ventic139 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στο σπίτι ενώ έχω φουλ σήμα και με τις δυο με κοσμοτε έχω 5G ενώ με νόβα 4G πως γίνετε όμως να έχω 60 mbps με νόβα και 30 με κοσμοτε ;; edit: άκυρο με κοσμοτε είχα 250mbps 😜 Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2023 από ventic139
ventic139 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Μικρό update: μέχρι στιγμής ικανοποιημένος από το σήμα αλλά όχι από το Ίντερνετ. Στα ίδια σημεία η κοσμοτε φτάνει τα 200+ ταχητυτα και η nova το μέγιστο που έχει δώσει είναι 60 αρκετα πίσω στο Ίντερνετ. Δε νομίζω να προχωρήσω σε αλλαγή…
markon Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Χανια κέντρο κοντά στο σπίτι μου, η μεγαλύτερη που έχω δει στο κινητό μου Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από markon
ventic139 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγώ δυστυχώς πάνω από 60 δε είδα. Απογοήτευση να σου πω τη αλήθεια γιατί με είχε ψήσει πολύ το πακέτο αα κοσμοτε είναι το δικό σου από ότι βλέπω Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από ventic139
poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 On 20/02/2023 at 21:54, ventic139 said: Ελευσινα. Ειδα προσφατα ηρθε και 5g απο nova Γενικα κινουμαι δυτικα προαστια - πειραια κτλπ σε ελευσινα δεν ξερω.σε πειραια παντως μια χαρα παιζω με wind στα σημεια που πηγαινω On 28/02/2023 at 14:05, ventic139 said: Ναι αυτο θα κανω σημερα. Εχουμε ιδεα το κοστος πανω-κατω και δικαιολογητικα για εκδοση σιμ; Μετα απο καιρο φανταζομαι σταματαει ο αριθμος αν ειναι ανενεργος; Αν θελω ομως να μεταφερω τον αριθμο μου απο cosmote σε nova, δε θα εχω θεμα δεδομενου οτι ηδη εχω αριθμο σωστα; ταυτοτητα μονο. ο αριθμος μετα απο 2 μηνες χανεις ολα τα credits που εχεις μεσα και μετα απο 6-12 μηνες συνηθως κλεινει τελειως οποτε μπορει καποια στιγμη να ξαναδωθει On 01/03/2023 at 17:24, ventic139 said: Μικρό update: μέχρι στιγμής ικανοποιημένος από το σήμα αλλά όχι από το Ίντερνετ. Στα ίδια σημεία η κοσμοτε φτάνει τα 200+ ταχητυτα και η nova το μέγιστο που έχει δώσει είναι 60 αρκετα πίσω στο Ίντερνετ. Δε νομίζω να προχωρήσω σε αλλαγή… εκανα speedtest εδω που ειμαι με 4g+. 131 Mbit μεσα στο σπιτι.ισως εξω απο το σπιτι να ειναι ακομα καλυτερα.το μεγαλυτερο το εχω πετυχει μεσα στο γηπεδο καραισκακη. πρεπει να ειχα πανω απο 150.δεν εχω 5g Κινητο βεβαια οποτε δεν ξερω για ταχυτητες σε 5g. προσωπικα τα 131 Mbit που εχω εδω ειναι More than enough. και 20mbit να παιζω δεν με χαλαει . πιο πολυ με νοιαζει να πιανω παντου παρα να εχω τρελες ταχυτητες.
ventic139 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δυστυχώς δε με ενθουσίασε ούτε στο σήμα σε κάποια σημεία, στα κυρία ναι ήταν οκ. Πχ περπατούσα και είχα και τις δυο συσκευές μαζί κοσμοτε κι νόβα κι η πρώτη είχε φουλ σήμα η δεύτερη καθόλου σχεδόν…
poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 2 hours ago, ventic139 said: Δυστυχώς δε με ενθουσίασε ούτε στο σήμα σε κάποια σημεία, στα κυρία ναι ήταν οκ. Πχ περπατούσα και είχα και τις δυο συσκευές μαζί κοσμοτε κι νόβα κι η πρώτη είχε φουλ σήμα η δεύτερη καθόλου σχεδόν… θεωρητικα η cosmote πρεπει να εχει το καλυτερο. πρακτικα με wind δεν εχω καποιο συγκεκριμενο προβλημα. εχω πετυχει περιοχες που δεν παιζω .τωρα ισως με cosmote να ημουν ακομα καλυτερο και με πιο πολυ σημα ή σε παραπανω περιοχες. μακαρι να γινει αυτο που ελεγαν καποτε οτι θα μπορουσες να κανεις roaming αναμεσα στις κεραιες του καθε παροχου
ventic139 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Για μα πας αντίστοιχο πακέτο κοσμοτε απεριόριστα όλα θες 40€ το μήνα που τα θεωρώ πολλά για Ελλάδα. Όποτε μένουμε έως έχει μάλλον. Η νόβα μεχρι να φτιάξει το σήμα της κι αν πάντα έχουμε μέλλον
poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 6 minutes ago, ventic139 said: Για μα πας αντίστοιχο πακέτο κοσμοτε απεριόριστα όλα θες 40€ το μήνα που τα θεωρώ πολλά για Ελλάδα. Όποτε μένουμε έως έχει μάλλον. Η νόβα μεχρι να φτιάξει το σήμα της κι αν πάντα έχουμε μέλλον Πραγματι μετα ειναι και το κοστος που θες να πληρωσεις. αλλιως ειναι πχ να δινει 25 αλλιως 40.τυχαιες οι τιμες. εγω απλα τυγχαινει να εχω δωρεαν wind λογω δουλειας(εταιρικο) οποτε και δεν εχω το θεμα κοστος στην μεση οποτε και δεν με πειραζει τοσο που ενδεχομενως να μην παιζω τοσο καλα οσο μπορει να ημουν με cosmote. το κακο ειναι οτι απλα δεν εχω και 5g συσκευη για να δω ποσο καλυτερα μπορω να παιξω.απο την αλλη με αφηνει λιγο αδιαφορο γιατι και τα 100mbit και τα 10 ακομα για μενα ειναι μια χαρα.
