pineda2121 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Καλησπερα, ειμαι 18 ετων και περυσι εδινα πανελληνιες αλλα δυστυχως δεν πηγα οπως ηθελα και περασα μολις στην 6η επιλογη μου(διοικηση τουρισμου παδα). Σκεφτηκα να δωσω μια ευκαιρια στη σχολη καθως το αντικειμενο με ενδιεφερε, ομως γρηγορα γρηγορα απ'το 1ο εξαμηνο καταλαβα οτι δεν ειναι υπαρχει κατι στο τμημα αυτο που να με κρατησει εκει για τα επομενα -τουλαχιστον- 4 χρονια. Δυστυχως δεν προλαβα τις αιτησεις πανελληνιων για φετος, επομενως αποφασισα απο το ερχομενο καλοκαιρι να αρχισω θερινα μαθηματα και να ξαναδωσω πανελληνιες, αυτη τη φορα για να πραγματοποιησω το ονειρο μου και να εισαχθω σε μια ενστολη σχολη. Ανεκαθεν θαυμαζα ολους τους ενστολους και ηθελα να βρεθω στη θεση τους ομως -για να μιλησω ευθεως, επειδη δεν ημουν μαθητης ο οποιος "γουσταρε" το διαβασμα, μου εφταιγε μονιμα το συστημα. Θεωρουσα -και ακομα θεωρω- τον τροπο εισαγωγης στις ενστολες σχολες ντροπη, καθως καθε χρονο εισαγεται ενα μεγαλο ποσοστο απο ατομα τα οποια ειναι απλα καλοι μαθητες και σκεφτονται μοναχα τη μονιμοτητα και τον σιγουρο μισθο, και δεν τρεφουν αγαπη για την στολη και την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ βοηθεια στον λαο γι'αυτο και χτιζεται ενα ολο και χειροτερο ονομα στην αστυνομια. Οπως και να 'χει, συνειδητοποιησα οτι οι πανελληνιες ειναι ο μοναδικος ΓΡΗΓΟΡΟΣ τροπος να μπεις στη σχολη. Εξ'αλλου δεν εχω καμια ορεξη να αρχισω να μαζευω μορια για προκηρυξεις και να προσευχομαι οτι μεχρι τα 23-24 μου θα εχω εισαχθει. Ειμαι απο κατευθυνση οικονομικων και την πρωτη χρονια που εδινα, εδωσα με ελαχιστο διαβασμα και συγκεντρωσα -σαν Μ.Ο- 10.950 μορια χωρις τα Αγγλικα. Λογω μηδαμινης προσπαθειας περυσι δεν θα ελεγα οτι κουραστηκα και σιγουρα μπορω να αντεξω μια βαρβατη χρονια πανελληνιων. Γνωριζω οτι ειναι πολυ νωρις για κατι τετοιο, αλλα θα ηθελα να ρωτησω γενικα τι παιζει με τις αστυνομικες ακαδημιες, την εκπαιδευση, τις μεταθεσεις μετα την αποφοιτηση κλπ, καθως δεν υπαρχει και πολυ υλικο στο ιντερνετ. 1
tzitzikas2 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Στις 27/1/2023 στις 1:59 ΠΜ, pineda2121 είπε Καλησπερα, ειμαι 18 ετων και περυσι εδινα πανελληνιες αλλα δυστυχως δεν πηγα οπως ηθελα και περασα μολις στην 6η επιλογη μου(διοικηση τουρισμου παδα). Σκεφτηκα να δωσω μια ευκαιρια στη σχολη καθως το αντικειμενο με ενδιεφερε, ομως γρηγορα γρηγορα απ'το 1ο εξαμηνο καταλαβα οτι δεν ειναι υπαρχει κατι στο τμημα αυτο που να με κρατησει εκει για τα επομενα -τουλαχιστον- 4 χρονια. Δυστυχως δεν προλαβα τις αιτησεις πανελληνιων για φετος, επομενως αποφασισα απο το ερχομενο καλοκαιρι να αρχισω θερινα μαθηματα και να ξαναδωσω πανελληνιες, αυτη τη φορα για να πραγματοποιησω το ονειρο μου και να εισαχθω σε μια ενστολη σχολη. Ανεκαθεν θαυμαζα ολους τους ενστολους και ηθελα να βρεθω στη θεση τους ομως -για να μιλησω ευθεως, επειδη δεν ημουν μαθητης ο οποιος "γουσταρε" το διαβασμα, μου εφταιγε μονιμα το συστημα. Θεωρουσα -και ακομα θεωρω- τον τροπο εισαγωγης στις ενστολες σχολες ντροπη, καθως καθε χρονο εισαγεται ενα μεγαλο ποσοστο απο ατομα τα οποια ειναι απλα καλοι μαθητες και σκεφτονται μοναχα τη μονιμοτητα και τον σιγουρο μισθο, και δεν τρεφουν αγαπη για την στολη και την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ βοηθεια στον λαο γι'αυτο και χτιζεται ενα ολο και χειροτερο ονομα στην αστυνομια. Οπως και να 'χει, συνειδητοποιησα οτι οι πανελληνιες ειναι ο μοναδικος ΓΡΗΓΟΡΟΣ τροπος να μπεις στη σχολη. Εξ'αλλου δεν εχω καμια ορεξη να αρχισω να μαζευω μορια για προκηρυξεις και να προσευχομαι οτι μεχρι τα 23-24 μου θα εχω εισαχθει. Ειμαι απο κατευθυνση οικονομικων και την πρωτη χρονια που εδινα, εδωσα με ελαχιστο διαβασμα και συγκεντρωσα -σαν Μ.Ο- 10.950 μορια χωρις τα Αγγλικα. Λογω μηδαμινης προσπαθειας περυσι δεν θα ελεγα οτι κουραστηκα και σιγουρα μπορω να αντεξω μια βαρβατη χρονια πανελληνιων. Γνωριζω οτι ειναι πολυ νωρις για κατι τετοιο, αλλα θα ηθελα να ρωτησω γενικα τι παιζει με τις αστυνομικες ακαδημιες, την εκπαιδευση, τις μεταθεσεις μετα την αποφοιτηση κλπ, καθως δεν υπαρχει και πολυ υλικο στο ιντερνετ. Ανεκαθεν θαυμαζα ολους τους ενστολους και ηθελα να βρεθω στη θεση τους ομως .........................................., και δεν τρεφουν αγαπη για την στολη και την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ βοηθεια στον λαο γι'αυτο και χτιζεται ενα ολο και χειροτερο ονομα στην αστυνομια. <--- δεν διαβάζω (περιγράφω) άλλο.... Πόση αγάπη μπορείς να τρέφεις προς την στολή δηλαδή? Τι εννοείς όταν γράφεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ βοήθεια στο λαό? Μπορώ να σου απαριθμήσω επαγγέλματα που πραγματικά προσφέρουν στο λαό. Είχαμε το νήμα με τους ΕΠΟΠ τώρα έχουμε νέο νήμα για στολή.....
vamvakoolas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Στις 27/1/2023 στις 12:59 ΠΜ, pineda2121 είπε Καλησπερα, ειμαι 18 ετων και περυσι εδινα πανελληνιες αλλα δυστυχως δεν πηγα οπως ηθελα και περασα μολις στην 6η επιλογη μου(διοικηση τουρισμου παδα). Σκεφτηκα να δωσω μια ευκαιρια στη σχολη καθως το αντικειμενο με ενδιεφερε, ομως γρηγορα γρηγορα απ'το 1ο εξαμηνο καταλαβα οτι δεν ειναι υπαρχει κατι στο τμημα αυτο που να με κρατησει εκει για τα επομενα -τουλαχιστον- 4 χρονια. Δυστυχως δεν προλαβα τις αιτησεις πανελληνιων για φετος, επομενως αποφασισα απο το ερχομενο καλοκαιρι να αρχισω θερινα μαθηματα και να ξαναδωσω πανελληνιες, αυτη τη φορα για να πραγματοποιησω το ονειρο μου και να εισαχθω σε μια ενστολη σχολη. Ανεκαθεν θαυμαζα ολους τους ενστολους και ηθελα να βρεθω στη θεση τους ομως -για να μιλησω ευθεως, επειδη δεν ημουν μαθητης ο οποιος "γουσταρε" το διαβασμα, μου εφταιγε μονιμα το συστημα. Θεωρουσα -και ακομα θεωρω- τον τροπο εισαγωγης στις ενστολες σχολες ντροπη, καθως καθε χρονο εισαγεται ενα μεγαλο ποσοστο απο ατομα τα οποια ειναι απλα καλοι μαθητες και σκεφτονται μοναχα τη μονιμοτητα και τον σιγουρο μισθο, και δεν τρεφουν αγαπη για την στολη και την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ βοηθεια στον λαο γι'αυτο και χτιζεται ενα ολο και χειροτερο ονομα στην αστυνομια. Οπως και να 'χει, συνειδητοποιησα οτι οι πανελληνιες ειναι ο μοναδικος ΓΡΗΓΟΡΟΣ τροπος να μπεις στη σχολη. Εξ'αλλου δεν εχω καμια ορεξη να αρχισω να μαζευω μορια για προκηρυξεις και να προσευχομαι οτι μεχρι τα 23-24 μου θα εχω εισαχθει. Ειμαι απο κατευθυνση οικονομικων και την πρωτη χρονια που εδινα, εδωσα με ελαχιστο διαβασμα και συγκεντρωσα -σαν Μ.Ο- 10.950 μορια χωρις τα Αγγλικα. Λογω μηδαμινης προσπαθειας περυσι δεν θα ελεγα οτι κουραστηκα και σιγουρα μπορω να αντεξω μια βαρβατη χρονια πανελληνιων. Γνωριζω οτι ειναι πολυ νωρις για κατι τετοιο, αλλα θα ηθελα να ρωτησω γενικα τι παιζει με τις αστυνομικες ακαδημιες, την εκπαιδευση, τις μεταθεσεις μετα την αποφοιτηση κλπ, καθως δεν υπαρχει και πολυ υλικο στο ιντερνετ. διαβασε εδω που εχει αναλυτικες πληροφοριες. https://www.ellinikos-stratos.com/phpBB3/viewtopic.php?t=10366 Η δικη μου γνωμη ειναι αν δε σου αρεσει το λαιφσταιλ (σικ!) των ενστολων (μεταθεσεις/ωραριο/κλειστη εκπαιδευση κτλ) μην ασχοληθεις καν. Θα σου προτεινα οποσδηποτε να συζητησεις με ενα ενστολο (κυριως εν ενεργεια)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα