Choulio Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Στις 27/1/2023 στις 2:37 ΜΜ, Dr_Pepper είπε Αυτό ακριβώς πήγε να κάνει (παράνομη) προσπέραση λίγο πριν το σταυροδρόμι και αφού είχε όχημα στην αντίθετη κατεύθυνση... και κανένας δεν κυνήγησε τους γερμανούς (άσρπο) το αγροτικό κυνηγήσανε! Τους γερμανούς απλά τους πήραν απο πίσω 1,2 άτομα όταν πήγαν να την κάνουν με ελαφρά... και αυτό πους τους χτυπά το αγροτικό με όπισθεν ειμαι 100% βέβαιος ειναι θέμα άγχους/νεύρων που παθαίνεις κοκομπλόκο και μπερδεύεις συμπλέκτη γκάζι κτλ γιαυτό πήγε όπισθεν σιγα σιγά και ξαφνικά τέρμα τέρμα... Επίσης φαίνεται αυτό ότι πρώτα πήγε απότομα μπροστά χωρίς να υπάρχει κάποιος εκει ή λόγος να το κάνει και μετα το ίδιο όταν έκανε όπισθεν, θέλω να πω οι τροχιές του αγροτικού δεν μου δείχνουν συντεταγμένες μανούβρες με σκοπό να χτυπήσουν το άσπρο δηλαδή θα μπορούσαν αν το ήθελαν να το πετύχουν αυτό πολύ πιο εύκολα παρά έτσι σπασμωδικά όπως έγινε, προφανώς συγχύστηκε που πετάχτηκε κάποιος σφήνα (τα γερμανάκια) και στουκάρανε πάνω τους σιγά μην ήθελε να χαλάσει και το αγροτικό του στην τελική. Και η μάνα μου είχε πάθει ένα τέτοιο κοκομπλόκο όταν πήδηξε μια γάτα απο την βεράντα πάνω στο αμάξι ενώ το έβγαζε απο το σπίτι ευτυχώς όμως μόνο ο αυλόγυρος την πλήρωσε Οδηγούσαν τα 2 φράτμπόιζ λες και ειναι στην αυλή τους ελλάδα σου λέει κάνουμε ότι θέλουμε(ένω λίγο πιο πριν ριχτήκανε σε μια ελληνήδα μπροστά στο άντρα της/δεσμό της αν θυμάμαι καλά) ... μετά πήγαν και να το σκάσουν για να μην μπλέξουν με ασφαλιστικές κτλ Τους καημένους τους κρητικους τι έπαθαν οι ψυχούλες μωρέ. Αυτοί οι χιτλερικοί οι Γερμανοί φταίνε είναι πασιφανές. Όπως τα λες πρέπει να έγιναν τα πράγματα. Όλοι ξέρουν ποσό σοβαροί και μετρημένοι είναι οι Κρητικοί και ποσό εκτός ορίων οι Γερμανοί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα