Just_travel_everywhere Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 16 minutes ago, poulinos said: σιγουρα εχει να κανει και με την περιοχη.εγω την ειχα δοκιμασει γενικοτερα στην αθηνα και οκ οπως Και με wind βρηκα σημεια που ειχα καλο σημα και σημεια που δεν ειχα καλο σημα. Για να καταλάβεις η αλήθεια είναι ότι μου έκαναν πολλές φορές έκπτωση Μινύες μόνο και μόνο επειδή στις περιοχές που ήμουνα δεν είχε καθόλου καλό σήμα. Αυτό που μπορώ να πω πάντως για την συγκεκριμένη εταιρία είναι ότι είναι πολύ συνεργάσιμοι. Να σου δώσω ένα παράδειγμα πήγα πρόσφατα Τουρκία χρέωσα καταλάθος το τηλέφωνο 200 € και αυτή για να με βοηθήσουνε μου δώσαν δωρεάν το επόμενο πάγιο.
poulinos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 3 minutes ago, Just_travel_everywhere said: Για να καταλάβεις η αλήθεια είναι ότι μου έκαναν πολλές φορές έκπτωση Μινύες μόνο και μόνο επειδή στις περιοχές που ήμουνα δεν είχε καθόλου καλό σήμα. Αυτό που μπορώ να πω πάντως για την συγκεκριμένη εταιρία είναι ότι είναι πολύ συνεργάσιμοι. Να σου δώσω ένα παράδειγμα πήγα πρόσφατα Τουρκία χρέωσα καταλάθος το τηλέφωνο 200 € και αυτή για να με βοηθήσουνε μου δώσαν δωρεάν το επόμενο πάγιο. η τουρκια επειδη ειχα παει δυστυχως δεν πιανεται στις free roaming χωρες.ειχα βαλει ενα προγραμμα σε wind 17 ευρω για 500mbyte και μετα πηγα και πηρα sim με 20 ευρω κοντα στα 15 giga κατι τετοιο.τις εχουν λιγο ακριβα τις sim και στο αεροδρομιο ακομα πιο ακριβα. λογω δουλειας μετακινουμαι συνεχεια οποτε οποια sim δοκιμασα την δοκιμασα σε διαφορες περιοχες και οχι σπιτι γραφειο.για αυτο αναφερω οτι με ολες καπου επιανα και καπου δεν επιανα. σπιτι πχ επαιζα με ολες μια χαρα.
Just_travel_everywhere Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 27 minutes ago, poulinos said: η τουρκια επειδη ειχα παει δυστυχως δεν πιανεται στις free roaming χωρες.ειχα βαλει ενα προγραμμα σε wind 17 ευρω για 500mbyte και μετα πηγα και πηρα sim με 20 ευρω κοντα στα 15 giga κατι τετοιο.τις εχουν λιγο ακριβα τις sim και στο αεροδρομιο ακομα πιο ακριβα. λογω δουλειας μετακινουμαι συνεχεια οποτε οποια sim δοκιμασα την δοκιμασα σε διαφορες περιοχες και οχι σπιτι γραφειο.για αυτο αναφερω οτι με ολες καπου επιανα και καπου δεν επιανα. σπιτι πχ επαιζα με ολες μια χαρα. Το πρόβλημα δεν ήταν τα δεδομένα. Τα δεδομένα ήταν ελεύθερα. Το πρόβλημα δεν ήταν ούτε και οι κλήσεις προς Ελλάδα. Ήταν ελεύθερες και οι κλήσεις το πρόβλημα μου . ήταν ότι πήρα τηλέφωνο στην Γερμανία από την Τουρκία και δυστυχώς δεν ήξερα ότι χρεώνομαι. Γιατί κανονικά το πακέτο μου είχε ελεύθερα σε όλη την ευρωπαΐκή ένωση αλλά όχι αν καλής από χώρα που δεν είναι στην ευρωπαΐκή ένωση
poulinos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 1 hour ago, Just_travel_everywhere said: Το πρόβλημα δεν ήταν τα δεδομένα. Τα δεδομένα ήταν ελεύθερα. Το πρόβλημα δεν ήταν ούτε και οι κλήσεις προς Ελλάδα. Ήταν ελεύθερες και οι κλήσεις το πρόβλημα μου . ήταν ότι πήρα τηλέφωνο στην Γερμανία από την Τουρκία και δυστυχώς δεν ήξερα ότι χρεώνομαι. Γιατί κανονικά το πακέτο μου είχε ελεύθερα σε όλη την ευρωπαΐκή ένωση αλλά όχι αν καλής από χώρα που δεν είναι στην ευρωπαΐκή ένωση εμενα παντως τα data δεν ηταν δωρεαν διοτι η τουρκια ηταν αλλη ζωνη. εσενα ηταν παραξενο case.αλλα πως ειχες δωρεαν data?
Just_travel_everywhere Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 1 hour ago, poulinos said: εμενα παντως τα data δεν ηταν δωρεαν διοτι η τουρκια ηταν αλλη ζωνη. εσενα ηταν παραξενο case.αλλα πως ειχες δωρεαν data? Ήταν το Vodafone pass παντού . Δεν είναι τελείως δωρεάν . Αλλά εμένα μ έκανε κανονικά δουλειά !! 1
poulinos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 1 hour ago, Just_travel_everywhere said: Ήταν το Vodafone pass παντού . Δεν είναι τελείως δωρεάν . Αλλά εμένα μ έκανε κανονικά δουλειά !! thanxs για την απαντηση προσωπικα ειχα βγαλει καρτα στην τουρκια μια μερα μετα.στην αρχη οπως ειπα εβαλα προγραμμα με καπου 17 ευρω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα