TomCollins Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Τρέχω Docker Desktop σε Windows 10 Pro με WSL2 και θέλω έναν android emulator που είναι compatible. Δοκίμασα τον Nox αλλά απενεργοποιεί το WSL για να παίξει και μετά δεν παίζει ούτε το Docker. Υπάρχει κάποιος emulator που να μπορεί να τρέξει παράλληλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Ryzen έχεις; Βλέπω σε αυτό το λινκ ότι είναι θέμα hyper-v και αν το απενεργοποιήσεις για να δουλεύει το android studio δεν δουλεύουν μετά οι vm. Κάπου προς τα κάτω αναφέρουν ότι το πρόβλημα διορθώνεται στην έκδοση 21327 insider preview. Δες και σε αυτό το λινκ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TomCollins Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 12 ώρες πριν, micos000 είπε Ryzen έχεις; Βλέπω σε αυτό το λινκ ότι είναι θέμα hyper-v και αν το απενεργοποιήσεις για να δουλεύει το android studio δεν δουλεύουν μετά οι vm. Κάπου προς τα κάτω αναφέρουν ότι το πρόβλημα διορθώνεται στην έκδοση 21327 insider preview. Δες και σε αυτό το λινκ. Ναι, R5 5600. Έχω απενεργοποιήσει το Hyper-V και παίζω το docker με WSL2. Θα κοιτάξω τα λινκς που μου έδωσες και θα επανέλθω. Σ'ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TomCollins Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Έβαλα Bluestacks 5 και παίζει παράλληλα με το Docker! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα