Προς το περιεχόμενο

Ποιος είναι ο καλύτερος browser για ροή?

Vasilis T 92

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα.Εχω την LG 43UN74003LB 43 ποιος είναι ο καλύτερος browser για ροή χωρίς να πετάγονται διαφημίσεις ?

Και χωρίς να με πετάει χωρίς λόγο μερικές φορές από την ροή που βλέπω??

Χρησιμοποιώ των περιηγητή τις ίδιας τις τηλεοράσεις δεν ξέρω πως των λένε 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ χρησιμοποιώ το tv bro κι είμαι πολύ ευχαριστημένη. Ό,τι κι αν έβαλα, πάλι σε αυτόν γύρισα. 

Δούλεψέ τον λίγο, να δεις εάν θα σε βολέψει.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.phlox.tvwebbrowser&hl=el&gl=US

Η τηλεόραση δεν έχει Play Store έκανα αναζήτηση στο LG Content Store Να δω αν μου το βγάζει και δεν μου το βγάζει μου δείχνει αυτά

https://mega.nz/file/FJVjGABB#ndNuF0IC_TLqk1uMipgqtyCJk5Nqj_IpLPwayyF6qHU

https://mega.nz/file/YVVnkS5b#u5cKNMF6QRWUMKGhZAQrYsXtufXXAyGKTopaSifBmhc

https://mega.nz/file/QA0SyZDA#_b2YoYgJCYPjF6p7xatJd8Mfivj_ZzTgFSVCytJedK4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είπα μήπως υπάρχει και σε αυτό το λειτουργικό κάποια εκδοχή του. Άρα, είναι μόνο για Android. 

Δεν έχω δουλέψει ποτέ webOS και δεν ήξερα. 

Επεξ/σία από Mrs. Hyde

Προηγουμένως έπρεπε να φύγω και απάντησα βιαστικά. 

Έκανα μια αναζήτηση για webOS browsers. Περιέργως δεν βρήκα καμιά συζήτηση/πρόταση για εναλλακτικούς browsers - λες και όλοι χρησιμοποιούν αυτόν που φέρει η τηλεόραση και δεν ψάχνεται κανείς. Ή, τουλάχιστον, δεν έψαξα εγώ καλά.

Προτείνω:

• να μας πεις εάν σε ενοχλεί κάτι με τον browser που χρησιμοποιείς, ώστε να σε βοηθήσει κάποιος που 'χει εμπειρία από LG. 
  • εάν έχετε κι εσείς κάτι σαν playstore και μπορείς να βρεις εναλλακτικούς browsers, μπορείς να δοκιμάσεις κάποιους και να δεις αν σε εξυπηρετούν καλύτερα από τον υπάρχων. 
  • να ρίξεις μια ματιά ή/και να ρωτήσεις στο lgwebos.com. Ίσως εκεί πάρεις κάποια απάντηση. 

Από ότι έχω διαβάσει ο browser που δίνει η LG είναι σάπιος. Επίσης η LG δεν επιτρέπει άλλους browsers στο store της.

Εναλλακτικές: α) αγοράζεις ένα android tv box και βάζεις ό,τι browser θέλεις π.χ brave που έχει προεγκατεστημένο adblock. Αν θες βάζεις και youtube revanced και βλέπεις και youtube χωρίς διαφημίσεις.

β)Αλλάζεις DNS servers σε κάποιους που προσφέρουν adblock υπηρεσία (π.χ. adguard dns) και συνεχίζεις να δουλεύεις τον browser της τηλεόρασης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Engimek είπε

Από ότι έχω διαβάσει ο browser που δίνει η LG είναι σάπιος. Επίσης η LG δεν επιτρέπει άλλους browsers στο store της.

Εναλλακτικές: α) αγοράζεις ένα android tv box και βάζεις ό,τι browser θέλεις π.χ brave που έχει προεγκατεστημένο adblock. Αν θες βάζεις και youtube revanced και βλέπεις και youtube χωρίς διαφημίσεις.

β)Αλλάζεις DNS servers σε κάποιους που προσφέρουν adblock υπηρεσία (π.χ. adguard dns) και συνεχίζεις να δουλεύεις τον browser της τηλεόρασης.

Επειδη εχω τηλεορασειϛ lg και tcl αρα εμπειρια και απο τα δυο λειτουργικα συστηματα, μπορω να σε διαβεβαιωσω, οτι τηϛ lg μονο σαπιο δε μπορειϛ να πειϛ το browser , ταχυτατοϛ, αξιοποιει αριστα το magic remote, απο εδω γραφω αυτη τη στιγμη. Για ροη περιεχομενου η αληθεια ειναι οτι σε κανενα απο τουϛ browser που εχω δοκιμασει, τον ενσωματωμενο στην lg, και tv bro , firefox στην tcl, η εμπειρια δεν ειναι ομαλη. Και tv box που ειχα παλιοτερα κολλαγε το συμπαν παντου. Τωρα για την προταση σου για το app, δεν το εχω δοκιμασει αλλα ισωϛ ο φιλοϛ που ρωτησε, δεν ενδιαφερεται μονο για youtube αλλα και για αγωνεϛ ή ταινιεϛ, οποτε συμφωνω οτι ενα boxaki ή chromecast ειναι μια καλη λυση. 

Επεξ/σία από vangelis_k

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...