mphxths Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, ventic139 είπε κοιταω κατι σε συμβολαιο Κοιτα να δεις. Οταν ημουν wind , ημουν σε καρτοκινητο. Αρχισε ομως τις μαλακιες. Στην αρχη με καθε ανανεωση (των 10 ευρω καποτε) , σου εδινε καποιες παροχες που τις ειχες διαλεξει απο πριν , αναλογως τι χρηση κανεις. Τζαμπα. Το 10αρικο εμενε. Μετα αρχισε να χρεωνει καθε εξαμηνο αυτες τις παροχες. Μετα παλι το αλλαξε , δεν θυμαμαι ακριβως πως και τι. Μετα το 10αρικο εγινε 12αρικο , οπως και σε ολες τις εταιριες. Εγιναν και καποιες αλλες μαλακιες , τα πηρα στο κρανιο μια μερα και πηγα vodafone. Vodafone και παλι καρτοκινητο , αλλα καποια στιγμη , σκεφτηκα το εξης. Δινω 12 ευρω αυτον τον μηνα , εχω καποιες παροχες. Τον επομενο μηνα , πες οτι αποφασιζω να μην βαλω 12αρικο. Αν προκυψει αναγκη , θα παω να βαλω ... Αρα εξοικονομω λεφτα. Αλλα ειμαι ψυχαναγκαστικος. Αν προκυψει σοβαρη αναγκη , και πρεπει να παρω τηλεφωνο αμεσα ή ειμαι στον δρομο και χρειαστω data και δεν εχω ? Θα ψαχνω να βαζω 12αρικα εκεινη την στιγμη ? Δεν γινεται εν ετει 2023 , να παιζουμε με τα κινητα.. εχω χρονο ομιλιας , δεν εχω , εχω data , δεν εχω , sms κλπ ... Αρα καποια στιγμη , χτυπησα ενα καρτοσυμβολαιο (στην vodafone παντα) , ωστε να εχω το κεφαλι μου ησυχο , οτι καθε μηνα θα εχω ενα μινιμουμ χρονου ομιλιας , sms , data. Ανα πασα στιγμη. Πληρωνω κατω απο 10αρικο τον μηνα και οι "παροχες" για τις αναγκες μου ειναι υπεραρκετες και το μεγαλυτερο μερος τους μενει αχρησιμοποιητο. Τωρα με την wind που εγινε nova και εβγαλε νεα πακετα , ειναι ενα δελεαρ , αλλα δεν γουσταρω να αλλαζω συνεχεια εταιριες , ασχετα που με την vodafone εχω οπως ειπα θεμα με το σημα. Ειδωμεν στο μελλον , εχω ακομα 2-3-4 μηνες δεσμευση στο καρτοσυμβολαιο με την vodafone. Μεχρι τοτε , εχουμε ψωμι ακομα
ventic139 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 9 ώρες πριν, mphxths είπε Κοιτα να δεις. Οταν ημουν wind , ημουν σε καρτοκινητο. Αρχισε ομως τις μαλακιες. Στην αρχη με καθε ανανεωση (των 10 ευρω καποτε) , σου εδινε καποιες παροχες που τις ειχες διαλεξει απο πριν , αναλογως τι χρηση κανεις. Τζαμπα. Το 10αρικο εμενε. Μετα αρχισε να χρεωνει καθε εξαμηνο αυτες τις παροχες. Μετα παλι το αλλαξε , δεν θυμαμαι ακριβως πως και τι. Μετα το 10αρικο εγινε 12αρικο , οπως και σε ολες τις εταιριες. Εγιναν και καποιες αλλες μαλακιες , τα πηρα στο κρανιο μια μερα και πηγα vodafone. Vodafone και παλι καρτοκινητο , αλλα καποια στιγμη , σκεφτηκα το εξης. Δινω 12 ευρω αυτον τον μηνα , εχω καποιες παροχες. Τον επομενο μηνα , πες οτι αποφασιζω να μην βαλω 12αρικο. Αν προκυψει αναγκη , θα παω να βαλω ... Αρα εξοικονομω λεφτα. Αλλα ειμαι ψυχαναγκαστικος. Αν προκυψει σοβαρη αναγκη , και πρεπει να παρω τηλεφωνο αμεσα ή ειμαι στον δρομο και χρειαστω data και δεν εχω ? Θα ψαχνω να βαζω 12αρικα εκεινη την στιγμη ? Δεν γινεται εν ετει 2023 , να παιζουμε με τα κινητα.. εχω χρονο ομιλιας , δεν εχω , εχω data , δεν εχω , sms κλπ ... Αρα καποια στιγμη , χτυπησα ενα καρτοσυμβολαιο (στην vodafone παντα) , ωστε να εχω το κεφαλι μου ησυχο , οτι καθε μηνα θα εχω ενα μινιμουμ χρονου ομιλιας , sms , data. Ανα πασα στιγμη. Πληρωνω κατω απο 10αρικο τον μηνα και οι "παροχες" για τις αναγκες μου ειναι υπεραρκετες και το μεγαλυτερο μερος τους μενει αχρησιμοποιητο. Τωρα με την wind που εγινε nova και εβγαλε νεα πακετα , ειναι ενα δελεαρ , αλλα δεν γουσταρω να αλλαζω συνεχεια εταιριες , ασχετα που με την vodafone εχω οπως ειπα θεμα με το σημα. Ειδωμεν στο μελλον , εχω ακομα 2-3-4 μηνες δεσμευση στο καρτοσυμβολαιο με την vodafone. Μεχρι τοτε , εχουμε ψωμι ακομα Για αυτό θέλω και γωω συμβόλαιο εν έτη 2023 να μην παίζω με αν θα πάρει τη συναλλαγή η κοσμοτε ή όχι και τα χασω όλα κτλπ κτλπ αλλα το σήμα παίζει ρόλο δε είμαστε και αξιοπρεπής σε αυτό όπως και στις τιμές 🤣
mphxths Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 6 ώρες πριν, ventic139 είπε αλλα το σήμα παίζει ρόλο Για να μην νομιζει κανεις οτι ειμαι τιποτα τραγικος και τα παραλεω , δες το παρακατω σκρινσοτ που τραβηξα πριν δυο λεπτα , ενω καθομαι στο πισι μου στο σπιτι. Spoiler Δηλαδη να κοπει κανα ρευμα , να κλεισει το modem αρα και το wifi και να μου συμβει τιποτα , δεν θα μπορω να παρω τηλεφωνο κανεναν. Θα με βρουν Δευτερα , αν τυχει ναναι κανα Σ/Κ
ventic139 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, mphxths είπε Για να μην νομιζει κανεις οτι ειμαι τιποτα τραγικος και τα παραλεω , δες το παρακατω σκρινσοτ που τραβηξα πριν δυο λεπτα , ενω καθομαι στο πισι μου στο σπιτι. Απόκρυψη περιεχομένων Δηλαδη να κοπει κανα ρευμα , να κλεισει το modem αρα και το wifi και να μου συμβει τιποτα , δεν θα μπορω να παρω τηλεφωνο κανεναν. Θα με βρουν Δευτερα , αν τυχει ναναι κανα Σ/Κ παραπονα εχεις κανει;
mphxths Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ventic139 είπε παραπονα εχεις κανει; Τι παραπονα ? Σε φαση δεν εχω σημα , βαλτε νεα κεραια στην περιοχη μου ? Λες να τρεξουν να την βαλουν ? Μια φορα που ειχα κανει μεσω του app αναφορα για χαμηλο σημα , μου εδωσαν κατι γιγα για δωρο... να τα κανω τι ? e-d-g-e λεμε , τι δεν καταλαβαινουν ?! Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2023 από mphxths
ventic139 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 29 λεπτά πριν, mphxths είπε Τι παραπονα ? Σε φαση δεν εχω σημα , βαλτε νεα κεραια στην περιοχη μου ? Λες να τρεξουν να την βαλουν ? Μια φορα που ειχα κανει μεσω του app αναφορα για χαμηλο σημα , μου εδωσαν κατι γιγα για δωρο... να τα κανω τι ? e-d-g-e λεμε , τι δεν καταλαβαινουν ?! Κόσμο τραγικά γεγονότα. Όπως είπε ο άνθρωπος πάει στο Άρη και εμείς ακόμη έχουμε χαλκοσωλήνες…… είμαι σε δίλλημα τι να κάνω όχι τίποτα άλλο είναι συμβόλαιο και το δεσμεύομαι για δυο χρόνια
mphxths Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, ventic139 είπε είμαι σε δίλλημα τι να κάνω όχι τίποτα άλλο είναι συμβόλαιο και το δεσμεύομαι για δυο χρόνια Καρτοσυμβολαιο ή συμβολαιο , δες ποια εταιρια εχει πακετο με παροχες που σε βολευουν , σε τιμη που σε βολευει. Που σημαινει να ξερεις οτι καθε μηνα μπορεις να εχεις τα λεφτα να τα δινεις. Θεωρω ενα κοστος γυρω στα 10-15 ευρω ειναι ευκολα διαχειρισιμο. Καλες οι καρτοκινητες , αλλα οπως ειπα , δεν θελω να τρεχω την ωρα της αναγκης να βαζω 12αρικα , επειδη ειχα υπολογισει εκεινο τον μηνα να μην βαλω (μεχρι να τα χρειαστω) , μπας και γλυτωσω κανα φραγκο. Περνανε τα δυο χρονια νερακι...
ventic139 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 8 ώρες πριν, mphxths είπε Καρτοσυμβολαιο ή συμβολαιο , δες ποια εταιρια εχει πακετο με παροχες που σε βολευουν , σε τιμη που σε βολευει. Που σημαινει να ξερεις οτι καθε μηνα μπορεις να εχεις τα λεφτα να τα δινεις. Θεωρω ενα κοστος γυρω στα 10-15 ευρω ειναι ευκολα διαχειρισιμο. Καλες οι καρτοκινητες , αλλα οπως ειπα , δεν θελω να τρεχω την ωρα της αναγκης να βαζω 12αρικα , επειδη ειχα υπολογισει εκεινο τον μηνα να μην βαλω (μεχρι να τα χρειαστω) , μπας και γλυτωσω κανα φραγκο. Περνανε τα δυο χρονια νερακι... Συμβόλαιο σκέφτομαι νοβα όλα απεριόριστα στα 27€. Τώρα δίνω 15€ σχεδόν το μήνα καρτοκινητή what’s up
poulinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 On 29/01/2023 at 18:35, ventic139 said: Ευχαριστώ πολύ Γι τη ανάλυση. Ήμουν ανέκαθεν COSMOTE και δε έχω άποψη για άλλη εταιρία απλά βρηκα αυτό δο πακέτο ελκυστικό. Πιστεύω τώρα που μπήκαν στο όμιλο United θα γίνουν αλλαγές προς το καλό. απλά αυτό που με προβληματίζει είναι πως εδώ https://www.nperf.com/el/map/GR/264371.Athens/-/signal/ το σήμα της nova δε είναι και τόσο ισχυρό σε σχέση μα τη COSMOTE. Για αυτό πρόβληματιζομαι λίγο βεβαια δε ξέρω κατά ποσό ο παραπάνω χάρτης είναι και ανανεωμένος το βασικο ειναι να μπορουσες να εχεις ενα κινητο με καρτα wind για να κανεις δοκιμες στην πραξη και να δεις τι παιζει. ακομα και ενας χαρτης δεν μπορει να σου πει αν θα εχεις σημα στο πρωτο οροφο της ταδε πολυκατοικιας. παντως ναι καλυψη σιγουρα δεν εχουμε παντου σε διαφορες περιοχες της αθηνας.
mphxths Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 25 λεπτά πριν, poulinos είπε παντως ναι καλυψη σιγουρα δεν εχουμε παντου σε διαφορες περιοχες της αθηνας. Δες στα σκρινσοτς , την καλυψη των τριων παροχων γυρω απο το σπιτι μου. Εχω κυκλωσει με μαυρο κυκλο το σημειο που μενω +/- 100μετρα. Vodafone/Cosmote/Wind. Spoiler Σαν να μενω σε μια μαυρη τρυπα της Vofafone ενα πραμα Και η πλακα ειναι , οτι μου στειλανε (αυτοματο) μηνυμα οτι ληγει το καρτοσυμβολαιο μου τον Απριλη , και αν ανανεωσω τωρα , η τιμη θα παει στα 15 ευρω / μηνα περιπου (απο 9,κατι) και επιπλεον μου δινουν 500mb καθε Σ/Κ καθε μηνα. Δηλαδη ειναι να γελας Αν παω Nova/wind , που μαλλον για εκει με βλεπω , και εχοντας ηδη και σταθερο nova , θα εχω unlimited ομιλια/sms + 2gb με 13 ευρω/μηνα και το σημαντικοτερο , θα εχω σημα YΓ : Οι παροχες που εχω τωρα ειναι 1000 λεπτα / 100 sms / 1gb , που μεγαλο μερος απο αυτες μενουν ανεκμεταλλευτες. Αρα το πακετο της nova που ανεφερα παραπανω με υπερκαλυπτει και αυτο.
poulinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 6 minutes ago, mphxths said: Δες στα σκρινσοτς , την καλυψη των τριων παροχων γυρω απο το σπιτι μου. Εχω κυκλωσει με μαυρο κυκλο το σημειο που μενω +/- 100μετρα. Vodafone/Cosmote/Wind. Hide contents Σαν να μενω σε μια μαυρη τρυπα της Vofafone ενα πραμα Και η πλακα ειναι , οτι μου στειλανε (αυτοματο) μηνυμα οτι ληγει το καρτοσυμβολαιο μου τον Απριλη , και αν ανανεωσω τωρα , η τιμη θα παει στα 15 ευρω / μηνα περιπου (απο 9,κατι) και επιπλεον μου δινουν 500mb καθε Σ/Κ καθε μηνα. Δηλαδη ειναι να γελας Αν παω Nova/wind , που μαλλον για εκει με βλεπω , και εχοντας ηδη και σταθερο nova , θα εχω unlimited ομιλια/sms + 2gb με 13 ευρω/μηνα και το σημαντικοτερο , θα εχω σημα YΓ : Οι παροχες που εχω τωρα ειναι 1000 λεπτα / 100 sms / 1gb , που μεγαλο μερος απο αυτες μενουν ανεκμεταλλευτες. Αρα το πακετο της nova που ανεφερα παραπανω με υπερκαλυπτει και αυτο. πραγματι με vodafone ειναι σαν να πετυχες το σημειο που δεν παιζει τιποτα.και γενικως σε εκεινη την περιοχη δεν παιζει καλα οσο οι αλλοι παροχοι. On 31/01/2023 at 15:59, mphxths said: Για να μην νομιζει κανεις οτι ειμαι τιποτα τραγικος και τα παραλεω , δες το παρακατω σκρινσοτ που τραβηξα πριν δυο λεπτα , ενω καθομαι στο πισι μου στο σπιτι. Hide contents Δηλαδη να κοπει κανα ρευμα , να κλεισει το modem αρα και το wifi και να μου συμβει τιποτα , δεν θα μπορω να παρω τηλεφωνο κανεναν. Θα με βρουν Δευτερα , αν τυχει ναναι κανα Σ/Κ με edge οκ παιρνεις τηλεφωνο αλλα εσυ εχεις οριακο edge:P
ventic139 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Στις 9/2/2023 στις 4:00 ΜΜ, poulinos είπε το βασικο ειναι να μπορουσες να εχεις ενα κινητο με καρτα wind για να κανεις δοκιμες στην πραξη και να δεις τι παιζει. ακομα και ενας χαρτης δεν μπορει να σου πει αν θα εχεις σημα στο πρωτο οροφο της ταδε πολυκατοικιας. παντως ναι καλυψη σιγουρα δεν εχουμε παντου σε διαφορες περιοχες της αθηνας. Από όσο ξέρω δε γίνεται να πάρω και άλλο νούμερο σωστά ; Με τη ταυτότητα μου ή πάνω λάθος Στις 9/2/2023 στις 4:32 ΜΜ, mphxths είπε Δες στα σκρινσοτς , την καλυψη των τριων παροχων γυρω απο το σπιτι μου. Εχω κυκλωσει με μαυρο κυκλο το σημειο που μενω +/- 100μετρα. Vodafone/Cosmote/Wind. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Σαν να μενω σε μια μαυρη τρυπα της Vofafone ενα πραμα Και η πλακα ειναι , οτι μου στειλανε (αυτοματο) μηνυμα οτι ληγει το καρτοσυμβολαιο μου τον Απριλη , και αν ανανεωσω τωρα , η τιμη θα παει στα 15 ευρω / μηνα περιπου (απο 9,κατι) και επιπλεον μου δινουν 500mb καθε Σ/Κ καθε μηνα. Δηλαδη ειναι να γελας Αν παω Nova/wind , που μαλλον για εκει με βλεπω , και εχοντας ηδη και σταθερο nova , θα εχω unlimited ομιλια/sms + 2gb με 13 ευρω/μηνα και το σημαντικοτερο , θα εχω σημα YΓ : Οι παροχες που εχω τωρα ειναι 1000 λεπτα / 100 sms / 1gb , που μεγαλο μερος απο αυτες μενουν ανεκμεταλλευτες. Αρα το πακετο της nova που ανεφερα παραπανω με υπερκαλυπτει και αυτο. Σου έτυχε λαχείο φίλε μου εσένα
mphxths Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Στις 9/2/2023 στις 4:39 ΜΜ, poulinos είπε με edge οκ παιρνεις τηλεφωνο αλλα εσυ εχεις οριακο edge:P Ακομα και με ενεργοποιημενο vowifi , οι κλησεις δεν ειναι τελειες. Ακλαφτος θα παω λεμε αν μου τυχει κατι 1 ώρα πριν, ventic139 είπε Σου έτυχε λαχείο φίλε μου εσένα Ασε , λες και κατουρησα σε κανα πηγαδι. Απριλη ληγει η δεσμευση απο το καρτοσυμβολαιο που εχω και ακριβως την επομενη μερα θα φυγω για nova/wind κατα πασα πιθανοτητα. Δεν βλεπω αλλη λυση.
ventic139 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Αν κινηθείς στο συνήγορο του πολίτη ακριβώς για το λόγο αυτό; εγώ ακόμη είμαι σε δίλλημα ιδανικά ήθελα ένα έρημο να δοκιμάσω όπως λέει ο φίλος αλλά δε ξέρω αν γίνετε
poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 On 10/02/2023 at 23:14, mphxths said: Ακομα και με ενεργοποιημενο vowifi , οι κλησεις δεν ειναι τελειες. Ακλαφτος θα παω λεμε αν μου τυχει κατι Ασε , λες και κατουρησα σε κανα πηγαδι. Απριλη ληγει η δεσμευση απο το καρτοσυμβολαιο που εχω και ακριβως την επομενη μερα θα φυγω για nova/wind κατα πασα πιθανοτητα. Δεν βλεπω αλλη λυση. σε vo wifi δεν πρεπει να εχεις θεμα αν εχεις σωστο ιντερνετ. οταν εχω wifi μιλαω κανονικα σε wind ακομα και αν ειμαι στο τελευταιο υπογειο.και αυτο με εχει σωσει γιατι λογω δουλειας πολλες φορες βρισκομαι σε σημεια που δεν εχω καν edge.και εκει μιλαω με data.οxi oti καποιες φορες δεν εχω αντιμετωπισει προβληματα και εκει αλλα ειναι σπανιο γενικα. On 10/02/2023 at 21:29, ventic139 said: Από όσο ξέρω δε γίνεται να πάρω και άλλο νούμερο σωστά ; Με τη ταυτότητα μου ή πάνω λάθος Σου έτυχε λαχείο φίλε μου εσένα μπορεις να εχεις παραπανω απο ενα νουμερα στο ονομα σου και οσο ξερω γινεται και απο την ιδια εταιρεια.απλα καποια στιγμη εβαλαν ενα Limit στα 5-6 νουμερα περιπου που μπορεις να εχεις.ο λογος που εγινε ειναι που εβλεπες να εχουν εκδοθει 235 sim στο ονομα καποιου ειτε με την συμφωνη γνωμη του ειτε χωρίς την σύμφωνη γνωμη του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα