Αλκης K. Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 1/3/2023 στις 9:55 ΜΜ, tzitzikas2 είπε το αγόρασα και είμαι ευχαριστημένος. Και με Gcam βγάζει πολύ καλές φώτο. Γρήγορο και κρατάει πολύ και η μπαταρία. ποια Gcam εβαλες ρε τζιτζικα ? Αν ξερει καποιος καποια καλη και σταθερη ας απαντησει.υποψην οτι εχω το G60 Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2023 από Αλκης K. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 12 ώρες πριν, Αλκης K. είπε ποια Gcam εβαλες ρε τζιτζικα ? Αν ξερει καποιος καποια καλη και σταθερη ας απαντησει.υποψην οτι εχω το G60 Καλησπέρα, έβαλα την 8.5.3 και συγκεκριμένα με το όνομα MGC_8.5.300_A10_V1_MGC. βγάζει πολύ καλές φωτό, προσωπικά είμαι ευχαριστημένος, οπότε δεν το έψαξα και παραπάνω. Το μόνο που άλλαξα στις επιπλέον ρυθμίσεις είναι την ανάλυση που έβαλα max resolution και επίσης στις ρυθμίσεις έχω επιλέξει το βελτιωμένο HDR+. Το google AWB το έχω απενεργοποιημένο γιατί βγάζει κάπως μωβ τις φώτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλκης K. Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 θα την δοκιμασω.ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα