hercoulis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Έχω πάνω από χρόνο όπου το Desktop (hp 10ετίας + Intel(R) Core(TM) i5-2430M CPU @ 2.40GHz 2.40 GHz , ssd128 gb) με Windows 10 Home, μου κάνει διακοπές λιγότερο από λεπτό, με το modem router (DSL-AC55U) ή το ΖΤΕ της wind όπου το συνδέω. Στο σπίτι υπάρχουν επίσης 2 iphone οπού συνδέονται με wifi. Αυτά δεν αποσυνδέονται ποτέ! Αφού γκούγκλαρα για πιθανές λύσεις, προσπάθησα να καρφώσω μια δικιά μου ip αλλά δε τα κατάφερα. Παίρνει συνέχεια στο DHCP την 192.168.1.6. Θέλω να βάλω ένα σταθμό, έχω διακοπές, τώρα που γράφω έχω αποσυνδέσεις. Μια βοήθεια, τι να κάνω? Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2023 από hercoulis
btcminer22 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 https://www.softpedia.com/get/Network-Tools/IP-Tools/Easy-IP-Changer.shtml
hercoulis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Το δοκίμασα και σε ευχαριστώ, αλλά δε κατάφερα να συνδεθώ από τη στιγμή που βάζω μια άλλη ip πχ 192.168.1.8. Δε συνδέεται γιατί δε βρίσκει τη DHCP με αποτέλεσμα να κάνω τις επιδιορθώσεις από τις ρυθμίσεις δικτύου και να βάζει στο αυτόματο και στην ip που θέλει.
hercoulis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Να κάνω μια άλλη ερώτηση, γιατί όταν συνδέω τον υπολογιστή με hotspot ασύρματα με το κινητό, δεν έχω αποσυνδέσεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα