ventic139 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Καλησπερα σε ολους, Ειδα το νεο πακετο της Nova με 27 ευρω μιας και ειμαι ηδη πελατης σταθερης, για απεριοριστα ολα. Εχει καποιος εικονα αν το 5G τους ειναι εξισου καλο ή θα κανουμε αμαν να βρισκουμε σημα καθε φορα; Ευχαριστω
reystar Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δεν νομιζω να ειναι τοσο καλο οσο ειναι της Cosmote πχ
pluss Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, ventic139 είπε Καλησπερα σε ολους, Ειδα το νεο πακετο της Nova με 27 ευρω μιας και ειμαι ηδη πελατης σταθερης, για απεριοριστα ολα. Εχει καποιος εικονα αν το 5G τους ειναι εξισου καλο ή θα κανουμε αμαν να βρισκουμε σημα καθε φορα; Ευχαριστω Προς το παρόν, είναι πολύ επιλεγμένες οι περιοχές που καλύπτονται με 5G από τη Nova (δες εδώ). Και πάλι όμως, το ότι η λίστα λέει ότι καλύπτει, π.χ. τον Πειραιά, μη φανταστείς ότι καλύπτει ολόκληρο το δήμο με 5G, αλλά επιλεγμένα σημεία/γειτονιές εντός του εκάστοτε δήμου. Όσον αφορά την απόδοση του 5G, υπάρχουν σημεία που όντως είναι πολύ υψηλές οι ταχύτητες και σημεία που θα δεις το σηματάκι του 5G στο κινητό, αλλά στην πραγματικότητα θα αποδίδει ακριβώς όπως και το 4G. Σε γενικές γραμμές, την ίδια φιλοσοφία ακολουθεί και η Vodafone. Εφόσον πάντως σε ενδιαφέρει τόσο πολύ η κάλυψη σε 5G, η Cosmote σε πολλές περιοχές της χώρας είναι είναι πολύ μπροστά σε σύγκριση με τη Nova και τη Vodafone. Από εκεί και πέρα βέβαια, εξαρτάται από το πού ακριβώς μένεις και κινείσαι, γιατί και η Cosmote δεν είναι παντού τέλεια και χωρίς προβλήματα, συνεπώς πριν δεσμευτείς με συμβόλαιο, δοκίμασε με καρτοκινητό τα σημεία που σε ενδιαφέρουν, προκειμένου να δεις πώς αποδίδει η κάθε εταιρία. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2023 από pluss
ventic139 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, reystar είπε Δεν νομιζω να ειναι τοσο καλο οσο ειναι της Cosmote πχ Η cosmote ειναι πανακριβη ωστοσο.... 8 ώρες πριν, pluss είπε Προς το παρόν, είναι πολύ επιλεγμένες οι περιοχές που καλύπτονται με 5G από τη Nova (δες εδώ). Και πάλι όμως, το ότι η λίστα λέει ότι καλύπτει, π.χ. τον Πειραιά, μη φανταστείς ότι καλύπτει ολόκληρο το δήμο με 5G, αλλά επιλεγμένα σημεία/γειτονιές εντός του εκάστοτε δήμου. Όσον αφορά την απόδοση του 5G, υπάρχουν σημεία που όντως είναι πολύ υψηλές οι ταχύτητες και σημεία που θα δεις το σηματάκι του 5G στο κινητό, αλλά στην πραγματικότητα θα αποδίδει ακριβώς όπως και το 4G. Σε γενικές γραμμές, την ίδια φιλοσοφία ακολουθεί και η Vodafone. Εφόσον πάντως σε ενδιαφέρει τόσο πολύ η κάλυψη σε 5G, η Cosmote σε πολλές περιοχές της χώρας είναι είναι πολύ μπροστά σε σύγκριση με τη Nova και τη Vodafone. Από εκεί και πέρα βέβαια, εξαρτάται από το πού ακριβώς μένεις και κινείσαι, γιατί και η Cosmote δεν είναι παντού τέλεια και χωρίς προβλήματα, συνεπώς πριν δεσμευτείς με συμβόλαιο, δοκίμασε με καρτοκινητό τα σημεία που σε ενδιαφέρουν, προκειμένου να δεις πώς αποδίδει η κάθε εταιρία. Η περιοχη μου ειναι μες τη λιστα απο οτι βλεπω, και αλλες περιοχες που κινουμαι. Δε ειναι οτι ειμαι και συνεχεια και στο δρομο και εξαρτουμαι 100% απο το 5G αλλα εν ετη 2023 περιμενω αν παω καπου πχ διακοπες να ειμαι οκ με το σημα για gps etc. Το θεμα ειναι οπου εχει 5G εχει και καλο σημα για το τηλεωνο ή ειναι διαφορετικα πραγματα; Επισης το απεριοριστα ειναι οντως απεριοριστα και δε εχει καποιο κοφτη σε ταχητυα ή gb μετα απο αρκετη χρηση; Γιατι παλιοτερα που ειχα ρωτησει ειχαν πει μεχρι τα πρωτα 30 εχεις φουλ ταχητυτα μετα πεφτει στα 1,2 mbps αν θυμαμαι καλα Ευχαριστω Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2023 από ventic139
pluss Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Οι κλήσεις προς το παρόν δρομολογούνται μόνο μέσω των δικτύων 2G/3G/4G. Επομένως, το 5G είναι μόνο για internet στην παρούσα φάση. Επισήμως, δεν υπάρχει όριο στην κατανάλωση για χρήση εντός Ελλάδας. Στις χώρες της Ε.Ε., υπάρχει πολιτική ορθής χρήσης (53GB).
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 On 26/01/2023 at 22:31, ventic139 said: Καλησπερα σε ολους, Ειδα το νεο πακετο της Nova με 27 ευρω μιας και ειμαι ηδη πελατης σταθερης, για απεριοριστα ολα. Εχει καποιος εικονα αν το 5G τους ειναι εξισου καλο ή θα κανουμε αμαν να βρισκουμε σημα καθε φορα; Ευχαριστω εχω nova απεριοριστα με 4g+. προσωπικα λιγο με νοιαζει το 5g οταν εχω 100+ mbit me 4g. just saying
ventic139 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 10 ώρες πριν, pluss είπε Οι κλήσεις προς το παρόν δρομολογούνται μόνο μέσω των δικτύων 2G/3G/4G. Επομένως, το 5G είναι μόνο για internet στην παρούσα φάση. Επισήμως, δεν υπάρχει όριο στην κατανάλωση για χρήση εντός Ελλάδας. Στις χώρες της Ε.Ε., υπάρχει πολιτική ορθής χρήσης (53GB). υπαρχει ομως οριο στη ταχητυτα; για αυτο μου ειχαν πει καποια στιγμμη παλιοτερα 1 ώρα πριν, poulinos είπε εχω nova απεριοριστα με 4g+. προσωπικα λιγο με νοιαζει το 5g οταν εχω 100+ mbit me 4g. just saying και απο σημα πως το βλεπεις; εχεις παντου; εισαι ικανοποιημενος; γιατι εχω ακουσει διαφορα παραπονα
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 1 hour ago, ventic139 said: υπαρχει ομως οριο στη ταχητυτα; για αυτο μου ειχαν πει καποια στιγμμη παλιοτερα και απο σημα πως το βλεπεις; εχεις παντου; εισαι ικανοποιημενος; γιατι εχω ακουσει διαφορα παραπονα με 4g+ plus εδω που ειμαι τωρα εχω τα παρακατω δεν εχω κινητο με 5g. τωρα για το σημα. λογω της δουλειας μου αλλαζω συνεχεια περιοχες.ειχα και vodafone για καμποσο διαστημα ειχα και cosmote για χ διαστημα.παντα με καποια εταιρεια δεν θα ειχα καπου σημα. την cosmote δεν την δοκιμασα παρα πολυ.αλλα ναι πηγαινα στην μια περιοχη δεν ειχα σημα και μου ελεγαν α εδω πιανει μονο vodafone.πηγαινα καπου αλλου α ξερεις εδω μονο wind. σε γενικες γραμμες δεν εχω παραπονο. δυστυχως την cosmote δεν την δοκιμασα παρα πολυ για να πω πιο εμπεριστατωμενη αποψη.και εξωτερικο που εχω παει σε αρκετες χωρες δεν ειχα προβληματα. υπηρχαν χωρες βεβαια που πηγαινα ταπα και υπηρχαν και χωρες που δεν ειχα καλο σημα.αυτο εχει να κανει και με τις υποδομες της εκαστοτε εταιριας που κανεις roaming.πολλες φορες το καλο ειναι οτι μπορεις να αλλαξεις. σε δευτερο τεστ πετυχα 231 και upload 55
ventic139 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, poulinos είπε με 4g+ plus εδω που ειμαι τωρα εχω τα παρακατω δεν εχω κινητο με 5g. τωρα για το σημα. λογω της δουλειας μου αλλαζω συνεχεια περιοχες.ειχα και vodafone για καμποσο διαστημα ειχα και cosmote για χ διαστημα.παντα με καποια εταιρεια δεν θα ειχα καπου σημα. την cosmote δεν την δοκιμασα παρα πολυ.αλλα ναι πηγαινα στην μια περιοχη δεν ειχα σημα και μου ελεγαν α εδω πιανει μονο vodafone.πηγαινα καπου αλλου α ξερεις εδω μονο wind. σε γενικες γραμμες δεν εχω παραπονο. δυστυχως την cosmote δεν την δοκιμασα παρα πολυ για να πω πιο εμπεριστατωμενη αποψη.και εξωτερικο που εχω παει σε αρκετες χωρες δεν ειχα προβληματα. υπηρχαν χωρες βεβαια που πηγαινα ταπα και υπηρχαν και χωρες που δεν ειχα καλο σημα.αυτο εχει να κανει και με τις υποδομες της εκαστοτε εταιριας που κανεις roaming.πολλες φορες το καλο ειναι οτι μπορεις να αλλαξεις. σε δευτερο τεστ πετυχα 231 και upload 55 Ευχαριστώ πολύ Γι τη ανάλυση. Ήμουν ανέκαθεν COSMOTE και δε έχω άποψη για άλλη εταιρία απλά βρηκα αυτό δο πακέτο ελκυστικό. Πιστεύω τώρα που μπήκαν στο όμιλο United θα γίνουν αλλαγές προς το καλό. απλά αυτό που με προβληματίζει είναι πως εδώ https://www.nperf.com/el/map/GR/264371.Athens/-/signal/ το σήμα της nova δε είναι και τόσο ισχυρό σε σχέση μα τη COSMOTE. Για αυτό πρόβληματιζομαι λίγο βεβαια δε ξέρω κατά ποσό ο παραπάνω χάρτης είναι και ανανεωμένος Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2023 από ventic139
geoavlonitis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Καλυτερα να κοιτας το cellmapper που εχει πιο πολυ λαο στην Ελλαδα και ειναι αρκετα ενημερωμενο. Ειδικα για Αθηνα.
ventic139 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 26 λεπτά πριν, geoavlonitis είπε Καλυτερα να κοιτας το cellmapper που εχει πιο πολυ λαο στην Ελλαδα και ειναι αρκετα ενημερωμενο. Ειδικα για Αθηνα. Χμμ βλέπω 5G δε πετάει η wind σε σχέση μα COSMOTE αλλά σε 4G είναι καλή θέμα είναι έχω κινητό 5G είναι κρίμα να ειμαξ με 4G 🤣
mphxths Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, ventic139 είπε θέμα είναι έχω κινητό 5G είναι κρίμα να ειμαξ με 4G Ρε εγω εχω 5g κινητο και στο σπιτι μου πιανω μεχρι EDGE , οταν δεν υπαρχουν συννεφα στον ουρανο ... και συ σκας για το 5g (Αθηνα ειμαι εντωμεταξυ ...) 1
ventic139 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 7 ώρες πριν, mphxths είπε Ρε εγω εχω 5g κινητο και στο σπιτι μου πιανω μεχρι EDGE , οταν δεν υπαρχουν συννεφα στον ουρανο ... και συ σκας για το 5g (Αθηνα ειμαι εντωμεταξυ ...) Καλά πας και εσυ. Εταιρία ;
mphxths Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, ventic139 είπε Καλά πας και εσυ. Εταιρία ; Vodafone. Εχω παρατηρησει οτι γυρω στο 500-600m ακτινα απο το σπιτι μου , η καλυψη ειναι ανυπαρκτη. Σημα 1-2 παυλες στην καλυτερη , χωρις vowifi δεν παιζεις μπαλα , ιντερνετ ανυπαρκτο. Απο τα 500-600m και περα , πιανω και 5g Wind και Cosmote εχουν αξιοπρεπες σημα , αλλα wind δεν γυρναω εχω μαλωσει μαζι τους αν και τωρα με την συγχωνευση με την νοβα ισως το σκεφτω μιας και εχω και σταθερο νοβα. Tελευταια λυση ειναι η Cosmote. Το θεμα ειναι οτι φτασαμε 2023 , εχουμε παει στο Φεγγαρι και στον Αρη , οι αλλες χωρες παιζουν με 5g και 1gbit οπτικες στο σπιτι τους εδω και κατι χρονια και εμεις παλευουμε με EDGE , χαλκο και μαλακιες ... Να παω τουλαχιστον στους ιθαγενεις στον Αμαζονιο να βλεπω και τιποτα γυμνοστηθες , ετσι και αλλιως το ιδιο επιπεδο διαβιωσης εχουμε
ventic139 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 9 ώρες πριν, mphxths είπε Vodafone. Εχω παρατηρησει οτι γυρω στο 500-600m ακτινα απο το σπιτι μου , η καλυψη ειναι ανυπαρκτη. Σημα 1-2 παυλες στην καλυτερη , χωρις vowifi δεν παιζεις μπαλα , ιντερνετ ανυπαρκτο. Απο τα 500-600m και περα , πιανω και 5g Wind και Cosmote εχουν αξιοπρεπες σημα , αλλα wind δεν γυρναω εχω μαλωσει μαζι τους αν και τωρα με την συγχωνευση με την νοβα ισως το σκεφτω μιας και εχω και σταθερο νοβα. Tελευταια λυση ειναι η Cosmote. Το θεμα ειναι οτι φτασαμε 2023 , εχουμε παει στο Φεγγαρι και στον Αρη , οι αλλες χωρες παιζουν με 5g και 1gbit οπτικες στο σπιτι τους εδω και κατι χρονια και εμεις παλευουμε με EDGE , χαλκο και μαλακιες ... Να παω τουλαχιστον στους ιθαγενεις στον Αμαζονιο να βλεπω και τιποτα γυμνοστηθες , ετσι και αλλιως το ιδιο επιπεδο διαβιωσης εχουμε Το κακο ειναι οτι η cosmote κακα τα ψεματα φαινεται να εχει καλυτερο σημα απο ολους και βαραει τιμες. .τωρα για το τελευταιο αστο, εχω ζησει ολλανδια και εκει εχουν παντου σημα ακομη και στο μετρο. εδω παμε σιγα σιγα φετος και αννννννν. ειμαστε ετη φωτος πισω.. ειμαι σε σκεψη γιατι δε μπορω αλλο καρτοκινητο κοσμοτε, πηγα ποσες να χασω τα δεδομενα κτλπ λογω οτι δε με αφηνε προφανοως επιτηδες να κανω ανανεωση και εχω νευριασει και κοιταω κατι σε συμβολαιο ουτως ή αλλος φετος του χρονου ολοι εκει θα παμε.. και επειδη και εγω εχω νοβα η τιμη ηταν δελεαστικη, θεμα ειναι να εχω και σημα μην μου βγαζει το λαδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα