mphxths Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, poulinos είπε σε vo wifi δεν πρεπει να εχεις θεμα αν εχεις σωστο ιντερνετ. Και εγω αυτο πιστευα. 100αρα γραμμη εχω , το modem ειναι περιπου στην μεση του σπιτιου (60τμ) και εχω φουλ σημα στις ασυρματες συσκευες οπου και αν βρισκομαι. Και εχουν τυχει στιγμες , που με παιρνουν οι δικοι μου τηλεφωνο και κανει διακοπες η κληση , η φωνη μου δηλ ... Αλλες φορες , η κληση παει καλα. Δεν ξερω τι φαση παιζεται. Τεσπα , οπως ειπα , θα την κανω για wind , γιατι μαλλον μονο αυτη εχει σοβαρο σημα εδω περα. Ακομα και η cosmote εχει οριακο σημα. Δηλ. βλεπω της μανας μου το κινητο που εχει cosmote και εχει 2-3 παυλες... Δεν εχει φουλ σημα οσες φορες και αν το εχω τσεκαρει. Φυσικα κανει κανονικα κλησεις , χωρις προβληματα , αλλα και παλι , δεν το λες "γεματο" σημα. Με τι ασχολουμαστε εν ετει 2023...
poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 8 hours ago, mphxths said: Και εγω αυτο πιστευα. 100αρα γραμμη εχω , το modem ειναι περιπου στην μεση του σπιτιου (60τμ) και εχω φουλ σημα στις ασυρματες συσκευες οπου και αν βρισκομαι. Και εχουν τυχει στιγμες , που με παιρνουν οι δικοι μου τηλεφωνο και κανει διακοπες η κληση , η φωνη μου δηλ ... Αλλες φορες , η κληση παει καλα. Δεν ξερω τι φαση παιζεται. Τεσπα , οπως ειπα , θα την κανω για wind , γιατι μαλλον μονο αυτη εχει σοβαρο σημα εδω περα. Ακομα και η cosmote εχει οριακο σημα. Δηλ. βλεπω της μανας μου το κινητο που εχει cosmote και εχει 2-3 παυλες... Δεν εχει φουλ σημα οσες φορες και αν το εχω τσεκαρει. Φυσικα κανει κανονικα κλησεις , χωρις προβληματα , αλλα και παλι , δεν το λες "γεματο" σημα. Με τι ασχολουμαστε εν ετει 2023... αν το θες μονο για ομιλια τοτε ναι και να μην εχει foul σημα λιγο σε νοιαζει.μιλας και με edge. αλλα αν θες να εχεις internet πλεον μονο με 4g. εχω τυχει και εγω παυσεις σε wifi calling. οπως εχει τυχει να εχω χασει και κληση που δεν χτυπησε ποτε. σιγουρα η υπηρεσια εχει περιθωρια βελτιωσης αλλα ευτυχως που υπαρχει εστω και υπο αυτες τις συνθηκες διοτι μου εχει χρησιμευσει παρα πολλες φορες.
ventic139 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 21 ώρες πριν, poulinos είπε σε vo wifi δεν πρεπει να εχεις θεμα αν εχεις σωστο ιντερνετ. οταν εχω wifi μιλαω κανονικα σε wind ακομα και αν ειμαι στο τελευταιο υπογειο.και αυτο με εχει σωσει γιατι λογω δουλειας πολλες φορες βρισκομαι σε σημεια που δεν εχω καν edge.και εκει μιλαω με data.οxi oti καποιες φορες δεν εχω αντιμετωπισει προβληματα και εκει αλλα ειναι σπανιο γενικα. μπορεις να εχεις παραπανω απο ενα νουμερα στο ονομα σου και οσο ξερω γινεται και απο την ιδια εταιρεια.απλα καποια στιγμη εβαλαν ενα Limit στα 5-6 νουμερα περιπου που μπορεις να εχεις.ο λογος που εγινε ειναι που εβλεπες να εχουν εκδοθει 235 sim στο ονομα καποιου ειτε με την συμφωνη γνωμη του ειτε χωρίς την σύμφωνη γνωμη του Αυτή τη στιγμή είμαι COSMOTE. Μπορώ να πάρω και wind παράλληλα; 1
poulinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 8 hours ago, ventic139 said: Αυτή τη στιγμή είμαι COSMOTE. Μπορώ να πάρω και wind παράλληλα; yep κανονικα.
poulinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 21 hours ago, ventic139 said: Αυτή τη στιγμή είμαι COSMOTE. Μπορώ να πάρω και wind παράλληλα; παλια ειχα μια καρτα q προσωπικη και μια wind εταιρικη. την q κατα καιρους την ειχα αλλαξει σε Cosmote.οποτε παντα φαινοντουσαν τουλαχιστον 2 καρτες στο ονομα μου και οταν εκανα την αλλαγη αφου δεν εκανα φορητοτητα φαινοντουσαν 3 καρτες.
ventic139 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Ίσως χρειαστεί να το δοκιμάσω λίγο να δω αν αξίζει αν τελεί
poulinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 22 minutes ago, ventic139 said: Ίσως χρειαστεί να το δοκιμάσω λίγο να δω αν αξίζει αν τελεί εκτος αν κανεις δοκιμες με κινητο φιλου που μπορει πχ να εχεις cosmote για να δεις ταχυτητες σημα κτλ.
ventic139 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δε έχει κανείς wind όλοι COSMOTE μαζί με εμένα 😀😀
poulinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 48 minutes ago, ventic139 said: Δε έχει κανείς wind όλοι COSMOTE μαζί με εμένα 😀😀 περιοχη? μπας και εχω περασει απο εκει.
ventic139 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, poulinos είπε περιοχη? μπας και εχω περασει απο εκει. Ελευσινα. Ειδα προσφατα ηρθε και 5g απο nova Γενικα κινουμαι δυτικα προαστια - πειραια κτλπ Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2023 από ventic139
ventic139 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Ειμαι πολυ κοντα να κανω το συμβολαιο με τη nova, εχει καποιος τελευταια καποια σχετικα 'κακη' εμπειρια; Σκεφτομαι να παρω και ενα αριθμο για κανα μηνα να δω τι σημα εχει κτλπ.
geoavlonitis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Να τον παρεις τον αριθμο για να βγαλεις ασφαλες συμπερασμα.
ventic139 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, geoavlonitis είπε Να τον παρεις τον αριθμο για να βγαλεις ασφαλες συμπερασμα. Ναι αυτο θα κανω σημερα. Εχουμε ιδεα το κοστος πανω-κατω και δικαιολογητικα για εκδοση σιμ; Μετα απο καιρο φανταζομαι σταματαει ο αριθμος αν ειναι ανενεργος; Αν θελω ομως να μεταφερω τον αριθμο μου απο cosmote σε nova, δε θα εχω θεμα δεδομενου οτι ηδη εχω αριθμο σωστα; Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2023 από ventic139
geoavlonitis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Α για καινουρια σιμ δεν ξερω το κοστος (απο καταστημα), ονλαιν αν το κανεις πληρωνεις την αξια της καρτας ανανεωσης και η sim ειναι δωρεαν. Δε θα εχεις θεμα αν εχεις ηδη αριθμο. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2023 από geoavlonitis
ventic139 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, geoavlonitis είπε Α για καινουρια σιμ δεν ξερω το κοστος (απο καταστημα), ονλαιν αν το κανεις πληρωνεις την αξια της καρτας ανανεωσης και η sim ειναι δωρεαν. Δε θα εχεις θεμα αν εχεις ηδη αριθμο. Ταυτοτητα θελει μονο μιλησα μαζι τους, θα παω να δω και να δοκιμασω... αν ειναι οκ θα προχωρησω αμεσα σε αλλαγη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα