσεις. Βρες μια εταιρία/ μηχανικό να αναλάβει την ανακαίνηση που είναι και η ειδικότητά τους. Πάρε προσφρές σύγκρινέτες . Οποιοδήποτε κι άν επιλέξεις καλό είναι να υπξράψεις και ένα συμφωνητικό για προκαθορισμένη παράδωσης του έργου με ρήτρα αθέτησης. Αφου ολοκληρωθεί βρές μια εταιρία που αναλαμβάνει την μίσθωσή του είτε κάποιον μεσίτη. Κάλο είναι να ξεχωρίζουμε τις δουλιές και να τις αναθέτουμε σε ειδικούς.  

• Like 1
Δημοσ.

Εγω δεν καταλαβα κάτι. Την ανακίνηση θες να την πληρώσεις ή να στην κάνουν χωρίς χρέωση και μετά να πάρουν τα λεφτά απο τις ενοικιάσεις?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, alexzorb είπε

Γιατί απαραιτήτα να τα συνδιάσεις. Βρες μια εταιρία/ μηχανικό να αναλάβει την ανακαίνηση που είναι και η ειδικότητά τους. Πάρε προσφρές σύγκρινέτες . Οποιοδήποτε κι άν επιλέξεις καλό είναι να υπξράψεις και ένα συμφωνητικό για προκαθορισμένη παράδωσης του έργου με ρήτρα αθέτησης. Αφου ολοκληρωθεί βρές μια εταιρία που αναλαμβάνει την μίσθωσή του είτε κάποιον μεσίτη. Κάλο είναι να ξεχωρίζουμε τις δουλιές και να τις αναθέτουμε σε ειδικούς.  

γιατί προφανώς δεν έχει λεφτά να το ανακαινίσει :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια συνεχιζεται και γραφετε οτι ναναι. Δεν ειναι θεμα χρηματων ή οτιδηποτε, αλλα ευκολιας. Επειδη δεν εχω τη δυνατοτητα να κατεβαινω αθηνα και να μιλαω με πολλους, θελω να μιλησω με μια εταιρεια που θα τα αναλαβει ολα και θα πληρωθει και θα πληρωνετε και μετα απο την εκμισθωση. Κατι σα τις εταιρειες που αναλαμβανουν για να στο δωσουν airbnb μετα, αλλα εγω θελω να εχει την ευθυνη της εκμισθωσης στον ενοικιαστη λογω του οτι ειμαι και μακρια και δεν εχω τον ελεγχο και χανω ενοικια, μου φευγει κοσμος κ.λ.π.

Αν δε καταλαβαινετε ή δεν εχετε σχεση με αυτο που ζηταω, μη γεμιζετε το τοπικ με ασχετα.

Επεξ/σία από Gogotsa

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...