ventic139 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 27 λεπτά πριν, poulinos είπε Πραγματι μετα ειναι και το κοστος που θες να πληρωσεις. αλλιως ειναι πχ να δινει 25 αλλιως 40.τυχαιες οι τιμες. εγω απλα τυγχαινει να εχω δωρεαν wind λογω δουλειας(εταιρικο) οποτε και δεν εχω το θεμα κοστος στην μεση οποτε και δεν με πειραζει τοσο που ενδεχομενως να μην παιζω τοσο καλα οσο μπορει να ημουν με cosmote. το κακο ειναι οτι απλα δεν εχω και 5g συσκευη για να δω ποσο καλυτερα μπορω να παιξω.απο την αλλη με αφηνει λιγο αδιαφορο γιατι και τα 100mbit και τα 10 ακομα για μενα ειναι μια χαρα. 5G wind δε είχε καν θα σου πω γώ ή και που είχε ήταν τύπου 40-50 mbps όταν η κοσμοτε φτάνει τα 250 και στο ίδιο σημείο. Έχω ολόκληρο iPhone 14 pro max θέλω και το αντίστοιχο δίκτυο (πες με ψωνάρα 🤣) Αλλά 40€ για κοσμοτε πολλά, αν το συνδυάσεις με σταθερό πάει 35€. Βέβαια 100 γραμμή που έχω σε νόβα είναι 26€ ενώ με κοσμοτε 32€. Πάνω κάτω μια η άλλη σου βγαίνει.
poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 4 minutes ago, ventic139 said: 5G wind δε είχε καν θα σου πω γώ ή και που είχε ήταν τύπου 40-50 mbps όταν η κοσμοτε φτάνει τα 250 και στο ίδιο σημείο. Έχω ολόκληρο iPhone 14 pro max θέλω και το αντίστοιχο δίκτυο (πες με ψωνάρα 🤣) Αλλά 40€ για κοσμοτε πολλά, αν το συνδυάσεις με σταθερό πάει 35€. Βέβαια 100 γραμμή που έχω σε νόβα είναι 26€ ενώ με κοσμοτε 32€. Πάνω κάτω μια η άλλη σου βγαίνει. αν δεν σε πειραζει το παραπανω κοστος τοτε οκ.και παντα εχει να κανει και με την χρηση που θες να κανεις.αν το λιωνεις κτλ ε λογικο να θες κατι καλυτερο.εγω φαντασου που εχω απεριοριστα απορω αν εχω 10-12 giga download το μηνα.και παιζει να ειναιτοσα γιατι μερικες φορες ξεχναω να παω στο wifi.οποτε καταλαβαινεις οτι πιο πολυ με νοιαζει να εχω 4g παρα το να αν θα πιασω 20 ή 250. ειναι δηλαδη οι αναγκες του καθενος.δυνατο το pro max 14 μαζι με την τιμη του.ειμαι με ενα S20+ που δεν ειναι 5g.
ventic139 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Το θεωρώ κοροϊδία να δώσω τόσα για Ελλάδα πάντα που οι τηλεπικοινωνίες μας δεν είναι και θεαματικά μπροστά. Δε είναι ότι το λιώνω καο πολύ απλά έχω πάει πόσες φορές να χασω δεδομένα και όλα επειδή τρώει σκάλωμα το what’s up και έχω σπαστεί. Δυο φορές έχασα ποσά δεδομένα κτλπ και λέω εν έτη 2023 είναι και λιγπ βλακεία να βάζουμε κάρτα κάθε μήνα.
poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 10 minutes ago, ventic139 said: Το θεωρώ κοροϊδία να δώσω τόσα για Ελλάδα πάντα που οι τηλεπικοινωνίες μας δεν είναι και θεαματικά μπροστά. Δε είναι ότι το λιώνω καο πολύ απλά έχω πάει πόσες φορές να χασω δεδομένα και όλα επειδή τρώει σκάλωμα το what’s up και έχω σπαστεί. Δυο φορές έχασα ποσά δεδομένα κτλπ και λέω εν έτη 2023 είναι και λιγπ βλακεία να βάζουμε κάρτα κάθε μήνα. πολλα ατομα δεν εκαναν ανανεωση και εχασαν οτι λεφτα ειχαν μεσα ή οτι mbyte ειχαν μεσα.οπως καταλαβες και οι εταιρειες προσπαθουν να τους σπρωξουν σε συμβολαια.
ventic139 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Ακριβώς. Το θέμα είναι όμως και οι τιμές να είναι ανάλογες με αυτό που προσφέρουν. Ολλανδία έδινα 35€ απεριόριστα όλα t-mobile με σήμα παντού καμπάνα και τρομερό Ίντερνετ , δε πρόκειται να δώσω εδώ 40 😃
poulinos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 7 hours ago, ventic139 said: Ακριβώς. Το θέμα είναι όμως και οι τιμές να είναι ανάλογες με αυτό που προσφέρουν. Ολλανδία έδινα 35€ απεριόριστα όλα t-mobile με σήμα παντού καμπάνα και τρομερό Ίντερνετ , δε πρόκειται να δώσω εδώ 40 😃 οπως το ειπες.ολλανδια. οχι ελλαδα. και ευτυχως που εχει φτιαξει η κατασταση λιγακι.αλλα ναι εχουμε μελλον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα